Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Verificare lucrari suprainaltare ...

Banii tinuti pe un Card Prepaid s...

Incep prietenii sa ceara imprumut...

Tunelul de langa Pasajul Lujerului
 plafon soba racheta

Este sigur sa trimit documente pr...

Problema proiector Epson - diafra...

Inchiriere apartament sistem real
 iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...
 

Lista canale Samsung 32T4002

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
xplozia

xplozia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 02.02.2005
Am cumarat de curand acest televizor: Samsung 32T4002
Nu am reusit sa personalizez lista de canale. Nu gasesc in meniu cum sa sortez lista de canale, convenabil.
La prima utilizare am selectat reteaua Gidi si am observat ca nu pot persoanliza lista de canale, apoi am mai scanat odata, selectand "altceva" si nealegand reteaua Digi. Nici de data asta nu reusesc sa ordonez canalele intr-un mod convenabil.

#2
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,052
  • Înscris: 15.04.2019
Exporta lista de canale pe un stick, editeaz-o intr-un calculator cu ChanSort apoi import-o in televizor.

#3
GaBogdan

GaBogdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 02.09.2020

 __Dan__, on 15 decembrie 2021 - 09:28, said:

Exporta lista de canale pe un stick, editeaz-o intr-un calculator cu ChanSort apoi import-o in televizor.
Cel mai rapid si convenabil mod!

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 66,719
  • Înscris: 15.06.2004
Din TV nu prea poti - ai doar doua optiuni - in ordinea operatorului sau alfabetica.
Solutia este exportul si apoi in PC editezi fisierul si il importi inapoi in TV.

Doar ca trebuie sa o faci dupa fiecare scanare - la Digi cam odata la 3-4 luni e bine sa dai o scanare noua - mai apare/dispare ceva...

#5
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,000
  • Înscris: 06.11.2014
Pentru cazuri de genul exista posibilitatea de creare a unei liste master in chansort. Rescanezi, selectezi ordonarea conform listei master iar posturile noi sunt adaugate la final. Apoi faci ce vrei cu ele.

#6
sanderoalex

sanderoalex

    Nefumător înrăit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,277
  • Înscris: 26.03.2009
După ce faci sortarea, e indicat să nu uiți să dezactivezi in tv SCANARE AUTOMATĂ. Altfel după cateva zile te trezesti din nou ca trebuie să ordonezi canalele.

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 66,719
  • Înscris: 15.06.2004
No ca ma faci curios, eu n-am vazut asemenea setare in TV-uriel mele Samsung...

#8
sanderoalex

sanderoalex

    Nefumător înrăit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,277
  • Înscris: 26.03.2009
Sub REGLAJ AUTOMAT e REGLAJ AUTOMAT IN MODUL AȘTEPTARE. Poate la modele mai noi nu mai este funcția asta. Eu o am pe 2 tv-uri.

#9
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,095
  • Înscris: 15.07.2005
dai scanare total digitala cu "altii" nu cu digi!!! apoi aranjeaza in ordinea preferata cu channelsort si gata

#10
xplozia

xplozia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 02.02.2005
TV-ul nu este SAMRT si nici funcia de salvare canale pe stick nu am gasit. Am un TV mai vechi, tot Samsung si tot NonSamart dar care are posibilitatea de a salva pe stick. Acest model nu are functia asta

#11
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,000
  • Înscris: 06.11.2014
Ai scanat Cablu - Digital - Altii - Complet? Sau ai selectat operator?

#12
xplozia

xplozia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 02.02.2005
"am mai scanat odata, selectand "altceva" si nealegand reteaua Digi"

#13
xplozia

xplozia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 02.02.2005
Nu am reusit sa sortez canalele. Lipseste si functia de salvare a listei de canale pe stick. Am sunat la linia telefonica Samsung, au incercat 2 operatori sa ma ajute, fara succes. Au spus ca vor reveni, sunt curios daca vor gasi o solutie.

Edited by xplozia, 28 December 2021 - 18:24.


#14
winstonn33

winstonn33

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 17.06.2013
Va salut.  si eu caut un tv non smart de max 80 cm si ma gandesc si la acest model.
Am alte cateva intrebari despre acest model la care vanzatorii din magazinele life sau online nu au stiut sa imi raspunda:
Pornirea se se poate face si de la alte butoane de pe telecomanda? sau doar de la butonul on-off?
Daca tin apasat butonul up-down, programele se schimba cursiv? sau doar cate unul la fiecare apasare?
Are in spate sau lateral posibilitate de control (joystick sau butoane) in caz ca pierd sau stric telecomanda?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate