Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Mașini mici fașneț...

La multi ani @persona695!

La Multi Ani de Sfantul Andrei!
 Trebuie sa economisim energie sau...

That '90s Show (2023 - ...)

Recomandare cablu display-port (p...

Aparat pentru masurare radiatii t...
 Unde vedem parada militara Bucure...

Inregistrare audio fara consimtam...

Cum pun protectie in Google Walle...

Soba din tabla pentru atelier.
 HIT and RUN - (Fuga dupa adevar)

Proiect Erasmus -Vaccin si test pcr

Identificare dioda zenner

Cont SPV pentru PFA?
 

Soft boxa portabila logitech ue boom

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
petredraghici

petredraghici

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 28.11.2020
Știe cineva sa pună un soft la o Boxa LOGITECH ue boom?

#2
rex

rex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,619
  • Înscris: 16.06.2004
ce soft?

#3
legalizes_crime

legalizes_crime

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 713
  • Înscris: 13.08.2006
nu are update de soft

#4
petredraghici

petredraghici

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 28.11.2020

View Postrex, on 12 decembrie 2021 - 01:26, said:

ce soft?
Boxa este "defecta" , nu mai încarcă și am dus-o la cineva sa o repare dar a stat vreo 2 săptămâni și nu i-a făcut nimic dar a spus ca ii trebuie un soft pentru ca nu mai recunoaște ce trebuie sa faca

#5
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,449
  • Înscris: 09.01.2007
Sapa pe net si in documentatia boxei daca are vreo resetare. Eu la un model de UE Megablast am gasit o combinatie de resetare care mi-a deblocat boxa cand parea ca a murit.

#6
rex

rex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,619
  • Înscris: 16.06.2004

View Postpetredraghici, on 12 decembrie 2021 - 09:24, said:

Boxa este "defecta" , nu mai încarcă și am dus-o la cineva sa o repare dar a stat vreo 2 săptămâni și nu i-a făcut nimic dar a spus ca ii trebuie un soft pentru ca nu mai recunoaște ce trebuie sa faca
pai ala nu e defect de soft, ala e defect electronic. si sa o repari costa cat una noua, asa ca mai bine cumpara-ti alta.

#7
petredraghici

petredraghici

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 28.11.2020

View Postrex, on 12 decembrie 2021 - 12:45, said:


pai ala nu e defect de soft, ala e defect electronic. si sa o repari costa cat una noua, asa ca mai bine cumpara-ti alta.

Mulțumesc pentru răspuns

#8
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,491
  • Înscris: 08.03.2015
Poate fi si din soft.

Eu am una JBL din aia mica patrata care nu mai functiona deloc. Nici nu pornea nici nu se incarca. Dupa procedura de resetare (am gasit tutorial pe net - o combinatie de butoane), a functionat normal.

Cauta pe net daca modelul tau poate fi resetat din butoane si, daca da, da-i un reset.

Poate ai noroc si nu e un defect fizic.

Edited by underb, 12 December 2021 - 14:28.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate