![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
izolatie pod

#55
Posted 15 January 2022 - 19:12

Se zice ca ignoranta e binecuvantare, dar au cei din "jur" de suferit!
Vio - la fel ma gandesc si eu, doar ca mai scrie unul altul de vata tasata si am ridicat mingea la fileu, poate imi scapa mie ceva. Edited by danciusergiu84, 15 January 2022 - 19:13. |
#56
Posted 15 January 2022 - 19:30

Se zice ca ignoranta e binecuvantare, dar au cei din "jur" de suferit! Vio - la fel ma gandesc si eu, doar ca mai scrie unul altul de vata tasata si am ridicat mingea la fileu, poate imi scapa mie ceva. Mno. Cred ca au trecut 3-4 ani de cand am cumparat vata si pana s-a pus ultima. Nu am remarcat absolut nici o abatere de la grosime dupa ce a fost desfacuta.... Cred ca o sa caut poze. Cred ca cei care vorbesc de vata tasata.... au vazut vata care a fost deteriorata de umezeala.... |
#58
Posted 15 January 2022 - 23:00

Nu stiu cum pui pozele, dar ne trebuie cateva perechi de ochelari sa le vedem
![]() Depinde de vata, aia la 5-6lei mp se taseaza si fara sa pui nimic peste ea, cea cu densitate mare nu prea se taseaza |
#59
Posted 16 January 2022 - 02:05

Le-am copiat de pe alt topic.
https://forum.softpe...6#entry17303887 Se vad mai bine acolo. Eventual si tot lantul discutiei. |
#60
Posted 16 January 2022 - 17:45

kolfleading, imi pare rau ca am fost plecat si nu am putut sa iti raspund mai devreme.
In postul cu numarul 22 tu ai spus ca ma provoci la un experiment. In postul cu numarul 26 eu te-am rugam sa ma lasi neprovocat . Dupa care, in postul cu numarul 52 imi zici: “ Daca te simti provocat ... e numai problema ta.” Pai eu ce sa mai inteleg ??? Ma provoci, sau nu ma provoci ??? ![]()
Hai sa luam ca reper discutia anterioara: Kolf: puneti bariera de vapori razvan-softpedia: nu, ca bariera de vapori nu e necesara, am vazut atatea poduri si nu era nici o problema, doar condens pe tabla Kolf: condensul acela se elimina cu bariera de vapori razvan-softpedia: nu, ca nu se elimina de tot, doar se reduce cat sa nu mai faca pagube. ...?... Referitor la discutia noastra anterioara, din pacate, scoti din context si postezi ceea ce te avantajeaza. Eu am spus asa : Eu in locul tau nu as folosi nici o bariera de vapori ( ma refer la placa ), deoarece nu cred ca intr-un pod nelocuit ( diferenta de temperatura intre exterior si interior nu este la fel de mare ca in cazul spatiilor locuite, si cred ca nici nu prea ai asa multi factori de umiditate ), vei intruni tu conditiile de punct de roua. La banii pe care ii economisesti renuntand la bariera de vapori, as mai adauga ceva si as pune termoizolatie pe intreaga suprafata a placii. POSTUL 72 Daca as fi in locul tau, as proceda in felul urmator: as izola bine acoperisul ( aici as folosi si o bariera de vapori ), dupa care as izola si placa ( usor, in timp, in functie de buget, incepand cu zonele care ma intereseaza cel mai mult ), folosind un polistiren de o calitate mai buna ( coeficienti termici mai buni si rezistente mecanice mai mari ). POSTUL 78 Din cele doua posturi poti sa vezi cand as folosi bariera de vapori, si de ce am zis ca daca as fi in locul colegului as renunta la aceasta. Daca scoti din context doar ceea ce iti convine ( asa cum ai facut-o tu ), suna total diferit. Propunerea mea este sa terminam aici aceasta discutie, care deja s-a prelungit mult si inutil. |
#61
Posted 17 January 2022 - 14:57

razvan-softpedia, on 02 ianuarie 2022 - 07:34, said:
Eu in locul tau nu as folosi nici o bariera de vapori ( ma refer la placa ) deoarece nu cred ca intr-un pod nelocuit ( diferenta de temperatura intre exterior si interior nu este la fel de mare ca in cazul spatiilor locuite, si cred ca nici nu prea ai asa multi factori de umiditate ), vei intruni tu conditiile de punct de roua.
razvan-softpedia, on 02 ianuarie 2022 - 12:19, said:
De aproximativ 20 de ani lucrez in domeniul constructiilor, in zona invelitorilor, si am vazut zeci ( fara nici un fel de exagerare ), de case locuite, care aveau pod. Am avut ocazia sa vad poduri si acoperisuri realizate cu 20-25 de ani in urma, deci o perioada destul de mare de "utilizare" a casei. Va rog sa ma credeti ca nu imi aduc aminte sa fi sesizat la vre-una din ele vreo problema legata de condensul pe placa din pod. razvan-softpedia, on 02 ianuarie 2022 - 12:19, said:
Nici nu cred ca ar avea cum deoarece placa de beton este destul de calda In vata apare un gradient de temperatura, o scadere liniara a temperaturii. Undeva in miezul vatei temperatura va fi 10 ... 12 gr. C, punctul de roua pentru umiditatea uzuala care poate veni dintr-o locuinta. Deci: bariera de vapori o pui ca sa eviti condensul IN VATA. Uite exact ce ai spus: danciusergiu84, on 01 ianuarie 2022 - 22:19, said:
Se pune folie bariera de vapori pe beton razvan-softpedia, on 02 ianuarie 2022 - 07:34, said:
Eu in locul tau nu as folosi nici o bariera de vapori ( ma refer la placa ) deoarece nu cred ca intr-un pod nelocuit ( diferenta de temperatura intre exterior si interior nu este la fel de mare ca in cazul spatiilor locuite, si cred ca nici nu prea ai asa multi factori de umiditate ), vei intruni tu conditiile de punct de roua. kolfleading, on 02 ianuarie 2022 - 10:26, said:
Umiditatea vine din camerele de jos, trece prin beton ca glontul prin branza. Si temperaturile in pod scad sigur sub punctul de roua (depinde de umiditate, dar tipic de ordinul a 10 - 15 gr C). razvan-softpedia, on 02 ianuarie 2022 - 12:19, said:
Nu va suparati pe mine, dar cred ca exagerati ! Ne este cazul sa fim mai catolici decat Papa, si sa aruncam aiurea cu banii !! kolfleading, on 02 ianuarie 2022 - 21:33, said:
Daca insa ai avea bariera de vapori pe partea calda a izolatiei ... n-ai mai avea condens pe invelitoare. razvan-softpedia, on 02 ianuarie 2022 - 22:06, said:
[...] te inseli. Vei avea condens pe invelitoare, numai ca intr-o cantitate mult mai mica, cantitate care in mod normal nu iti va afecta invelitoarea sau structura acoperisului. razvan-softpedia, on 16 ianuarie 2022 - 17:45, said:
Propunerea mea este sa terminam aici aceasta discutie, care deja s-a prelungit mult si inutil. Edited by kolfleading, 17 January 2022 - 15:00. |
#64
Posted 18 January 2022 - 19:47

#65
Posted 19 January 2022 - 00:44

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users