![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
La data de 21-12-30 ai consumat 1 pachete de 10 SMS grupa 1 international cu pretul de 0.84 euro
Last Updated: May 02 2023 18:25, Started by
dtd234
, Dec 30 2021 15:02
·
0

Posted 30 December 2021 - 15:02

Am pus cartela in alt tel si am adaugat contul meu Google si pac,primesc SMS de la Vodafone
ca cica am consumat nu stiu ce pachet de 10 SMS international si ca ma informeaza ca fiecare pachet suplimentar costa 0.84 euro. Ce plm e asta bai frate?? |
Posted 30 December 2021 - 15:10

Nu erau mesaj in queue pe acel telefon? Si cand ai introdus o cartela de pe care a avut ce sa ia, poc
![]() |
Posted 30 December 2021 - 15:11

Am patit si eu asa cu un Iphone; am sunat la Vodafone, si cica serverul de activare pt. Apple e in Marea Britanie.
Le-am spus ca n-am trimis niciun SMS, nici in tara si cu atat mai mult, nici in strainatate. Dar m-a intrebat tipa: "Ati introdus sim-ul intr-un Iphone?" Pana la urma mi-a scazut suma, ca-s mos si n-am stiut (zicea ca e si o avertizare, mi-a trimis link-ul de pe apple) Edited by Stefi_R, 30 December 2021 - 15:19. |
Posted 30 December 2021 - 15:12

Nimic nu apare la mesaje. Telefon resetat la setari din fabrica
|
Posted 30 December 2021 - 15:19

Am patit si eu asa cu un Iphone; am sunat la Vodafone, si cica serverul de activare pt. Apple e in Marea Britanie. Asa este. In general operatorii au facut gratuit numarul respectiv, la care iPhone-ul trimite SMS automat, fara sa ceara vreo permisiune, dar este posibil sa se fi schimbat numarul sau sa nu fi fost implementata gratuitatea si la Vodafone. |
Posted 30 December 2021 - 15:53

Operatorul mai prost,trebuia sa nu te avertizeze, doar sa te trezesti tarifat,e vina operatorului pt toate balariile ce le aveti instalate in tel si fac cost suplimentar?
|
Posted 30 December 2021 - 17:16

Ce balarii se avem instalate daca e resetat la setari din fabrica?
Si tot n-am inteles mesajul,e 0.84 eur pe 10 sms-uri sau pe 1 ? Oricum daca ma trezesc cu 1 euro in plus la factura e clar ca cineva trebuie sa decarteze banii aia. Ori vodafone ori google. Ca eu nu am fost intrebat de nimeni daca sunt de acord sa mi se trimita sms din umbra de pe tel meu si fara voia mea si fara macar sa ma anunte |
Posted 30 December 2021 - 18:38

Cand te loghezi cu user nou de google se verifica acele informatii,daca nu bifai si dadeai next vedeai ca e posibil sa fie tarif pt verificare
|
Posted 31 December 2021 - 01:25

Ce balarii se avem instalate daca e resetat la setari din fabrica? Si tot n-am inteles mesajul,e 0.84 eur pe 10 sms-uri sau pe 1 ? Oricum daca ma trezesc cu 1 euro in plus la factura e clar ca cineva trebuie sa decarteze banii aia. Ori vodafone ori google. Ca eu nu am fost intrebat de nimeni daca sunt de acord sa mi se trimita sms din umbra de pe tel meu si fara voia mea si fara macar sa ma anunte 0.84 centi / 10 SMS-uri tu practic mai ai 9 , dar am patit sa ma taxeze de 2 ori... |
Posted 22 April 2023 - 14:38

Dupa multe mesaje si drumuri am aflat problema. Totul se reduce la Imessages. Si taxa este 0.84 euro per pachet , nu pe mesaje, deci la factura o sa vina mai scump cu 0.84 euro
1. Cand iti cumperi un telefon nou apple si pui cartela vei fi taxat pt functia imessage ca tu sa poti sa trimiti toata viata mesaje cu videouri si poze catre alte telefoane si iphone-uri. 2. De fiecare data cand dezactivezi functia imessage (setari => mesaje => imessage) vei fi taxat pt asta , zice si dedesupt scris mic "Network provider messaging rates may apply". Deci daca nu vreti sa va treziti cu 100 lei la factura lasati setarea on , nu va costa nimic dupa prima plata de 0.84 euro (0.84 la vodafone , la alte companii nu stiu pretul) Asadar nu este vina nimanui , toti platim acea taxa cand ne luam un nou iphone. Aveti grija la setarea aia si nu va jucati cu ea , fiecare apasare va costa 4 lei ![]() |
|
Posted 27 April 2023 - 13:48

mesaj de la vodafeon
![]() In cazul in care utilizezi un terminal iPhone si ai activ serviciul Facetime, as vrea sa subliniez faptul ca acesta nu este oferit de catre Vodafone Romania SA, ci este integrat softului telefonului si setarilor sale. Trimiterea de mesaje catre numerele internationale 00447786205094, 00447624804479 reprezinta o conditie necesara pentru inregistrarea pe serverul Facetime. In aceasta situatie, pentru o utilizare a serviciului astfel incat acesta sa nu genereze costuri suplimentare in permanenta, iti pot recomanda urmatoarele: fie resoftarea telefonului, fie sa activezi serviciul o singura data (Settings/Phone/Face Time/On) si sa il lasi pe on. Astfel, nu vei mai fi tarifata. Mai exista totusi situatia in care daca schimbi des SIM-urile in iPhone, sa se dezactiveze/reactiveze pe fiecare numar in parte. Am redus eu ca si exceptie costul astfel incat la urmatoaea data de factuare sa nu achiti aceasta valoarea. |
Posted 02 May 2023 - 18:25

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users