![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Schimbare CSC
Last Updated: Apr 18 2022 01:58, Started by
d0ct0ru
, Jan 07 2022 23:48
·
0

Posted 17 April 2022 - 23:24

Eu am schimbat de vreo 3 ori încercând sa activez call recorder. A mers fără probleme . Call recorder mergea pana ma logam în contul de Samsung cu adresa de RO după care se inactiva opțiunea deși rămânea vizibila. Sa fii atent sa îndeplinești toate preconditiile. Sa elimini orice metoda de blocare ecran, sa scoți cartelele , și sa pui usb debugging pe on. De asemenea trebuie sa ai instalat USB Samsung drivers pe laptop Ai reusit sa reactivezi call recorder cumva? Ai incercat si cu un cont Samsung pe care sa ai alta adresa? Banuiesc ca ai activat call record cu CSC de Indonezia XID? |
Posted 18 April 2022 - 01:58

Eu am schimbat de vreo 3 ori încercând sa activez call recorder. A mers fără probleme . Call recorder mergea pana ma logam în contul de Samsung cu adresa de RO după care se inactiva opțiunea deși rămânea vizibila. Sa fii atent sa îndeplinești toate preconditiile. Sa elimini orice metoda de blocare ecran, sa scoți cartelele , și sa pui usb debugging pe on. De asemenea trebuie sa ai instalat USB Samsung drivers pe laptop Stiu cum se schimba si ce trebuie facut inainte de toate dar imi dai Fail la treaba cu server-ul.... I-am contatctat pe cei de la SamKey(atat pe mail cat si pe pagina de Facebook) si nu mi-au raspuns nici in ziua de azi. In print-ul de mai jos se vede ce si cum, asta le-am trimis si astora de la SamKey dar nimic. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users