Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

iPhone care mi-a fost furat
 Edge pe xbox seria x

Sfat achizitie amplificator

Montare aplica tavan fier planseu

O parere din punct de vedere prof...
 plata eronata

Accident poarta batanta 3000 euro?

Everything Everywhere All at Once...

cati ani considerati ca e decent ...
 Adaptare remorca pentru drumetii

sfat benzi etansare tamplarie pvc

Dinte pierdut dupa un retratament...

Ford Focus Titanium 2.0 TDCi 150CP
 

Soft scanare pentru HP Deskjet 2320

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
neluuu

neluuu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 18.01.2007
Intreb si nu stiu daca aici trebuie:Cu ce soft merge scan la un hp deskjet 2320?,Trebuieste sa am net sa fiu online ?Rugaminte nu ma trimiteti pe hp suport nu am gasit raspunsuri  cu stima!

#2
dragosh82

dragosh82

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 18.12.2004
daca ai drivere merge si cu irfanview

#3
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,019
  • Înscris: 25.10.2008
Windows fax and scanner, daca ai driverul corect instalat

#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,496
  • Înscris: 01.12.2001
Doar un cablu USB și driverele pt scan.
Daca ai CD original, ai tot pe el.
Nu îți trebuie net

#5
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,321
  • Înscris: 25.01.2002

View Postneluuu, on 28 decembrie 2021 - 20:27, said:

Rugaminte nu ma trimiteti pe hp suport nu am gasit raspunsuri  cu stima!

ba te trimit, ca se pare ca nu sti sa cauti: https://support.hp.c.../model/30268695

LE
evident, alegi driverul corespunzator sistemului tau de operare!

[ https://i.imgur.com/aFb8RqI.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by tEo, 28 December 2021 - 21:14.


#6
giv

giv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 399
  • Înscris: 16.07.2007
Incearca NAPS2.
Cel mai complet soft de scanare gratuit.
https://www.naps2.com/download.html



#7
EmeraldCountryHouse

EmeraldCountryHouse

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 938
  • Înscris: 31.03.2018
http://ftp.hp.com/pub/scanners/HPScanExt/HPScanExt.msi

"http://ftp.hp.com/pu.../HPScanExt.msi"

Edited by EmeraldCountryHouse, 28 December 2021 - 21:33.


#8
neluuu

neluuu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 18.01.2007

View PostEmeraldCountryHouse, on 28 decembrie 2021 - 21:32, said:

a mers multumesc si as aprecia orice sfat care crezi ca mi-ar fi util in functionarea imprimantei!

View Postgiv, on 28 decembrie 2021 - 21:21, said:

Incearca NAPS2.
Cel mai complet soft de scanare gratuit.
https://www.naps2.com/download.html

Merge multumesc si as aprecia orice sfat sau soft cu care sa controlez complet HP deskjet 2320

#9
tioopedi

tioopedi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,997
  • Înscris: 01.12.2018

View PostEmeraldCountryHouse, on 28 decembrie 2021 - 21:32, said:

Forbidden
You don't have permission to access /storage/nawest1/hpi.origin.cdn.level3.net/published/pub/scanners/ on this server.
Apache Server at hpi.origin.cdn.level3.net Port 80
Editeaza te rog link-ul, sau spune-mi cum rezolv accesul daca problema este la mine

Edited by tioopedi, 29 December 2021 - 01:24.


#10
Florin7334

Florin7334

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 29.10.2021

 neluuu, on 28 decembrie 2021 - 20:27, said:

Intreb si nu stiu daca aici trebuie:Cu ce soft merge scan la un hp deskjet 2320?,Trebuieste sa am net sa fiu online ?Rugaminte nu ma trimiteti pe hp suport nu am gasit raspunsuri  cu stima!
Imposibil sa nu gasesti pe situl lor ceea ce cauti...

#11
neluuu

neluuu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 18.01.2007
La mine netul merge foarte greu si tot ma trimiteau in magazinplay windows!sa rezolvat cu cele 2 programe pe care l-am gasit indicate aici acum functioneaza 100"/,,

#12
Florin7334

Florin7334

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 29.10.2021
ma bucur ca ai rezolvat

#13
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,563
  • Înscris: 21.08.2008
Am de prin mai 2021 aceasta imprimanta, a mers ok cu primele cartuse demo, am luat un alt set HP305 pe care aproape l-am consumat dar am o alta problema: din senin astazi nu am reusit sa printez nimic, eroare peste eroare. Dezinstalez si incerc sa reinstalez, nu gasea driverii, nu puteam instala nici o aplicatie de pe siteul HP, eroare de imposibilitatea de creare folder pentru nu's ce. In concluzie esec pe toata linia.
Mentionez ca a mers excelent pe acelasi PC. Suspectez vreun update de-al MS care a bulit ceva.
Dupa dezinstalare, curatare, restart... nimic, aceeasi poveste. La inceput a mers ok, next, next si gata.

Ma duc cu imprimanta la un laptop performant cu Ryzen 7 5700U si acolo merge. Acelasi W10 instalat.

Merg din nou la desktop (PC) si dupa ce reinstalez W10 reusesc sa instalez softul dupa multa chinuiala dar nu merge cum trebuie.
Nu stiu ce sa cred, unde e buba... Sa fie vreo 7 ore de cand butonez.

#14
radurus

radurus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,714
  • Înscris: 16.06.2006
"Unknown error has occured" 😀
bube Microsoft.

Cazul meu:
Am un hp din 2019 cu w10.
Am separat o statie cu w7 si printer hp partajat in retea. Merge ok print de pe laptop HP in retea.

Un Asus Vivobook din 2021 cu w10 nu vrea sa instaleze printerul.

Edited by radurus, 11 April 2022 - 18:40.


#15
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,563
  • Înscris: 21.08.2008
Am pus cartuse noi, am instalat softul cerut si merge.
Culmea e ca imi spunea despre cartusele ce le-am inlocuit ca nu sunt originale HP... pe naiba.

Nu stiu daca la aceste cartuse merge reincarcarea, stiu ca nu merg resetate (ca la un mai vechi F4172 care nu mai are driver pentru W10 ca ar merge si acum saracul).

#16
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,563
  • Înscris: 21.08.2008
Dintr-o data mizeria asta de imprimanta imi da eroare ca nu merge scannerul, ca nu se poate scana etc.
Cea mai proasta investitie ever. Macar daca aveam unde sa sun sa intreb de ce cu softul oficial face asta?

#17
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,563
  • Înscris: 21.08.2008
Interesant: daca instalezi softul recomandat (HP Smart), imprimanta nu poate scana, daca dezinstalezi aplicatia recomandata si mergi pe instalarea separata a aplicatiilor si a driverului... merge.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate