Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Orarul magazinelor nu trebuia sa revina la normal?

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
98 replies to this topic

#37
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 16.07.2015

 Drumroll, on 03 decembrie 2021 - 14:46, said:


"romanasi" sa le zici celor apropiati si dragi tie.

Sunt majoritare tarile unde magazinele au programe prelungite/de weekend/non-stop. Exista astfel de tari si in Europa(Suedia, Irlanda, Italia, Portugalia, Danemarca, aproape tot estul Europei). Cei cu programe scurte si inchis in weekend - gen Germania - cam sunt in minoritate. SUA, Japonia, UAE, Singapore, Hong Kong si multe altele au deschis fara limitari.

Cei ce nu tolereaza sa stea pana la 10-11-12 seara/noaptea sau poate schimb de noapte la non-stop, sa caute alt job.
Te-ai simțit sau? Nu ai copii, sotie etc. în familie să te ajute sau să se ducă dânșii, dacă tu nu poți în timpul săptămânii, ori? Lasă că am văzut cum se înghesuie lumea și a doua-treia zi de Crăciun, când magazinele au program scurt, să tot cumpere, până plesnesc unii. Românii și alte state fost-socialiste au avut ceva lipsuri, și încă se observă și acum, după mai bine de 30 de ani. Se cumpără mult și se aruncă, vezi doar acum când se apropie Sărbătorile.
În legătură cu "să-și caute alt job", nu mă pronunț. Cât timp nu te servește în scârbă la magazin, la case de marcat etc. Și își fac treaab, nu văd unde e problema. Da, unii poate apreciaza, 1-2 ore în plus cu familia. Când alții vă c*că în cap la locul de muncă, pe nedrept de multe ori, nu vă convine. Așa și aici.

 djl, on 03 decembrie 2021 - 14:17, said:



Pentru mine, magazinele închise devreme sunt stres maxim. Sunt zile în care fac treabă în casă până târziu și după aia mai trebuie eventual să mă și spăl. Stau cu stresul că nu mă pot odihni, că poate trebuie să întrerup treaba ca să pot ajunge la magazin. Sau vara ies mai târziu din casă și când mă întorc de la plimbarea cu bicicleta de ce să nu mă duc pe la magazin, mai ales că nu trebuie să stau la coadă.
Cât despre angajați, ăia care nu au chef să se trezească devreme, sunt stresați. Dar angajații din magazine sunt stresați mai degrabă de condițiile de lucru decât de orele târzii... și protestează vărsându-și năduful pe clienți.
Dacă unii din Vest au fost dresați, eh, uite, eu nu am chef. Unul din motivele pentru care îmi place Obor - Iancului: multe magazine. De aia nici nu aș pleca din cartier. Și repet, nu-mi place să fiu stresat și să-mi fac programul că așa vrea unul sau altul... e îndeajuns că la anticariat sau bricolaj nu găsesc deschis noaptea, generalistele lasă-le deschise cât vrei.
Cumpărături de 3 ori pe săptămână... cine poate să ridice cel puțin 10 kile o dată să vină să mă ajute.
Tie ți-ar conveni să lucrezi noaptea, peste tot, de multe ori pt 2000 ron sau chiar mai puțin? Bricolajul și market-urile nu reprezintă o urgență, farmaciile și spitalele da, în caz de ceva, să sperăm că nu. Ah, că poate se întâmplă și pușcă noaptea o țeavă, e partea a doua, dar până dimineața, improvizezi tu ceva.

Edited by Vlad_22, 03 December 2021 - 15:49.


#38
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,798
  • Înscris: 14.10.2008

 lupini, on 03 decembrie 2021 - 15:30, said:


Deja eu aşa percep situaţia: percă nu mai interesează pe nimeni nici de legi nici de virus ci obiectivul principal e ca oamenii să se împungă, că altfel îşi pierd libertăţile.

