Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 

Reacher (2022)

- - - - -
  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#73
Admiral_Thrawn

Admiral_Thrawn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 29.06.2022

View PostBob493, on 08 iulie 2022 - 19:33, said:

Pai e arie de opinii. Si ma gandesc ca poate mai salvez cate-un suflet nevinovat care se decide, precum am facut si eu, sa isi iroseasca timpul cu asemenea porcarii, pacalit fiind de laudele aduse de unii pentru care, aparent, cantitate inseamna calitate. 27 de romane? Dupa cum spuneam - varianta masculina pentru Sandra Brown. Si aia are fane cu milioanele.

Nu te a păcălit nimeni cu nimic.

Tu, fiind un fin cunoscător, știi sau ar fi trebuit să știi că Lee Child produce romane ușoare, de citit pt destindere, de tipul policier.
Dacă romanele de genul ăsta sunt considerate frivole și pierdere de vreme de către tine, e doar vina ta că ai pierdut timp să te uiți la ecranizările lor.
Parcă ai intrat pe topic pt a ți face autocritica...

#74
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010

View Postedy_wheazel, on 08 iulie 2022 - 19:55, said:

Pentru ca sunt pline romanele lu' Sandra Brown de personaje de 2m inaltime si 125 de kile care rup capu' la diversi cetateni cu intentii reprobabile. Posibil, n-am citit Sandra Brown sa ma dau cu parerea.

Abia astept sezonu' doi. N-am citit cartile.

Pai alea sunt pentru gospodine. Astea sunt pentru partenerii lor.

View PostMondeo, on 08 iulie 2022 - 21:46, said:

vezi ca gasesti pe netflix cate ceva misto pentru tine: Cuties, Bridgerton, Sense8, mai multe chestii de astea culturale si pe YT...
Lasa-ne pe noi astia cu ceafa lata se na bucuram ca mai exista si barbati cu balls , nu numai femei cu barba, si nu de aia cu vizite la AA, psihologi, life coach, strangeri de fonduri etc
Si asa nu gasesti seriale de gen decat maxim trei pe an, ne chinuim noi cu astea, luati voi spuma culturii si inteligentei

Departe de mine gandul de a ma baga intre cei cu ceafa lata si pasiunea lor pentru barbatii cu balls. Avertismentul meu era pentru cei care nu au postere cu Vandam si Brusli in camera.

View PostAdmiral_Thrawn, on 09 iulie 2022 - 00:51, said:

Nu te a păcălit nimeni cu nimic.

Tu, fiind un fin cunoscător, știi sau ar fi trebuit să știi că Lee Child produce romane ușoare, de citit pt destindere, de tipul policier.
Dacă romanele de genul ăsta sunt considerate frivole și pierdere de vreme de către tine, e doar vina ta că ai pierdut timp să te uiți la ecranizările lor.
Parcă ai intrat pe topic pt a ți face autocritica...

Din pacate am carente serioase in domeniul maculaturii policier, asa ca nu am auzit niciodata de distinsul domn autor de romane en-gros. Imi asum eroarea, imi fac autocritica si lansez avertismentul pentru unii care inca nu au facut greseala mea. Salvati-va timpul si neuronii!

#75
Mondeo

Mondeo

    Everything Woke Turns To Shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,374
  • Înscris: 15.11.2005
da si tu niste exemple de seriale care ti-au miscat emotiv neuronul, ca sa vedem si noi ce inseamna ceva fin asa, lumineaza-ne, daca tot te-ai coborat aici cu noi, da si tu o mana de ajutor...share some  wisdom...

#76
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
Sigur, cu mare placere. Nu sunt chiar atat de greu de multumit. E nevoie doar de o poveste interesanta dar care sa faca si sens de la cap la coada, dialoguri realiste care sa te faca sa simti ca privesti cu adevarat o discutie intre oameni si nu doar o metoda de a prelungi episodul sau o tentativa jenanta de a strecura, cica subtil. diverse informatii care sa mai stabilizeze povestea subreda care se naruie din toate colturile, personaje credibile si bine conturate cu care sa te poti conecta in mod organic prin ceea ce transmit si nu fortat, ca asa vrea regizorul, si care sa nu aiba constant modificari comportamentale absurde doar ca sa umple gauri din scenariu, umor fix cat cere scena, nici mai mult si nici mai putin, muzica care sa se potriveasca cu atmosfera, actori care sa se potriveasca cu rolul, si daca se mai pot adauga ocazional niste cadre deosebite, deja vorbim despre o capodopera. Iti dau si cateva exemple, desigur:

Breaking Bad si True Detective sezonul 1 sunt la egalitate pe locul 1, cu 10+, bifand toate elementele enumerate mai sus. Breaking Bad are un merit in plus pentru ca au reusit sa faca 6 sezoane fara sa scada nici macar putin nivelul de la pilot pana la final.
Better Call Saul se apropie bine de tot de taticul Breaking Bad. Are cateva mici gauri pe ici-colo, dar sunt de inteles, dat fiind ca e un prequel care trebuie sa respecte si actiunea din BB, dar modul in care reusesc sa o faca, desi e un prequel care nu a fost planuit in avans, fara sa abuzeze de povestea initiala pentru extra-puncte de la fani, si reusind sa adauge un plot secundar, fara legatura cu originalul, dar la fel de interesant, e fantastic.
The Wire. Un clasic. Asa sa trebuie construite niste personaje care, bune sau rele, au niste motivatii pe care le poti intelege si asa duci o poveste de 5 sezoane fara sa te intrebi cand naiba se termina o data.
Fargo sezoanele 1 si 2. Vorbea cineva de Tarantino pe topicul cu The Boys? Asa se face un serial cu personaje iesite din comun si cu sange cat cuprinde. Cu umor negru si cu o poveste care e mai mult decat o scuza pentru violenta gratuita.
Band of Brothers si The Pacific. Al doilea razboi mondial fara glorificarea excesiva a eroilor americani si fara exagerari jenante de genul Fury.
Babylon Berlin sezonul 1. Chiar daca povestea are cateva parti cam trase de par, compenseaza din plin creand exceptional o superba atmosfera a Berlinului republicii Weimar, atingand si respectand toate elementele specifice acelei perioade istorice.
Warrior. Sau cum sa faci ca intr-un serial cu kung-fu bataile sa cada undeva in fundal, dupa intriga, decoruri, atmosfera, realitate istorica, dialog plus o metoda geniala de rezolvare a problemei de limba intr-un film cu personaje care vorbesc limbi diferite, evitand penibilul si haosul unor filme clasice in care toata lumea de pe glob o arde in engleza.

Sau, daca vrei exemple de fantasy, ca sa nu zici ca am ceva cu genul acela:

GOT sezoanele 1-6
The Walking Dead, sezoanele 1 si 2

Poti avea dragoni si cadavre umblatoare, atata timp cat totul are o logica si un scop mai important decat impresionatul spectatorilor cu avansul tehnologiei CGI. Aici e cu atat mai mult nevoie de un scenariu solid si de personaje care sa dea credibilitate evenimentelor. In momentul in care acestea se duc in cap, asa cum s-a intamplat si sezoanele care au urmat in serialele mai sus amintite, croncobaurii ramasi nu fac decat sa accentueze stupiditatea povestii.


Mai exista si alte exemple decente, dar nu are rost sa ma mai intind, cred ca m-am facut inteles.

#77
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,839
  • Înscris: 25.01.2002
da dom-le. faine seriale la vremea lor. baiu ii ca nu se mai (prea) fac asa ceva. asa ca, unii dintre noi, oropsitii, ne bucuram si cu reacher, si cu lista finala, si cu altele, care matale iti put. noa... ce sa facem.... noi sintem de vina!


LE
raspunsul tau ar trebui sa fie ceva de genul: "sti ce, ai dreptate, voi sinteti de vina, hai pa! v-am lasat!"


LLE
mie mi-au placut si ultimele 2 sezoane GoT, ca fara ele, cele 6 dinainte stateau in aer...
si da, am vazut o diferenta de calitate acolo, dar faptul ca au adus un final coerent povestii a insemnat mai mult pentru mine.

