Comunicat eronat, referitor restrictii purtare masaca?
Last Updated: Jan 10 2022 15:05, Started by
utilizatorok
, Jan 10 2022 14:12
·
0

Posted 10 January 2022 - 14:12

Nu am inca voie sa scriu in Poiana. Am intrebat ceea ce scrie mai jos si cineva mi-a raspuns (practic in doi peri) ca scrie clar la pct. 2, dupa care a fost inchis topicul in cauza si nu am avut cum sa elucidez dilema.
Este o greseala, cel putin prin omisiune, la pct 5? Adica ai voie fara masca daca vorbesti cu cineva..., dar daca esti singur (in spatiu deschis), nu, intrucat incalci regula de baza. hotnews.ro: "Purtarea măștii de tip medical sau FFP2 în toate spațiile închise și deschise - regula de baza. Fac excepție de la purtarea măștii de tip medical sau FFP2: 1 Copiii cu vârsta mai mica de 5 ani; 2 Persoanele care sunt singure în birou; 3 Prezentatorii TV și invitații acestora, cu condiția respectării distanței de 3 metri între persoane; 4 Reprezentanții cultelor religioase, în timpul slujbelor, cu condiția respectării distanței de 3 metri între persoane; 5 Vorbitorii aflați în spații închise sau deschise cu condiția respectării distanței de minimum 3 metri între aceștia și oricare dintre celelalte persoane din public; 6 Persoanele care desfășoară activități fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitante (temperature ridicate, umiditate crescută etc) sau activități sportive." |
Posted 10 January 2022 - 14:17

ti-am pus postarea initiala in poiana unde au si aparut raspunsuri
https://forum.softpe...0#entry28675800 |
Posted 10 January 2022 - 15:05

Văd că insiști cu subiectul și îl tot deschizi, așa că îți răspund aici:
Vorbitorii aflați în spații închise sau deschise precizați sunt persoanele care se adresează unui public adunat cu scopul de a-i asculta - la un miting etc. Cu niște limite, sunt permise adunările în aer liber. Deci nu e vorba despre oamenii care circulă pe stradă și vorbesc sau nu cu alții cu care se întâlnesc, cum crezi tu. Pe stradă ești obligat să o porți și să o ții chiar dacă stai la 3 m de cel cu care vorbești. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users