Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua

sugestie usa interior
 ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...
 Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd

Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk
 

Varza pusa la murat nu s-a acrit

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
201 replies to this topic

#37
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,854
  • Înscris: 20.10.2015

View Postaltnume, on 16 decembrie 2021 - 18:39, said:

Hai ca l-am bagat iar in casa/in bucatarie deocamdata; sa nu ziceti voi ca nu va urmez sfatul.

Acum scoate-l afara

#38
DarthBane

DarthBane

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,486
  • Înscris: 22.03.2021
Mulțumim :D

#39
altnume

altnume

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,822
  • Înscris: 30.01.2010

View Postcrisstonne, on 16 decembrie 2021 - 18:33, said:

Moamămoamămamă  Posted Image
Ești de sex feminin, de ai atîtea gînduri contradictorii?!

Fă omule cum ai primit sfatul, apoi ai răbdare  ��
Sarea atîta trebuie, o lingură, o lingură juma".
Da' ce, tu ai impresia ca ma dau de ceasul mortii? Posted ImageAm zis si eu asa.

View PostTsunnnami, on 16 decembrie 2021 - 18:40, said:


Acum scoate-l afara
Gata, am si plecat sa-l scot, dar sa gust mai intai sa vad daca e acra.

#40
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Daca ai cu ce, poti masura acum cam cata sare crezi ca ai pus.
O lingura si jumatate pot fi si 45-50 grame si asta e cam mult.

#41
altnume

altnume

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,822
  • Înscris: 30.01.2010

View PostDarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:40, said:

Mulțumim Posted Image
Cu placere, va servesc si alta data.Posted Image

View PostDarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:34, said:

Adică exact ce ți se tot spune, temp mai mare și constantă.
Pune butoiul in cea mai rece incapere din casă și lasă l acolo.
In cea mai rece? Esti sigur? Pai acolo am 10 grade.

#42
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,854
  • Înscris: 20.10.2015

View Postpasilla, on 16 decembrie 2021 - 18:42, said:

Daca ai cu ce, poti masura acum cam cata sare crezi ca ai pus.
O lingura si jumatate pot fi si 45-50 grame si asta e cam mult.

Mai multa sare nu-i face rau.
Mie nu-mi place dar in ultimul timp gasesti numai varza foarte sarata.
Asta e, Romania m-a dezamagit, va trebui sa-mi produc propria varza, dar pentru asta trebuiesc teste. Asa ca acum sunt la stransul borcanelor.

#43
DarthBane

DarthBane

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,486
  • Înscris: 22.03.2021

View Postaltnume, on 16 decembrie 2021 - 18:44, said:


Cu placere, va servesc si alta data.Posted Image


In cea mai rece? Esti sigur? Pai acolo am 10 grade.

In casă bre ?
Ai o casă mai originală, bag de seamă.
Pune la și tu pe undeva unde ai constant aprox 15 grade, nu e o temp bătută în cuie totuși, e o plajă de temperaturi.
In fine, ideea e că a ta stă prea la frig.

#44
altnume

altnume

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,822
  • Înscris: 30.01.2010

View Postpasilla, on 16 decembrie 2021 - 18:42, said:

Daca ai cu ce, poti masura acum cam cata sare crezi ca ai pus.
O lingura si jumatate pot fi si 45-50 grame si asta e cam mult.
Chiar sunt curios cat o fi la mine, insa nu am cantar asa fin, desi indica din 20 in 20 de grame (e de 10 kg;)

#45
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View PostTsunnnami, on 16 decembrie 2021 - 18:47, said:


Mai multa sare nu-i face rau.
Se conserva, dar nu mai fermenteaza.

#46
altnume

altnume

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,822
  • Înscris: 30.01.2010

View PostDarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:49, said:

In casă bre ?
Ai o casă mai originală, bag de seamă.
Pune la și tu pe undeva unde ai constant aprox 15 grade, nu e o temp bătută în cuie totuși, e o plajă de temperaturi.
In fine, ideea e că a ta stă prea la frig.
Da bre.
Am o camera neincalzita in care sta broasca testoasa.
15 nu am niciunde intrucat ar fi cu mult prea frig. Am peste 20 peste tot, cam 23.

#47
DarthBane

DarthBane

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,486
  • Înscris: 22.03.2021

View PostTsunnnami, on 16 decembrie 2021 - 18:47, said:



Mai multa sare nu-i face rau.
Mie nu-mi place dar in ultimul timp gasesti numai varza foarte sarata.
Asta e, Romania m-a dezamagit, va trebui sa-mi produc propria varza, dar pentru asta trebuiesc teste. Asa ca acum sunt la stransul borcanelor.

N ai de lucru, ia un butoiaș de plastic de 5 - 10 vedre și aia e, te complici enorm cu borcanele.

#48
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View Postaltnume, on 16 decembrie 2021 - 18:49, said:

Chiar sunt curios cat o fi la mine, insa nu am cantar asa fin, desi indica din 20 in 20 de grame (e de 10 kg;)
Faci o proba cu 1 kg-2 Kg sare masurata cu lingura, exact cum ai pus la varza. :)

#49
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,854
  • Înscris: 20.10.2015

View Postaltnume, on 16 decembrie 2021 - 18:42, said:

Gata, am si plecat sa-l scot, dar sa gust mai intai sa vad daca e acra.

Daca e asa cum spui trebuie ca zeama e inca clara
Lasa-l asa si umbla la el luni sau marti

Eu vreau sa lucrez la o reteta in care sa nu trebuiasca vanturarea.
In America mi-a reusit dar cu o varza cumparata de la coreeni.

Incepusem testele pe varza de Bruxelles si luram inca la scaderea continutului de sare din saramura
Cand am hotarat anul trecut sa venim in Romania m-am bucurat tare. Am zis ca am scapat si de bors si de varza si de rosii si de branza.
Dezamagire mare la branza, rosii si zeama de varza.
Sa caut ceva poze din "laboratorul meu" din basement sa vad daca gasesc. Cumparasem si un incubator pentru a mentine conditiile controlate

#50
altnume

altnume

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,822
  • Înscris: 30.01.2010

View Postpasilla, on 16 decembrie 2021 - 18:50, said:

Se conserva, dar nu mai fermenteaza.
De aia am si subliniat ceea ce mi-ai zis; nu stiam asta si nic pe aia cu iodata. Multumesc.

#51
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,854
  • Înscris: 20.10.2015

View PostDarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:49, said:

In casă bre ?
Ai o casă mai originală, bag de seamă.
Pune la și tu pe undeva unde ai constant aprox 15 grade, nu e o temp bătută în cuie totuși, e o plajă de temperaturi.
In fine, ideea e că a ta stă prea la frig.

Merge, merge, lasa-l la 20-22°C cateva zile

#52
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View PostTsunnnami, on 16 decembrie 2021 - 18:47, said:

Asta e, Romania m-a dezamagit, va trebui sa-mi produc propria varza, dar pentru asta trebuiesc teste.
Eu nu mai cumpar deloc, de cand am vazut cum se spala unii in gropile cu varza murata.

Se poate face tocata/foi in borcane mici (de 720 ml).

#53
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,854
  • Înscris: 20.10.2015

View PostDarthBane, on 16 decembrie 2021 - 18:51, said:

N ai de lucru, ia un butoiaș de plastic de 5 - 10 vedre și aia e, te complici enorm cu borcanele.

Acolo fac testele pentru proces.
N-o sa am niciodata de 50L. Nu mancam atat, cred ca max 3 verze ne trebuie, dar sunt inebunit dupa zeama de varza pe care o beau si simpla si o pun si-n ciorba

#54
DarthBane

DarthBane

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,486
  • Înscris: 22.03.2021
Merge, dă un boost, apoi să le mute în camera țestoasei, e perfect acolo.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate