Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Giorgio Mazonakis-Gucci Forema

Zgarieturi in diferite locuri

Ajutor inlocuire LCD masuna de ca...

Ce impozite , taxe platesc daca c...
 Range Rover Evoque, 2020, Hibrid,...

Pompa erbicidat p100

[CUM] Pot sa ajung la Impact Hub ...

Apartament in bloc nou.
 Tantari uriasi

lenovo ideapad 1 15alc7

caut cablu lvds(video-invertor) p...

Adobe premiere pro, problema seta...
 Ochelari distanta intermediara

Cum pot sa montez un SSD Sata in ...

Digi + patronul Prima TV cumpara...

Husa si folie pt. Samsung Galaxy ...
 

Router Wifi6

* - - - - 2 votes
  • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

#1
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Salut, de BF  am trecut pe digi, si intr-o zi mi-am upgradat si Win la 11.  Dupa update am constatat ca semnaul e mai slab, nu mai prind asa bine router-ul de la Digi.
Poate ar fi cazul sa imi comand Wifi6 ?
Azi am vorbit cu o papusa de la RDS, care a zis ca echipamentul vechi ramane si routerul Wifi6 vine montat peste. Nu inteleg, deci routerul wifi 6 nu are intrare optica? Deci  o sa mai am o cutie in plus si o sa mai am nevoie de o priza in plus ?
Sau stiti alta solutie sa maresc semnalul sa nu se mai deconecteze laptopul cu win11 le ? Mersi

#2
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,936
  • Înscris: 07.02.2003

 MembruAnonim, on 12 decembrie 2021 - 19:12, said:

Nu inteleg, deci routerul wifi 6 nu are intrare optica?
Bineinteles ca nu... e doar router. Semnalul slab nu e de la update... e fara sens.

Edited by andreic, 12 December 2021 - 19:27.


#3
__Dan__

__Dan__

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,993
  • Înscris: 15.04.2019
Cumperi un router mai de doamne-ajuta si le ceri sa ti-l treaca p-ala vechiul RDS in mod bridge. Oricum "puterea semnalului" n-are legatura cu varianta de Win. Driverele de 10 merg in peste 90% din cazuri si-n 11.

#4
yetiro

yetiro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,658
  • Înscris: 16.12.2008
Router-ele (ONT) standard de la DIGI, sunt slabute pe partea de WiFi. Si nu livreaza mai mult de 100MBs, chiar daca ai abonament Fiberlink 500 sau 1000. In acest caz viteza maxima o ai doar pe cablu.
Digi are si ONT-uri WiFi6, vezi ca s-a doscutat aici: https://forum.softpe...uawei-hg8147x6/

#5
Hailztorm

Hailztorm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 13.02.2012

 MembruAnonim, on 12 decembrie 2021 - 19:12, said:

Salut, de BF  am trecut pe digi, si intr-o zi mi-am upgradat si Win la 11.  Dupa update am constatat ca semnaul e mai slab, nu mai prind asa bine router-ul de la Digi.
Poate ar fi cazul sa imi comand Wifi6 ?
Azi am vorbit cu o papusa de la RDS, care a zis ca echipamentul vechi ramane si routerul Wifi6 vine montat peste. Nu inteleg, deci routerul wifi 6 nu are intrare optica? Deci  o sa mai am o cutie in plus si o sa mai am nevoie de o priza in plus ?
Sau stiti alta solutie sa maresc semnalul sa nu se mai deconecteze laptopul cu win11 le ? Mersi
Salut!
Mie mi-au schimbat routerul cel vechi de la ei, cu cel nou , si sunt si pe fibra, doar routerul il am si atat, cel de la Huawei cu WiFi 6.

#6
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Ok  deci nu au un echipament sa intre optic si gata ? Am crezut ca asta e wifi6.  Dar asa pot cumpara eu, sau pune inapoi router-ul vechi, desi cam demodat.
Si uite problema : https://www.techrada...w-your-internet
Deci se poate de la update, o sa incerc sa mai sap...

 Hailztorm, on 12 decembrie 2021 - 19:39, said:

Salut!
Mie mi-au schimbat routerul cel vechi de la ei, cu cel nou , si sunt si pe fibra, doar routerul il am si atat, cel de la Huawei cu WiFi 6.

deci asta e dilema?!? Daca imi garanteaza ca nu mai imi pun 10 cutii in plus, ca nu am nici priza, prelungitorul e plin, atunci iau wifi6.  Daca nu , nu !

#7
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,457
  • Înscris: 08.02.2011
routerul wifi 6 ce se poate comanda la digi este tplink ax10, fie ca-l iei de la digi sau de la emag sau din alta parte e tot ala.

#8
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Despre ce vrei sa te informezi si nu exista deja topic pe aceasta arie?
Despre router-ul cu WiFi 6 ? exista topic dedicat aici: Router wireless TP-Link Archer AX10, Dual-band, WiFi 6, Gigabit
Despre ONT-ul cu WiFi 6? exista topic dedicat aici: O.N.T. ul cel nou de la Digi Huawei HG8147X6

#9
laurstef

laurstef

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 967
  • Înscris: 12.12.2007

 modoran, on 12 decembrie 2021 - 19:54, said:

routerul wifi 6 ce se poate comanda la digi este tplink ax10, fie ca-l iei de la digi sau de la emag sau din alta parte e tot ala.
Cu tot respectul, hardware o fi același, dar software....nu prea. Pt că cel de la Digi are soft customizat și mai puține opțiuni pe partea de Admin/ System.

#10
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

 Znevna, on 12 decembrie 2021 - 20:58, said:

Despre ce vrei sa te informezi si nu exista deja topic pe aceasta arie?
Despre router-ul cu WiFi 6 ? exista topic dedicat aici: Router wireless TP-Link Archer AX10, Dual-band, WiFi 6, Gigabit
Despre ONT-ul cu WiFi 6? exista topic dedicat aici: O.N.T. ul cel nou de la Digi Huawei HG8147X6

Am expus problema mea, si caut solutii !  
Si altii posteaza dubluri, unul chiar mi-a copiat comparatia intre 2 motorizari dacia. Asta nu e dublura la  nici un topic.
In fine, pe laptop chiar nu mai e semnal ok, internetul merge dar nu mai am viteza.  Degeaba am upgradat fibrelik 500 la 1000.
Ma gandesc sa iau un router mai de doamne ajuta, care are intrare de optic, ca sa nu am atatea cutii, si nevoie de 100x prize de curent.

#11
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,720
  • Înscris: 23.10.2006
Digi nu accepta alte echipamente in afara de ale lor. Asa ca nu ai ce face cu un ONT cu functie de router pe care ti-l cumperi tu. O sa te uiti la el. Folosesti echipamentul lor pus in bridge si iti pui tu ce router vrei dupa.

#12
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,222
  • Înscris: 18.12.2007
Exista deja topicuri penru subiectul acesta, nu e necesar inca unul.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate