![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cosmos paralel si particulele lui
Last Updated: Jan 05 2022 14:15, Started by
karax
, Jan 03 2022 17:16
·
0

Posted 03 January 2022 - 23:24

Deci, ai gasit un perete si te apuci de spart ca sa furi din partea cealalta, tu nestiind ce dracu e acolo:
- daca-i ditamai lacul, ai imbulinat-o, nu mai faci fata presiunii si vine gramada peste tine - daca e la fel, ai muncit degeaba - daca e un paraias, efortul depus a fost inutil. Deci, ce vrei tu sa faci? ![]() |
Posted 03 January 2022 - 23:34

Posted 04 January 2022 - 07:35

Daca e nevoie si prin inseminare artificiala, in vitro, mama purtatoare si la nevoie inginerie genetic si clonare. Au clonat oi si alte mammifère complexe dpdv structural si nu s capabili sa cloneze o amarita de particula.
|
Posted 04 January 2022 - 09:14

Sorin asa e, nu am luat in calcul
![]() eu credeam ca la cosmos paralel se pot calcula particulele, dar tu zici corect , cu ce sa calculezi , ca e cosmos paralel, nu poti sa calculezi uite ca is useri care ma corecteaza si zic ce eu nu am luat in calcul |
Posted 05 January 2022 - 14:15

dar cum ramane particula insarcinata How dare you! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users