Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cine sunt, mai exact, parvenitii ...

In ce tip de magazin gasesc acumu...

Range extender sau antena?

Casa/vila in Bucuresti/Ilfov
 Cine-s mai harnici in UE?

Recomandare legatura motor

Cum sa te certi cu partenera/part...

Sfaturi evitare tva la cumparare ...
 Sortare melodii mp3

Adaptor PCI Express pentru SSD

Sunet ciudat in camera

Sunet ciudat in camera
 Amenda viteza - Germania

Adeverinta de reparatie de la pol...

Brd doreste date despre transferu...

Panouri fotovoltaice cu sprijin d...

Comunicat eronat, referitor restrictii purtare masaca?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

utilizatorok

utilizatorok

Member

• Grup: Members
Nu am inca voie sa scriu in Poiana. Am intrebat ceea ce scrie mai jos si cineva mi-a raspuns (practic in doi peri) ca scrie clar la pct. 2, dupa care a fost inchis topicul in cauza si nu am avut cum sa elucidez dilema.

Este o greseala, cel putin prin omisiune, la pct 5? Adica ai voie fara masca daca vorbesti cu cineva..., dar daca esti singur (in spatiu deschis), nu, intrucat incalci regula de baza.
hotnews.ro: "Purtarea măștii de tip medical sau FFP2 în toate spațiile închise și deschise - regula de baza.
Fac excepție de la purtarea măștii de tip medical sau FFP2:
1 Copiii cu vârsta mai mica de 5 ani;
2 Persoanele care sunt singure în birou;
3 Prezentatorii TV și invitații acestora, cu condiția respectării distanței de 3 metri între persoane;
4 Reprezentanții cultelor religioase, în timpul slujbelor, cu condiția respectării distanței de 3 metri între persoane;
5 Vorbitorii aflați în spații închise sau deschise cu condiția respectării distanței de minimum 3 metri între aceștia și oricare dintre celelalte persoane din public;
6 Persoanele care desfășoară activități fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitante (temperature ridicate, umiditate crescută etc) sau activități sportive."

Dany_Darke

Dany_Darke

✠ Fear of the dark ツ

• Grup: Super Moderators
ti-am pus postarea initiala in poiana unde au si aparut raspunsuri

https://forum.softpe...0#entry28675800

althea

althea

femeie nesuferită și insuportabilă

• Grup: Super Moderators
Văd că insiști cu subiectul și îl tot deschizi, așa că îți răspund aici:
Vorbitorii aflați în spații închise sau deschise precizați sunt persoanele care se adresează unui public adunat cu scopul de a-i asculta - la un miting etc. Cu niște limite, sunt permise adunările în aer liber.

Deci nu e vorba despre oamenii care circulă pe stradă și vorbesc sau nu cu alții cu care se întâlnesc, cum crezi tu. Pe stradă ești obligat să o porți și să o ții chiar dacă stai la 3 m de cel cu care vorbești.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate