Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere

Telefon de back-up.

Vivando Unirii
 Recomandare Egger culoare

Recomandare cafea de duzina pentr...

Pisicuta bagacioasa intra in dulap

Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...
 Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...

Durata școala C+E

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

Balckis12

Balckis12

New Member

• Grup: Candidate Members
Buna seară, urmează sa ma apuc de școala de șoferi pentru CE, si sunt cam presat de timp. Vin din Olanda in țară, sa rezolv ceva chestii si intre timp vreau sa fac si școala de șoferi pentru camion. Aveti idee care ar fii durata acesteia? Din ce am înțeles, diferă in functie de județ durata intre examene. Nu am o locație unde prefer sa ma inscriu, deci ma pot inscrie in orice parte a țării. Cei care ati terminat școala de curand, îmi puteți spune judetul unde ati dat si cat timp de la inscriere ati terminat cu totul? Vă mulțumesc! Orice sfat e bine venit!

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

• Grup: Banned
1 an .

Tarzy

Tarzy

Senior Member

• Grup: Senior Members
Scoala o poti face oriunde, dar examen se poate doar unde ai adresa de domiciliu.
Durata este mare (cateva luni daca nu minim 1 an) ...

Bafta

exqusit_drunk

exqusit_drunk

Senior Member

Perioada de școlarizare depinde de instructor. În Hunedoara, sala se dă cam la o lună și jumate după finalizarea școlii iar orașul cam la 4 luni după sală.
Școala e valabilă doar 1 an.

Edited by exqusit_drunk, 17 December 2021 - 06:22.

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

Si mai adună încă odată si pentru E +atestatele câte oi vrea sa faci si iesi la 1 an

Aa,si e greșit sa spui ca depinde de instructor,teoria are un nr de ore cate trebuie predate,nu mi amintesc bine dar cam 2 săptămâni.in rest e asteptare pentru examen.ce te sfătuiesc e sa vb cu instructorul să îți pună orele de practică cat mai aproape de examen.

exqusit_drunk

exqusit_drunk

Senior Member

silesax2, ai dreptate, nu depinde de instructor și școala (atât teoria cât și practica) are un număr de ore obligatorii, ce trebuie efectuate înainte de înscrierea la sală. După care e în interesul cursantului ca orele de practică să fie real efectuate înainte de oraș.
Păi cine completează în aplicația ARR orele (fictive) de practică? Cumva instructorul? Și dacă el trece 2 ore/zilnic 5 zile/săptămână termini școala într-un fel iar dacă trece 2 ore/2 săptămâni (că e foarte ocupat) faci școala în cu totul altă perioadă.
Dar ai dreptate, nu depinde de instructor.

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

Daca vb cu instructorul îți face orele de condus si într-o săptămână,dar ce folos ca oricum aștepți 4 luni pana la examen 😏😏

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

Daca vrei doar categoria CE, e mai simplu. Înseamnă că ai C
Doar 10 ore de practică trebuie, deci 5 zile.
Programarea la sala se face doar după ce termini cele 10 ore de practică.
Însă de la sala la traseu se așteaptă f mult.
In SV chiar și 8 luni pt că nu există niciun examinator pt C in județ.

Examenul îl dai doar unde ai viza in CI, nu poți alege judetul cum vrei.
Îți faci mutație in ce județ vrei și acolo dai examenul.

Balckis12

Balckis12

New Member

• Grup: Candidate Members
Întocmai, am auzit ca in anumite județe durează destul de mult deoarece nu sunt suficienti examinatori. Ca si judet, am sa fac viza de flotant deci nu e problemă. Caut undeva unde sa dureze cat mai puțin. Auzisem ca in Brăila/ Tulcea sunt examinatori si nu foarte mulți cursanți. Am sa incerc sa incerc sa intreb pe la școlile de șoferi.

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

Eu am făcut in Brăila,pe 1 februarie am inceput si pe 26 noiembrie am terminat cu atestatele.

quantico2708

quantico2708

Senior Member

O fi legal in Olanda turismul pentru scoala de soferi ? In Germania nu e.

bolo

bolo

Senior Member

Daca esti rezident in Nl nu ai dreptul de a obtine noi categorii in alta tara !Prin Germania si Belgia sunt probleme cu cei care au facut astfel de artificii,nu li se recunoaste categoria,ramai pieton si amenda.

Edited by bolo, 18 December 2021 - 10:27.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate