![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Turbarea, metode de preventie la om
Last Updated: Dec 20 2021 14:09, Started by
Tsunamii
, Dec 03 2021 08:07
·
0

Posted 03 December 2021 - 09:54

Posted 03 December 2021 - 09:58

Posted 03 December 2021 - 10:30

Posted 03 December 2021 - 10:31

Daca acel caine chiar ar avea rabie ai 72 de ore la dispozitie sa te vaccinezi anti-rabic.
Desi sansele ca acel caine sa fie infectat sunt foarte mici, nu stiu daca e bine sa mizezi pe asta. Oricare alte dezbateri nu isi au rostul. Eu in locul lui as face vaccinul. Edited by RangerBoy, 03 December 2021 - 10:32. |
Posted 03 December 2021 - 10:34

Ți s-a tot răspuns, doar că tu ignori răspunsurile care nu-ți convin. Raspunsul nu e valid din moment ce am EXCLUS vaccinul. Aia cu vaccinul e simpla, o stie oricine.
Dacă câinele prezintă simptome vizibile la câteva zile după mușcătură, este foarte posibil să fie contagios și în momentul în care a mușcat. Se consideră riscul de rabie și pentru că, mușcătura, în sine, poate fi un simptom. Agresivitatea crescută și comportamentul neașteptat apărând în cazul infectării. El le-a despartit
Daca acel caine chiar ar avea rabie ai 72 de ore la dispozitie sa te vaccinezi anti-rabic. Desi sansele ca acel caine sa fie infectat sunt foarte mici, nu stiu daca e bine sa mizezi pe asta. Oricare alte dezbateri nu isi au rostul. Eu in locul lui as face vaccinul. Si eu, acum stau sa vad daca sa cumpar sau nu lumanari. Ce vrei sa-i fac? |
Posted 03 December 2021 - 10:39

Daca acel caine nu dadea semne de rabie si mergi la ghici, sansele sunt foarte mici sa aiba. Rabia se ia de la anumite animale salbatice, lilieci, vulpi, nu de la caini tinuti in casa sau in curte.
|
Posted 03 December 2021 - 10:41

Daca acel caine nu dadea semne de rabie si mergi la ghici, sansele sunt foarte mici sa aiba. Rabia se ia de la anumite animale salbatice, lilieci, vulpi, nu de la caini tinuti in casa sau in curte. Nu, nu avea semne de rabie, dar in zona sunt animale salbatice purtatoare |
Posted 03 December 2021 - 10:54

Posted 03 December 2021 - 11:03

Prieten mai bun decat oricine altcineva din familie (exceptand mandra si catelul). Pe locul imediat urmator este el. Edited by __Dan__, 03 December 2021 - 11:12. |
Posted 03 December 2021 - 11:20

Intrebare blondă: acel câine nu poate fi testat la veterinar dacă are sau nu rabie ?
Ca să elimini dubiul ? Ah, și ca să răspund și la topic: Cea mai bună metodă de prevenție e să eviți să fii mușcat. Edited by waterman, 03 December 2021 - 11:11. |
Posted 03 December 2021 - 11:24

|
Posted 03 December 2021 - 11:30

Urmareste cainele, daca traieste dupa 10 zile esti ok.
Asta am facut cand m-a 'agatat' de picior o catea cu pui ce traia pe strada, probabil sa ma sperie sa nu mai fiu in acea zona. dupa aproape 2 saptamani era in viata, asa ca am lasat treaba asa, asta a fost prin ~2011 ![]() Daca asculti de sfaturile de pe aici nu mai iesi din casa... cica "evita sa fii muscat", nu m-as fi gandit la asta, eu chiar vreau sa fiu muscat ![]() Edited by sirgoofy, 03 December 2021 - 11:35. |
Posted 03 December 2021 - 11:35

Posted 03 December 2021 - 11:39

Sunt sanse destul de mici sa aiba cainele rabie. In schimb tetanosul m-ar preocupa.
|
Posted 03 December 2021 - 12:18

Unde s-a intamplat povestea? Daca a fost in mijlocul unui oras, slabe sanse sa aiba rabie mai ales ca nu a muscat aiurea ci a fost provocat. Daca s-a intamplat intr-o zona rurala, e mai problematic dar tot nu e cazul sa intre omul in panica. Daca nu vrea si nu vrea sa se vaccineze, singura solutie e sa tina cainele sub observatie, eventual sa se imprieteneasca cu el dandu-i de mancare pentru a-l tine aproape si sa-i studieze comportamentul. Daca incepe sa baleasca, e de prost augur.
|
Posted 03 December 2021 - 12:59

Mama ce simptome are rabia, teama de apa, adica bolnavul nu bea deloc apa, se sperie de ea.
|
Posted 03 December 2021 - 13:16

Intrebare blondă: acel câine nu poate fi testat la veterinar dacă are sau nu rabie ? Ca să elimini dubiul ? Ah, și ca să răspund și la topic: Cea mai bună metodă de prevenție e să eviți să fii mușcat. ca sa testezi trebuie prelevata mostra din creier..deci prins si omorat cainele... |
|
Posted 03 December 2021 - 13:18

Daca e ceva, sa filmezi, sa vedem si noi deznodamantul, am auzit ca e interesant.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users