Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Varza pusa la murat nu s-a acrit
Last Updated: Apr 27 2022 23:58, Started by
altnume
, Dec 16 2021 17:51
·
0
#37
Posted 16 December 2021 - 18:40
#39
Posted 16 December 2021 - 18:42
crisstonne, on 16 decembrie 2021 - 18:33, said:
Moamămoamămamă Ești de sex feminin, de ai atîtea gînduri contradictorii?! Fă omule cum ai primit sfatul, apoi ai răbdare Sarea atîta trebuie, o lingură, o lingură juma". Tsunnnami, on 16 decembrie 2021 - 18:40, said: Acum scoate-l afara |
#40
Posted 16 December 2021 - 18:42
Daca ai cu ce, poti masura acum cam cata sare crezi ca ai pus.
O lingura si jumatate pot fi si 45-50 grame si asta e cam mult. |
#41
Posted 16 December 2021 - 18:44
DarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:40, said:
Mulțumim DarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:34, said:
Adică exact ce ți se tot spune, temp mai mare și constantă. Pune butoiul in cea mai rece incapere din casă și lasă l acolo. |
#42
Posted 16 December 2021 - 18:47
pasilla, on 16 decembrie 2021 - 18:42, said:
Daca ai cu ce, poti masura acum cam cata sare crezi ca ai pus. O lingura si jumatate pot fi si 45-50 grame si asta e cam mult. Mai multa sare nu-i face rau. Mie nu-mi place dar in ultimul timp gasesti numai varza foarte sarata. Asta e, Romania m-a dezamagit, va trebui sa-mi produc propria varza, dar pentru asta trebuiesc teste. Asa ca acum sunt la stransul borcanelor. |
#43
Posted 16 December 2021 - 18:49
altnume, on 16 decembrie 2021 - 18:44, said: Cu placere, va servesc si alta data. In cea mai rece? Esti sigur? Pai acolo am 10 grade. In casă bre ? Ai o casă mai originală, bag de seamă. Pune la și tu pe undeva unde ai constant aprox 15 grade, nu e o temp bătută în cuie totuși, e o plajă de temperaturi. In fine, ideea e că a ta stă prea la frig. |
#44
Posted 16 December 2021 - 18:49
#45
Posted 16 December 2021 - 18:50
#46
Posted 16 December 2021 - 18:51
DarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:49, said:
In casă bre ? Ai o casă mai originală, bag de seamă. Pune la și tu pe undeva unde ai constant aprox 15 grade, nu e o temp bătută în cuie totuși, e o plajă de temperaturi. In fine, ideea e că a ta stă prea la frig. Am o camera neincalzita in care sta broasca testoasa. 15 nu am niciunde intrucat ar fi cu mult prea frig. Am peste 20 peste tot, cam 23. |
|
#47
Posted 16 December 2021 - 18:51
Tsunnnami, on 16 decembrie 2021 - 18:47, said: Mai multa sare nu-i face rau. Mie nu-mi place dar in ultimul timp gasesti numai varza foarte sarata. Asta e, Romania m-a dezamagit, va trebui sa-mi produc propria varza, dar pentru asta trebuiesc teste. Asa ca acum sunt la stransul borcanelor. N ai de lucru, ia un butoiaș de plastic de 5 - 10 vedre și aia e, te complici enorm cu borcanele. |
#48
Posted 16 December 2021 - 18:52
#49
Posted 16 December 2021 - 18:52
altnume, on 16 decembrie 2021 - 18:42, said:
Gata, am si plecat sa-l scot, dar sa gust mai intai sa vad daca e acra. Daca e asa cum spui trebuie ca zeama e inca clara Lasa-l asa si umbla la el luni sau marti Eu vreau sa lucrez la o reteta in care sa nu trebuiasca vanturarea. In America mi-a reusit dar cu o varza cumparata de la coreeni. Incepusem testele pe varza de Bruxelles si luram inca la scaderea continutului de sare din saramura Cand am hotarat anul trecut sa venim in Romania m-am bucurat tare. Am zis ca am scapat si de bors si de varza si de rosii si de branza. Dezamagire mare la branza, rosii si zeama de varza. Sa caut ceva poze din "laboratorul meu" din basement sa vad daca gasesc. Cumparasem si un incubator pentru a mentine conditiile controlate |
#50
Posted 16 December 2021 - 18:53
#51
Posted 16 December 2021 - 18:53
DarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:49, said:
In casă bre ? Ai o casă mai originală, bag de seamă. Pune la și tu pe undeva unde ai constant aprox 15 grade, nu e o temp bătută în cuie totuși, e o plajă de temperaturi. In fine, ideea e că a ta stă prea la frig. Merge, merge, lasa-l la 20-22°C cateva zile |
|
#52
Posted 16 December 2021 - 18:54
#53
Posted 16 December 2021 - 18:54
DarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:51, said:
N ai de lucru, ia un butoiaș de plastic de 5 - 10 vedre și aia e, te complici enorm cu borcanele. Acolo fac testele pentru proces. N-o sa am niciodata de 50L. Nu mancam atat, cred ca max 3 verze ne trebuie, dar sunt inebunit dupa zeama de varza pe care o beau si simpla si o pun si-n ciorba |
#54
Posted 16 December 2021 - 18:55
Merge, dă un boost, apoi să le mute în camera țestoasei, e perfect acolo.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users