Vorbeam ieri cu cineva din străinătate, care s-a vaccinat recent, nu pentru boală ci pentru a mai avea libertăţi. Deja e despre libertate. Asta nu e în regulă.
Absolut. 1990-2020, atat a tinut libertatea in Romania.

 Vlad_22, on 03 decembrie 2021 - 15:48, said:

.
Tie ți-ar conveni să lucrezi noaptea, peste tot, de multe ori pt 2000 ron sau chiar mai puțin? Bricolajul și market-urile nu reprezintă o urgență, farmaciile și spitalele da, în caz de ceva, să sperăm că nu. Ah, că poate se întâmplă și pușcă noaptea o țeavă, e partea a doua, dar până dimineața, improvizezi tu ceva.
Dar pacanelele sunt o urgenta? Ma enerveaza, am pica pe ele ca sunt deschise non stop indiferent de pandemie.

Alimentatia publica trebuie sa aiba program macar pana la 2 noaptea.

Aici multi tineri lucreaza in 3 schimburi pe platforma industriala.

#39
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,239
  • Înscris: 29.12.2006

 Neaceasca85, on 03 decembrie 2021 - 15:55, said:

Absolut. 1990-2020, atat a tinut libertatea in Romania.

Şi nu doar în România. De bine de rău, încă în România nu se pomeneşte de separaţia dură dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi, în sensul că unii vor fi în lockdown, ceilalţi nu, putând umbla liberi pe stradă chiar dacă e posibil să fie infectaţi fără a şti. Încă în România nu se spune că va fi aşa, deşi e posibil în orice moment să apară un politician "într-o ureche", căruia să-i treacă asta prin minte.

În general, libertatea personală a individului s-a degradat abrupt după 2020, şi mai cu seamă începând din toamna acestui an. S-ar putea să mai rămână o singură metodă de a scăpa de regimurile represive, pe care însă nu o scriu aici. Posted Image

Edited by lupini, 03 December 2021 - 16:01.


#40
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 16.07.2015
Ce legătură au libertățile cu programul magazinelor. Comercianții decid programul după bunul plac și cu asta-basta... Da, într-adevăr, asta cu totul închis de la ora 21, n-are logica, ca măsura epidemiologică, dar, personal, nu mă afectează și nu cer ca cineva să fie sau nu de acord cu mine. Eu mi-am spus doar pct. de vedere.

Edited by Vlad_22, 03 December 2021 - 16:41.


#41
tytysor

tytysor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,509
  • Înscris: 02.09.2006

 toto_riina, on 03 decembrie 2021 - 08:24, said:

Drepturile si libertatile cetatenesti au devenit hartie igienica, iar dictatura s-a prelungit atat de mult, incat ni se pare o normalitate, ne-am obisnuit cu ea, ca si cu gropile pe langa care trecem zilnic. La noi niciodata n-au fost proteste cu adevarat masive, ca-n Italia, Austria, Franta (probabil pt. ca inca nu ne-a ajuns cutitul la os), in afara de grupul lui Pompiliu si Aurelian care protesteaza in fiecare week-end la universitate, cam nu prea am vazut pe nimeni...iar in tara e mucles peste tot in marile municipii. Gata, le-a ostoit foamea cu fasole si carnati de 1 decembrie, cat avem inca mancarica la magazinul din coltul strazii e bine. De ce s aiesim in strada? Nu-i mai comod sa stam in pat si sa ascultam miniciunile si sperieturile lor la tv?
Poate pentru ca in marile municipii predomina oamenii cu mai multa scoala, nu aia...functionali?

 foxbat, on 03 decembrie 2021 - 10:03, said:

Asta e problma?concediu? Sau orarul magazinelor?
E gluma sau trolleala?
ce are orarul magazinelor?

 aris86, on 03 decembrie 2021 - 10:37, said:

Acu nu mai este vorba de unitate, este doar despre controlul maselor populare.
aiureli de autobaza!

 djl, on 03 decembrie 2021 - 14:17, said:

Pentru mine, magazinele închise devreme sunt stres maxim. Sunt zile în care fac treabă în casă până târziu şi după aia mai trebuie eventual să mă şi spăl. Stau cu stresul că nu mă pot odihni, că poate trebuie să întrerup treaba ca să pot ajunge la magazin. Sau vara ies mai târziu din casă şi când mă întorc de la plimbarea cu bicicleta de ce să nu mă duc pe la magazin, mai ales că nu trebuie să stau la coadă.
Cât despre angajaţi, ăia care nu au chef să se trezească devreme, sunt stresaţi. Dar angajaţii din magazine sunt stresaţi mai degrabă de condiţiile de lucru decât de orele târzii... şi protestează vărsându-şi năduful pe clienţi.
Dacă unii din Vest au fost dresaţi, eh, uite, eu nu am chef. Unul din motivele pentru care îmi place Obor - Iancului: multe magazine. De aia nici nu aş pleca din cartier. Şi repet, nu-mi place să fiu stresat şi să-mi fac programul că aşa vrea unul sau altul...   dar tu ce vedeta de utilitete publica esti de vrei sa faci programul a mii de angajati din comert? e îndeajuns că la anticariat sau bricolaj nu găsesc deschis noaptea, generalistele lasă-le deschise cât vrei.
Cumpărături de 3 ori pe săptămână... cine poate să ridice cel puţin 10 kile o dată să vină să mă ajute.
  Draguta, spre deosebire de unii care o freca aiurea-n tramvai sa le treaca ziua, angajatii aia din magazine au in majoritate familii! au parinti si copii si nepoti alaturi de care ar vrea sa stea mai mult! Si daca se poate in fiecare WE!
  Restul angajatilor care baga ca innecatii cite 10-14 ore pe zi, in loc sa lupte pentru a lucra la rindul lor un program normal, fac spume ca si altii, angajatii magazinelor in cazul de fata, sa bage si ei ca Berila zi si noapte! trebui neaparat ca cineva sa-l astepte pe colegul nostru cu magazinul deschis cind se plictiseate de plimbat cu bicicleta ori de spalat rufe sau sa stea la mizul noptii sa vinda saorma unuia care maninca pe furis de frica mamei sau a fratelui!

Edited by tytysor, 03 December 2021 - 17:11.


#42
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Eram sigur că ai s-o bagi pe aia cu familia. Ăia de familie ar trebui să aibă program de zi. Dar nu toţi au familie şi pe unii nu-i interesează, că nu toţi suntem la fel dacă nu ai priceput asta. Unii sunt nocturni de felul lor. Iar alţii încă stau cu familia că nu au bani de casă şi poate chiar le prinde bine să fie plecaţi când sunt babacii. Categoria fără obligaţii ar trebui să aibă preferinţă la angajatul de seară/noapte.
Să munceşti noaptea nu e chiar bengos, dar ai mai puţini cumpărători, deci nu eşti stresat.
În magazinele din România nu e nasol că lucrezi până târziu, sunt nasoale condiţiile de muncă. Pe vremuri nu exista prostia cu lucrător comercial... vânzătorii şi vânzătoarele/casierii şi casierele erau ce erau, de recepţie marfă se ocupa altcineva. Poate prima parte mai aranja marfa la rafturi, dar doar atâta. Că s-a ajuns la aberaţia cu lucrători comerciali, asta nu e bine.
Şi nici un angajat nu a protestat când s-au pus case self check la care poţi plăti doar cu cardul. Că unii degeaba au card sau telefon inteligent, că nu folosesc casele alea, tot pe capul casierilor şi casierelor stau. Eu nu am nici card, nici telefon entelgent, dar pot folosi o casă din aia.
tytyşoare, mă miră cum de te suportă nepoţii. Dacă ai fi bunicul meu, aş fugi cât pot de tine. Om mai rău ca tine nu am întâlnit vreodată. Tu nu poţi aduce fericire.
Şi păcat că oamenii sunt încă setaţi, cum sunt unii pe aici. Că ar putea exista nişte categorii bine nişate, indispensabile, care să aibă program doar de la 12-14 în sus, să-i streseze pe cei care nu au înţekes că nu toţi se culcă devreme ca să se scoale devreme. Să vă lovească doar că faceţi parte din majoritate.
Şi tytyşoare, drăguţă va fi ăla care nu te va lăsa să adormi devreme, deci va fi un exemplu bun pentru nepoţii tăi.