Edited by tEo, 09 July 2022 - 11:28.


#78
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
Oropsit sunt si eu, ba chiar mai oropsit, ca eu nici nu ma pot bucura de porcariile peste care dau in cautarea a ceva deosebit.

De ce si cu ce sa fiti de vina? Fiecare e liber sa guste ce ii place. Exista unii care savureaza biftecul tartar, cine sunt eu sa i-l iau din fata? Imi spun doar opinia personala si avizata de propria experienta pe topicul despre biftecul tartar, ca sa fie avertizati cei care inca nu stiu despre ce e vorba, inainte sa-si indese si ei o furculita cu carne cruda pe gat.

Mie nu mi-au placut si nici nu mi se pare ca au adus un final coerent povestii. Din incompetenta si lipsa de idei, au pornit de la finalul dezvaluit de autor si au construit invers, facand un mare rahat in tentativa de a incheia multele firele narative construite cu migala timp de atatia ani, reusind doar sa macelareasca si sa transforme in caricaturi personaje care au crescut, unele la propriu, in fata ochilor nostri. Mai mult decat atat, am impresia ca, acum ca finalul e deja cunoscut, Georgica al nostru nu prea mai are tragere de inima nici sa termine cartile, asa ca ramanem si fara alea, deci dublu KO.

#79
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
Am vazut serialul, mi-a placut. Dup-aia am revazut filmele, mi-au replacut si alea. Nu prea conteaza ca Tom Cruise are 1.70, la fel cum nu conteaza nici ca Alan Ridchardson NU are 6'5'', de fapt are 6'2''. E mai important sa gasesti pe cineva care sa joace bine, decit pe cineva identic. Puteau lua o namila injectata aleatoare dintr-un gym din LA daca aia e orice conteaza Posted Image

Oricum cind e vorba de batai cu mai multe persoane functioneaza doar in filme, cind ataca toti deodata si pe rind. Posted Image

#80
Malus_Dacus

Malus_Dacus

    Brasovean

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,852
  • Înscris: 11.07.2016

View PostBob493, on 09 iulie 2022 - 11:49, said:

Oropsit sunt si eu, ba chiar mai oropsit, ca eu nici nu ma pot bucura de porcariile peste care dau in cautarea a ceva deosebit.

De ce si cu ce sa fiti de vina? Fiecare e liber sa guste ce ii place. Exista unii care savureaza biftecul tartar, cine sunt eu sa i-l iau din fata? Imi spun doar opinia personala si avizata de propria experienta pe topicul despre biftecul tartar, ca sa fie avertizati cei care inca nu stiu despre ce e vorba, inainte sa-si indese si ei o furculita cu carne cruda pe gat.

Mie nu mi-au placut si nici nu mi se pare ca au adus un final coerent povestii. Din incompetenta si lipsa de idei, au pornit de la finalul dezvaluit de autor si au construit invers, facand un mare rahat in tentativa de a incheia multele firele narative construite cu migala timp de atatia ani, reusind doar sa macelareasca si sa transforme in caricaturi personaje care au crescut, unele la propriu, in fata ochilor nostri. Mai mult decat atat, am impresia ca, acum ca finalul e deja cunoscut, Georgica al nostru nu prea mai are tragere de inima nici sa termine cartile, asa ca ramanem si fara alea, deci dublu KO.

Daca doar ai spune-o si ne-ai lasa, ar fi bine! Dar tu insisti pana tocesti  tastatura...

#81
Bob493

Bob493

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,305
  • Înscris: 12.07.2010
Nu te nelinisti, am o tastatura de calitate.

#82
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,989
  • Înscris: 31.07.2007

View PostMosotti, on 09 iulie 2022 - 12:06, said:

Oricum cind e vorba de batai cu mai multe persoane functioneaza doar in filme, cind ataca toti deodata si pe rind. Posted Image

Totusi, o ia si-n freza. Da, la faza din puscarie il iau aia pe rand, da' mi-o placut ca o iesit la egalitate cu sud americanii aia uschiti.

