Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
In ce an este bine sa cumperi tel...

Cablu electric pentru exterior

La multi ani indragostilor! D...

Germania a legalizat consumul de ...
 Frigidere de bauturi pentru magaz...

Exista magazin fizic XIOAMI in Ro...

google.ro virusat?

Ati castigat vreodata la "con...
 HIT FM Zarnesti - Metropolitan Br...

Google Consent Mode V2

La multi ani @rz!

Placa retea integrata la un ASUS ...
 Targ de viniluri - Bucuresti

Achizitionare furca RockRider

End to end encrypted messenger

BMW E46 320d bari interioare dash...
 

Nu pot accesa - www.hidroelectrica.ro

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
djxhouse

djxhouse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,012
  • Înscris: 21.10.2006
Incerc sa accesez de pe calculator www.hidroelectrica.ro
Si nu imi merge
imi da eroarea

This site can’t be reachedCheck if there is a typo in www.hidroelectrica.ro.
If spelling is correct, try running Windows Network Diagnostics.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Daca pe telefon pornesc wifi-ul, si de pe telefonul mobil vreau sa accesez www.hidroelectrica.ro atunci NU imi merge

Daca pe telefon opresc wifi-ul, si pornesc internetul mobil de la orange si vreau sa accesez www.hidroelectrica.ro atunci MERGE bine.

Am internet de la digi.

Am dat restart si la router si la calculator.

Acu 2 saptamani a mers intr-o zi "cu soare" www.hidroelectrica.ro

De atunci nu mai imi porneste acest site


Am incercat si cu google chrome si cu internet explorer
Nu merge cu nici unul
Am Avast AntiVirus - nu imi da ca asi avea virus
am incercat pe 2 calculatoare si rezultatul este acelasi

care o fi problema?

Attached Files



#2
Argv

Argv

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,439
  • Înscris: 25.10.2007
Probabil ai tu ceva DNS anume, ca mie imi merge si-s tot la Digi. Pune dns-ul la 8.8.8.8 si vezi daca merge asa.. Sau pune DNS over HTTP

#3
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 23,937
  • Înscris: 22.05.2003
S-ar putea ca site-ul sa aiba probleme cu DNS.

Pune la router DNS 1.1.1.1 si 8.8.8.8

#4
GaBogdan

GaBogdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 625
  • Înscris: 02.09.2020
Daca iti merge de pe telefon (2-5g) si nu iti merge de pe wi-fi, te asigur 100% ca iti este blocat IP-ul de catre firewall-ul lor

Edited by GaBogdan, 13 December 2021 - 16:50.


#5
vestale

vestale

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,145
  • Înscris: 24.11.2002
Poate le-au picat curentul la serverele de DNS, daca nu il platesc se mai si termina apa din lacuri.
Ceva probleme par sa existe, tot pe digi fix si nu imi rezolva prin serverele lor de DNS.

Attached Files



#6
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

Vizualizare mesajGaBogdan, pe 13 decembrie 2021 - 16:49, a scris:

te asigur 100% ca iti este blocat IP-ul de catre firewall-ul lor
Desigur, cum scrie si aici: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN. Nu? Nu asta inseamna "inexistent domain"? Ca iti este blocat IPul... 101%, nu?!

#7
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,375
  • Înscris: 18.01.2020
Un traceroute pana la site-ul cu pricina ce zice?

#8
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,227
  • Înscris: 08.02.2011
Sunt 1000 site-uri de proxy pe lumea asta.

#9
djxhouse

djxhouse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,012
  • Înscris: 21.10.2006
am ajuns acasa - si de acasa merge perfect www.hidroelectrica.ro
la birou nu merge

si la birou, si acasa - am internet de la digi

o sa verific maine la birou

mai mult, de acasa - de pe wifi - merge si pe telefon www.hidroelectrica.ro

#10
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,495
  • Înscris: 07.03.2006
e de la dns-urile google - nu pot accesa dns-urile hidrolectrica.
e mai veche problema, s-a discutat undeva pe networking sau RDS.
foloseste alte dns-uri
de preferat cloudflare.

Citat

{"Status":2,"TC":false,"RD":true,"RA":true,"AD":false,"CD":false,"Question":[{"name":"hidroelectrica.ro.","type":1}],"Comment":"Name servers did not respond [91.216.144.5, 91.216.144.3]."}


#11
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

Vizualizare mesajRares95, pe 13 decembrie 2021 - 17:39, a scris:

Un traceroute pana la site-ul cu pricina ce zice?

Vizualizare mesajmodoran, pe 13 decembrie 2021 - 17:42, a scris:

Sunt 1000 site-uri de proxy pe lumea asta.
Voi stiti ce este un domeniu si un DNS si la ce folosesc?! Sau...

Edited by dexterash, 13 December 2021 - 18:32.


#12
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
sterge cookies, browser data, da cu CCleaner, restart  si incearca din nou. Trebuie sa mearga.

#13
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,375
  • Înscris: 18.01.2020

Vizualizare mesajdexterash, pe 13 decembrie 2021 - 18:31, a scris:



Voi stiti ce este un domeniu si un DNS si la ce folosesc?! Sau...
Tu știi că Google Chrome are obiceiul de a folosii dns-urile google în loc de cele ale providerului? Când folosea traceroute și implicit cmd, folosea dns-urile sistemului, adica, routerul, adica, Dns Digi, vedeai unde e "buba". Asta daca nu a setat pe manual un alt Dns in setarile placii de rețea sau router.

Edited by Rares95, 13 December 2021 - 20:14.


#14
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,495
  • Înscris: 07.03.2006

Vizualizare mesajRares95, pe 13 decembrie 2021 - 20:11, a scris:

Când folosea traceroute și implicit cmd, folosea dns-urile sistemului, adica, routerul, adica, Dns Digi, vedeai unde e "buba". Asta daca nu a setat pe manual un alt Dns in setarile placii de rețea sau router.
nu e chiar asa...

#15
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,375
  • Înscris: 18.01.2020
Vedeai ce ip returna DNS-ul și ruta aproximativă.

#16
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,631
  • Înscris: 10.12.2006
Reset la router si cu noul IP poate merge.

#17
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004

Vizualizare mesajRares95, pe 13 decembrie 2021 - 20:11, a scris:

Tu știi că Google Chrome are obiceiul de a folosii dns-urile google în loc de cele ale providerului?
*folosi
Si, nu, nu are. Poate doar in caz de configurari proaste. Dar, in mare, nu face asta.

Vizualizare mesajRares95, pe 13 decembrie 2021 - 20:11, a scris:

Când folosea traceroute și implicit cmd, folosea dns-urile sistemului, adica, routerul, adica, Dns Digi, vedeai unde e "buba". Asta daca nu a setat pe manual un alt Dns in setarile placii de rețea sau router.
Daca tot insisti cu cmd, poti foarte bine sa diagnostichezi folosind nslookup.

#18
djxhouse

djxhouse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,012
  • Înscris: 21.10.2006
e de la mine era problema

routerul de la digi functiona perfect

routerul meu personal TP Link facea figuri, am dat un factory reset - si totul merge OK

multumesc frumos

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate