Pentru cei care mai au telefon fix: mai aveți linie telefonică clasică
Last Updated: Nov 08 2022 15:09, Started by
djl
, Dec 07 2021 23:56
·
7

Posted 31 May 2022 - 18:35

Ori ii fix , ori ii mobil
Mi se pare o aberație telefonie fixa cu sim. |
Posted 01 June 2022 - 07:38

Daca totusi iti va da fixo-mobil cu SIM, atunci daca doresti sa-ti pastrezi vechiul numar fix de Telekom, ar trebui sa faci inainte cerere de portare a numarului, altfel iti vor da ei alt numar, specific sim-ului respectiv. La ce bun sa o iei d ela capat cu un nou numar de fix, pe care nu ti-l cunoaste nimeni, si sa stai dupa aia sa-i anunti pe toti ca ti-ai schimbat numarul? Cei de la tara, care mai vorbesc cu rudele de la oras si vice-versa, nu le au cu tehnologia, sa stea sa-i anunte pe toti noul numar etc.
|
Posted 01 June 2022 - 12:21

Posted 01 June 2022 - 12:53

Nu cred ca va dispărea vreodată definitv, in multe tari din lume e folosit încă, dacă noi romanii nu avem nevoie nu înseamnă ca va dispărea din toate țările, eu n-o sa renunț niciodată la fix
![]() Edited by SuperTux89, 01 June 2022 - 12:53. |
Posted 01 June 2022 - 17:29

Fixul nu-i mai fix cu SIM, este ceva hibrid, și da, cum spuneam, clasic sau VoIP e ok, cu SIM nu ii vad rostul.
|
Posted 04 November 2022 - 00:32

Salutare , maica-mea are și fix și mobil.
Dar are o mare problema efectiv nu ne putem auzi din cauza semnalului.. Stiu ca fratele meu a făcut ceva modificări I a trecut și nr de fix în abonamentul lui .. Casa în care locuiește este din paianta undeva in Bucuresti secotrul 1 și semnalul efectiv este aproape de zero. Sau suna închis de foarte multe ori. Ca sa ne putem auzi cât de cât și cu galme trebuie sa iasă afara în curte. Exista și o sonerie în curte pentru fix pentru a putea auzi când suna telefonul. Din păcate cred ca anost anulata sa fiu sincer când am mai trecut pe la ea la curte nu am fost atent dacă se mai aude sonoria. Cred ca noul abonament este cumva la Orange în care este inclus și telefonul fix inclusiv mobilul. Se mai poate face ceva în situația asta pentru a relua vechiul traseu.. Îmi vine sa I cumpăr chiar unul cu disc dacă se mai găsește pe undeva asa ceva ![]() Inclusiv sa se audă și soneria de afara din curte...de ala cu disc a fost cea mai mulțumită.. Mulțumesc ! |
Posted 07 November 2022 - 11:28

În primul rând, trebuie văzut dacă mai există linie telefonică clasică în zonă. Dacă da, se face o cerere şi vezi dacă se poate rezolva.
Dacă nu, măcar ceva V.o.I.P., adică tras un cablu de internet şi pus un convertor pentru telefonie. Dacă vrei la V.o.I.P. telefon cu disc, va trebui un adaptor. |
Posted 07 November 2022 - 11:41

Bagati fibra optica pentru orice serviciu TV-Net-telefon fix. Cautati daca ofera FTTH vreun operator. VoIP merge foarte bine, curentul nu se mai ia (123 zile uptime am).
Cu FTTH si internet si un telefon mobil cu Vo-Wi-Fi se rezolva si problema semnalului la mobil. Nu trebuie musai fix. Are deja internet, ia-i un mobil ce suporta Vo-Wi-Fi. Orange are Vo-W-Fi. Parca Telekom sunt singurii fara asa ceva. |
Posted 07 November 2022 - 12:24

Depinde şi cât de bine se înţelege doamna aceea cu tehnologia.
|
Posted 08 November 2022 - 08:19

Aceste Dec-uri functioneaza cu fir sau cu cu orice cartele prepay? Ma intereseaza un telefon din acesta cu taste mari care poate fi folosit cu un digi prepay.
Edited by vdingo11, 08 November 2022 - 08:21. |
|
Posted 08 November 2022 - 12:54

https://econectik.ro...ne-negru-2.html
Testat, am eu https://www.emag.ro/...ZgaAqWwEALw_wcB Sau acesta Fa abonament Digi 2 euro redus 50% 1 an Nu merita cartela, nu ai VOLTEI, nu ai VoWiFi Ia legătura cu @catalinman |
Posted 08 November 2022 - 15:09

Mai degrabă un telefon fix sănătos cu un modem cu iesire rj11. Poti sa te folosești si de instalatiile de sonerii exterioare ramase de la defunctul telefon fix Romtelecom.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users