#83
c6t9

c6t9

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,941
  • Înscris: 20.01.2004
O persoană pregătită va bate urât câțiva nepregătiți (care se bazează cel mult pe forță și o încredere nefondată). Pe de altă parte lucrurile sunt foarte diferite între 2 bine antrenați.

#84
adisluc

adisluc

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,419
  • Înscris: 02.09.2016
Reacher' Season 2 Wraps Filming
"We promised things will be back bigger and better than ever. And we did not lie''
sursa: colider.com

S-au incheiat filmarile pt. Sezonul 2 din  Reacher
„Am promis că lucrurile vor reveni mai mari și mai bune ca niciodată! si nu am mințit

Prime Video a încheiat producția în sezonul 2, a dezvăluit streamerul pe Twitter. Fanii au așteptat cu nerăbdare al doilea sezon care a început filmările în septembrie anul trecut. Bazat pe cele mai bine vândute romane Jack Reacher de Lee Child, serialul a fost un succes instantaneu în rândul fanilor la debut și un al doilea sezon a fost anunțat destul de repede după aceea.
În scurtul clip postat de streamer, actorul Alan Ritchson poate fi văzut în costumul său de Reacher, cu sânge pe față
„Tocmai am venit de la fimari. Reacher Sezonul 2, ultima scenă este gata. După cum puteți vedea, lucrurile au luat-o razna. Am promis că lucrurile vor reveni mai mari și mai bune ca niciodată. Și nu am mințit.” Apoi se îndreaptă spre o tablă uriașă, spunând: „O facem în stilul Reacher, suntem aici este să închidem sezonul”, în timp ce bate din palme pe tabla uriașă. „S-a făcut oficial. Sezonul 2 a revenit mai mare și mai bun ca niciodată. Am promis că vom face...''
În timp ce primul sezon a fost bazat pe cartea Killing Floor, actorul principal ,,a tachinat,, anterior că al doilea se va baza pe Bad Luck and Trouble, al unsprezecelea titlu din seria de cărți.

TWITTER

Prime Video a anunțat oficial o reînnoire pentru Reacher la doar trei zile după lansarea sezonului unu, dar încă așteptăm o dată de lansare confirmată.
Ne punem speranțele într-o lansare în vara anului 2023 ...

#85
Castraveta

Castraveta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 451
  • Înscris: 02.09.2015

View PostMalus_Dacus, on 18 mai 2022 - 20:38, said:

Am informatii de la sursa ca urmatoarea ecranizare va fi "Bad luck and trouble" .
Filmarile vor incepe vara/toamna asta....

Vedeti cine a fost bine informat?

Edited by Castraveta, 28 February 2023 - 16:06.


#86
adisluc

adisluc

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,419
  • Înscris: 02.09.2016
Sezonul 2 „Reacher” are o dată oficială de premieră la Amazon Prime Video, streamer-ul lansând și primul trailer pentru noul sezon al popularului serial.
Al doilea sezon din „Reacher” va debuta cu primele trei dintre cele opt episoade ale sale pe 15 decembrie. Episoade noi vor apărea apoi săptămânal în fiecare vineri până pe 19 ianuarie 2024. Trailerul complet poate fi văzut mai jos.
Sezonul 2 al seriei se bazează pe „Bad Luck and Trouble”, a 11-a carte din seria de romane Jack Reacher a lui Lee Child.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/tC-rRhQcnlI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#87
Malus_Dacus

Malus_Dacus

    Brasovean

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,852
  • Înscris: 11.07.2016
Abia astept!

#88
Malus_Dacus

Malus_Dacus

    Brasovean

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,852
  • Înscris: 11.07.2016
Fix o saptamana pna la premiera.
Se vor da 3 episoade in 15 decembrie.
Si apoi cate 1 pe saptamana...

#89
adisluc

adisluc

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,419
  • Înscris: 02.09.2016
O mica prezentare a stimabililor din sezonul doi ...
Spoiler

O prezentare consistenta a primului sezon (18min. 15sec.)
Spoiler


#90
Mondeo

Mondeo

    Everything Woke Turns To Shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,374
  • Înscris: 15.11.2005
Sa cazat sub numele de Sarah Connor…
Cine dracu’ e Sarah Connor?
Muhahahhahaha!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate