![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Conectare 2 monitoare la un laptop
Last Updated: Dec 12 2021 10:45, Started by
Sidu52
, Dec 09 2021 18:11
·
0

Posted 09 December 2021 - 20:08

Ia fa tu o poza la eticheta laptopului sa ne dumirim despre ce model este vorba.
Vad ca are DisplayPort si DVI deci trebuie sa mearga cu doua monitoare. Edited by xymzar, 09 December 2021 - 20:10. |
Posted 09 December 2021 - 20:33

Nu iti trebuie decat adaptorul DP-HDMI pentru monitorul mai nou, pe cel vechi il poti folosi pe VGA.
Legat de faptul ca "nu poti" decat prin cabluri iti pot spune ca am legat laptop prin hdmi si vga si am avut imagine pe toate cele 3 ecrane ! |
Posted 09 December 2021 - 23:18

Nu stiu ce e atata discutie aici. Laptopul are clar 2 iesiri video: VGA si DP (Dispaly Port).
Monitorul cu intrare VGA (cel doar cu intrare VGA) il legi direct la monitor cu un cablu VGA-VGA . Portul DVI este compatibil cu portul DP in mod pasiv. Ai nevoie doar ce un banal cablu DP-DVI pe care il gasesti la orice magazin de computere: https://www.emag.ro/...80/pd/DRJ92KMBM ![]() Succes ! |
Posted 10 December 2021 - 08:02

Nu e mai ok DP-HDMI ?
Monitorul cu DVI are si VGA , are mai mult sens sa iL conecteze pe VGA . |
Posted 10 December 2021 - 19:36

Pai citeste OP:
Un monitor mai vechi are iesire vga,iar cel nou are si vga si hdmi. [...] Intrebarea mea este cum pot sa le conectez la laptop din moment ce el nu are intrari hdmi si decat una vga. Corectand greselile de exprimare (intare/iesire) si luand in considerare pozele (adica hdmi ala care e de fapt DVI la "monitorul nou"), aia e singura solutie daca vrea sa le cupleze pe ambele deodata. |
Posted 11 December 2021 - 09:45

In prima poza este monitorul cel nou cu vga si hdmi, in cea de a doua poza este monitorul vechi cu vga si dvi.
Cred totusi ca este mai bine sa mearga pe combinatia DisplayPort- Hdmi. |
Posted 11 December 2021 - 09:58

Intrebarea mea e daca suporta placa lui video de laptop 3 monitoare in acelasi timp, respectiv daca cele 2 mufe de iesire dau semnal simultan sau doar pe rand (cum faceau placile video de pc cu 3 iesiri dar doar 2 active deodata in orice combinatie). Fara modelul de laptop nu va puteti da seama.
|
Posted 11 December 2021 - 13:38

In prima poza este monitorul cel nou cu vga si hdmi, in cea de a doua poza este monitorul vechi cu vga si dvi. Cred totusi ca este mai bine sa mearga pe combinatia DisplayPort- Hdmi. Edited by ro_explorer, 11 December 2021 - 13:38. |
Posted 11 December 2021 - 16:08

Intrebarea mea e daca suporta placa lui video de laptop 3 monitoare in acelasi timp, respectiv daca cele 2 mufe de iesire dau semnal simultan sau doar pe rand (cum faceau placile video de pc cu 3 iesiri dar doar 2 active deodata in orice combinatie). Fara modelul de laptop nu va puteti da seama. |
Posted 12 December 2021 - 10:45

Multumesc tuturor pentru ajutor.A mers perfect cu un adaptor dp-hdmi.
Acest topic poate fi inchis. O zi buna tuturor ! |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users