![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Crisis (2021)
Last Updated: Dec 31 2021 20:42, Started by
argonaut
, Dec 31 2021 12:42
·
0

Posted 31 December 2021 - 12:42

Un thriller avand ca subiect productia, traficul si consumul de droguri in prezent.
Scenariul bazat pe fapte reale este alert, bine scris, bine interpretat, Gary Oldman e chiar bun in rolul cercetatorului pus sa aleaga intre cariera si adevar. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/36ACqc0OHGQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] IMDb 6.2 mi se pare cam putin, 7,5 din partea mea. Nu mai mult pentru ca unele aspecte n-au putut fi dezvoltate ca lumea din cauza timpului scurt. Meritau sacrificate doua ore si jumatate pentru ca totul sa fie ok. Finalul, la fel, mult prea intempestiv. Vizionand-ul mi-am adus aminte de The French Connection cu Gene Hackman si cat de simple si primitive erau obiceiurile traficantilor pe atunci. |
Posted 31 December 2021 - 17:17

Super.Pe lista de viitoare vizionari.Imi plac filmele cu Gary Oldman .Multumiri.
|
Posted 31 December 2021 - 20:42

Filmul merge pe trei planuri: cercetarea/dezvoltarea, distributia si consumul. Era loc de mai bine. Merge pentru o seara de revelion.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users