#43
tytysor

tytysor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,509
  • Înscris: 02.09.2006
Draguta, tinerii aia care nu au inca familie, vor sa isi faca, de aia muncesc. daca nu si-ar dori o familie, ar trai ca tine din pensia mamei si din diverse mici invirteli! fa tu o ancheta si vazi citi dintre angajati nu ar dori sa lucreze dupa un program de oameni sanatosi la cap si sa aiba sfirsiturile de saptamina libere! sa stii ca nu cei care muncesc mult, umbla seara/noaptea prin magazine ci tot cei care asemenea tie taie frunza la caini toata ziua!
  Nu raporta totul la tine! Esti norocos, ai tai au fost pe vremuri in functii care le-au permis sa puna bani deoparte! dar ei au avut un loc de munca totusi, nu doar au tocat banii parintilor si bunicilor!
  In ce priveste ora de culcare, rar ma cul inainte de ora 1 dimineata! iar a doua zi nu ma scol la prinz!

#44
Al3xandrus

Al3xandrus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,308
  • Înscris: 10.09.2007
Ce discutii si cata inversunare si venin, am ajuns sa ne pese mai nou de grija angajatilor care trebuie sa ajunga mai repede la familie si copii ca deh saracii lucrau pe gratis pana acum si obligati. Noaptea mintii, da, la fel si eu ma intrebam care e faza de au scazut numerele, dar restrictiile ba, deh, vine noua varianta Omicrom, nu se mai scoate nicio restrictie o data pusa pana aproape de 1-15 mai cand vor disparea cu totul ca prin minune (ca si cum covidul nu a existat) Posted Image Inainte de a incepe polemici aiurea, sunt vaccinat complet cu doza 3, dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu toata nebunia care se intampla acum. Bine macar ca nu sunt restrictii si de noapte (sau inca mai sunt pentru nevaccinati? Hmm..)

Cat priveste treaba cu angajatii ca e mai bine sa ajunga la familie mai devreme, treziti-va, traim in capitalism, nu muncea nimeni dupa cum ziceam PE GRATIS, iar daca nu le convenea puteau foarte bine sa isi caute in alta parte alte variante de joburi cu program normal (caci eu stiu ca se dau niste sporuri pentru lucru de noapte, dar nvm). In rest, e noaptea mintii ce argumente puerile se pot aduce de dragul saracilor "angajati" care ar fi lucrat OBLIGATI si pe gratis. Si de partea cealalta ce argumente poate aduce djl sau neacsu ca nu mai poate manca saracul shaorma la ore tarzii in weekend Posted Image Aia era problema nationala! Posted Image

Noaptea mintii dupa cum spuneam, situatia insa este mult mai complexa decat atat, iar pe termen lung ingrijoratoare, deoarece e clar ca deja am intrat intr-o oarecare obisnuinta si prosteala cu aceste restrictii. Cateva posturi mai rationale au si zis ca guvernantii pot sa faca ce vor cu noi, la cat de divizati am ajuns, iar ultimele posturi sunt clar in acest sens, DIN PACATE.

Ce pot sa zic, as vrea sa zic ca viitorul arata bine, din pacate nu prea mi se pare ca arata. Si tocmai, ca datorita acestor restrictii prostesti, datorita faptului ca autoritatile nu au fost langa oameni niciodata si mereu le-a dat palme si nesiguranta, am ajuns unde am ajuns si cu curentele antivacciniste, e normal sa existe ACTIUNE SI REACTIUNE la propriile fapte. Dar pe ei ii doare oricum undeva de prostime, ei sunt pe combinatii, coalitii, altele si nicidecum ceva ce conteaza cu adevarat - sanatatea fizica cat si psihica a propriului popor sau propria economie...

