![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Mini Job in Germania
Last Updated: Dec 04 2021 13:11, Started by
robertbv1414
, Dec 04 2021 02:43
·
0

Posted 04 December 2021 - 02:43

Va salut, in momentul de fata ma aflu si lucrez in Germania. Sunt angajat cu norma intreaga, inca nu am contract pe perioadata nedeterminata ci mai exact sunt in "probe" la actualul loc de munca. Asta spune contractul, dupa ce implinesc 6 luni aici o sa mi faca un contract nedeterminat. Am aflat de curand de posibilitatea de a avea si un mini job in paralel unde as putea castiga pana la 450€ neimpozitabili. Am citit ceva pe internet unde spunea ca mini job ul nu poate depasi 50 ore de munca pe luna, adica cam 2.5 ore pe zi de luni pana vineri.
As avea 2 intrebari, si anume: 1.Este adevarata treaba cu 50 de ore pe luna sau sa ma astept la 4-5 ore pe zi cum stiu ca se mai practica? 2.Niste site uri de job uri unde as putea gasi ceva? Mentionez ca germana o cunosc la un nivel foarte slab, in schimb vorbesc engleza fluent. (daca ajuta la ceva) Va multumesc!! |
Posted 04 December 2021 - 09:44

Pai nu mai bine gasesti un loc de munca pe perioada indeterminata unde sa te plateasca cu 4-500 euro in plus? Si ai scapat de complicatii.
La 1) nu cred asa ceva 2) nu stiu |
Posted 04 December 2021 - 10:13

google spune : https://www.google.c...job kondizionen
Der gesetzliche Mindestlohn betrug seit dem 1. Januar 2021 9,50 Euro und steigt ab 1. Juli 2021 auf 9,60. Das heißt, dass Minijobber/innen von Januar bis Juni pro Monat höchstens 47,368 Stunden (9,50 Euro x 47,368 = 450,00 Euro) arbeiten mussten. Ab Juli sind es dann nur noch 46,875 Stunden pro Monat. stand 09.09.2021 vezi si aici : https://www.monster..../q-minijob-jobs |
Posted 04 December 2021 - 10:44

deci ai voie 2,2 ore pe zi lucratoare ca sa fie minijob
|
Posted 04 December 2021 - 11:54

Corect se spune "dupa ce implinesc 6 luni aici POATE o sa mi faca un contract nedeterminat "
|
Posted 04 December 2021 - 13:11

Am citit ceva pe internet unde spunea ca mini job ul nu poate depasi 50 ore de munca pe luna, adica cam 2.5 ore pe zi de luni pana vineri. As avea 2 intrebari, si anume: 1.Este adevarata treaba cu 50 de ore pe luna sau sa ma astept la 4-5 ore pe zi cum stiu ca se mai practica? Daca iei numai Minijobul izolat, atunci orele sunt limitate prin Mindestlohn: 450 Eur / 9,60 ora = max 46,875 ore/luna. Dar, in cazul tau, nu ai voie sa depasesti 48 ore pe saptamana, § 3 ArbZG. Deci tu trebuie sa scazi orale de la Hauptjob, probabil vreo 40/saptamana, apoi vezi cate ore mai raman. Mai departe, atentie sa nu depasesti max 8 (10) ore/zi. Ideal ar fi sa-ti gasasti ceva Sambata sau Duminica, respecti max 48 ore/saptamana si esti absolut sigur. Nu uita sa anunti Minijobul firmei unde ai Hauptjob. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users