![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Pc merge greu dupa reinstalare windows
Last Updated: Apr 30 2022 09:57, Started by
Gamexperto_offi
, Dec 28 2021 10:18
·
5

Posted 28 December 2021 - 10:18

Buna,acum ceva timp,la inceputul toamnei,am mai dat start la un topic de genul,unde diferite persoane mi au dat rezolvari pt acest lucr(reinstalare windows,stergerea fisierelor din temp,optimizare drive si multe altele)tin sa zic ca dupa toate aceste lucruri,inca merge greu.Intampin blackscreen cand il deschid,adica eu sunt nevoit sa scot hdmi ul din el si sa il bag la loc pentru a avea imagine,unele chestii merg in lag,adica browser ul,jocuri,programe,etc.Virusi nu pare sa aiba,mai ales daca are sistemul de operare proaspat reinstalat,si am si un antivirus de la avast(nu stiu cat de bun e)cu ceva licenta.In caz ca ajuta,specificatiile sunt astea:
Procesor:5 1600 six core processor Placa video:Radeon rx 5500 xt Placa de baza:ASRock B450M Pro4 Ram:16 bg,3334 MHz SSD: 500 gb de la Patriot |
Posted 28 December 2021 - 10:43

Ce SO ai? In Device Manager cum e? Ceva cu galben?
Driverele de pe site-urile producatorilor? Cu update-urile la SO cum sta? |
Posted 28 December 2021 - 10:45

Nu inteleg cum un astfel de PC nu "zboara" prin Windows!
Mi se pare ciudata faza cu HDMI-ul care trebuie cuplat/decuplat ca sa ai imagine. Singura explicatie valida ar fi ca ai un hardware defect care iti da erori de windows; probabil placa video daca ai mentionat HDMI. Ai incarcat o alta placa video? |
Posted 28 December 2021 - 10:47

ce versiune de win ai? ca daca e ceva de pe torente nici nu are rost sa discutam...
|
Posted 28 December 2021 - 11:10

Descarca imaginea win de pe Microsoft
https://www.microsof...nload/windows10 Totusi a mers vreodata bine? Daca NU, posibil ceva hardware defect, incompatibilitati, etc |
Posted 28 December 2021 - 12:06

Descarca imaginea win de pe Microsoft https://www.microsof...nload/windows10 Totusi a mers vreodata bine? Daca NU, posibil ceva hardware defect, incompatibilitati, etc de aici il am,am stick cu el de acolo,la inceput mergea blana
Nu inteleg cum un astfel de PC nu "zboara" prin Windows! Mi se pare ciudata faza cu HDMI-ul care trebuie cuplat/decuplat ca sa ai imagine. Singura explicatie valida ar fi ca ai un hardware defect care iti da erori de windows; probabil placa video daca ai mentionat HDMI. Ai incarcat o alta placa video? nu prea am alta placa video cu care sa incerc,la inceput nu aveam porlbme asta,nu inteleg de la ce e.
Ce SO ai? In Device Manager cum e? Ceva cu galben? Driverele de pe site-urile producatorilor? Cu update-urile la SO cum sta? https://ibb.co/SBsbW00 Sper ca la asta te refereai |
Posted 28 December 2021 - 12:30

Scoate Avast ca nu iti mai trebuie la Win10.
Deci dupa instalare WIN a mers bine? Nu a sarit Defender la nicio instalare de programe? Cat timp a mers bine cu Win clean? Vezi ce a provocat incetinirea. Faci un clean install, apoi vezi dupa fiecare instalare cum se comporta. Cand vezi ca iar se poticneste, dai jos ultima instalare |
Posted 28 December 2021 - 13:17

Scoate Avast ca nu iti mai trebuie la Win10. Deci dupa instalare WIN a mers bine? Nu a sarit Defender la nicio instalare de programe? Cat timp a mers bine cu Win clean? Vezi ce a provocat incetinirea. Faci un clean install, apoi vezi dupa fiecare instalare cum se comporta. Cand vezi ca iar se poticneste, dai jos ultima instalare am sa incerc cum ai zis,momentan sunt pe clean,avast nu mai instalez,revin cel mai probabil diseara |
Posted 28 December 2021 - 14:25

nu prea am alta placa video cu care sa incerc,la inceput nu aveam porlbme asta,nu inteleg de la ce e. https://ibb.co/SBsbW00 Sper ca la asta te refereai ![]() |
Posted 28 December 2021 - 15:25

Task Manager ce spune cand merge greu? Event Viewer? Ceva foloseste SSD-ul in mod repetat si duce la un timp de raspuns crescut.
Edited by Rares95, 28 December 2021 - 15:25. |
|
Posted 28 December 2021 - 15:35

Incepe cu Superantispyware si mai ales malwarebytes. Variantele free nu au protectie activa, insa o scanare manuala te poate rezolva daca ai vreun miner prin calculator.
Acesta e inceputul. Daca software-ul e in regula, treci la hardware, ori aici e de munca, de la cabluri si componente instalate corect in sloturi, sursa care poate pune probleme placii video, placa video in sine, etc., pana la cablurile periferice. |
Posted 28 December 2021 - 15:55

Fa update de bios so revin-o cu informatii. S-ar putea sa fie SSD crapat.
am sa incerc cum ai zis,momentan sunt pe clean,avast nu mai instalez,revin cel mai probabil diseara Edited by RangerBoy, 28 December 2021 - 15:53. |
Posted 28 December 2021 - 17:06

Posted 28 December 2021 - 18:28

"Intampin blackscreen cand il deschid"= in ce moment apare, trece de POST/apare ceva de la windows ?
|
Posted 28 December 2021 - 19:49

Posted 28 December 2021 - 20:46

Ce faci după black screen +care e faza cu scoatere cablu hdmi, ca pare o problema video, un rezumat mai detaliat ar ajuta
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users