Caci pana la urma asta cu restrictiile cu ora 21 si cu certificatele de vaccinare influenteaza cel mai mult unde ne doare pe toti - in economie, peste tot au scazut incasarile la nivel record, dar cui ii mai pasa?

Edited by Al3xandrus, 03 December 2021 - 22:25.


#45
Numitorul_comun

Numitorul_comun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 535
  • Înscris: 21.09.2021
Cred ca patronii de magazine de prin Mall-uri sunt cei mai afectati, dar nu am vazut sa iasa sa se revolte impotriva guvernantilor.

#46
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 16.07.2015

 Al3xandrus, on 03 decembrie 2021 - 22:20, said:

Ce discutii si cata inversunare si venin, am ajuns sa ne pese mai nou de grija angajatilor care trebuie sa ajunga mai repede la familie si copii ca deh saracii lucrau pe gratis pana acum si obligati. Noaptea mintii, da, la fel si eu ma intrebam care e faza de au scazut numerele, dar restrictiile ba, deh, vine noua varianta Omicrom, nu se mai scoate nicio restrictie o data pusa pana aproape de 1-15 mai cand vor disparea cu totul ca prin minune (ca si cum covidul nu a existat) Posted Image Inainte de a incepe polemici aiurea, sunt vaccinat complet cu doza 3, dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu toata nebunia care se intampla acum. Bine macar ca nu sunt restrictii si de noapte (sau inca mai sunt pentru nevaccinati? Hmm..)

Cat priveste treaba cu angajatii ca e mai bine sa ajunga la familie mai devreme, treziti-va, traim in capitalism, nu muncea nimeni dupa cum ziceam PE GRATIS, iar daca nu le convenea puteau foarte bine sa isi caute in alta parte alte variante de joburi cu program normal (caci eu stiu ca se dau niste sporuri pentru lucru de noapte, dar nvm). In rest, e noaptea mintii ce argumente puerile se pot aduce de dragul saracilor "angajati" care ar fi lucrat OBLIGATI si pe gratis. Si de partea cealalta ce argumente poate aduce djl sau neacsu ca nu mai poate manca saracul shaorma la ore tarzii in weekend Posted Image Aia era problema nationala! Posted Image

Noaptea mintii dupa cum spuneam, situatia insa este mult mai complexa decat atat, iar pe termen lung ingrijoratoare, deoarece e clar ca deja am intrat intr-o oarecare obisnuinta si prosteala cu aceste restrictii. Cateva posturi mai rationale au si zis ca guvernantii pot sa faca ce vor cu noi, la cat de divizati am ajuns, iar ultimele posturi sunt clar in acest sens, DIN PACATE.

Ce pot sa zic, as vrea sa zic ca viitorul arata bine, din pacate nu prea mi se pare ca arata. Si tocmai, ca datorita acestor restrictii prostesti, datorita faptului ca autoritatile nu au fost langa oameni niciodata si mereu le-a dat palme si nesiguranta, am ajuns unde am ajuns si cu curentele antivacciniste, e normal sa existe ACTIUNE SI REACTIUNE la propriile fapte. Dar pe ei ii doare oricum undeva de prostime, ei sunt pe combinatii, coalitii, altele si nicidecum ceva ce conteaza cu adevarat - sanatatea fizica cat si psihica a propriului popor sau propria economie...

Caci pana la urma asta cu restrictiile cu ora 21 si cu certificatele de vaccinare influenteaza cel mai mult unde ne doare pe toti - in economie, peste tot au scazut incasarile la nivel record, dar cui ii mai pasa?
Cine te-ar mai servi prin magazine, dacă toți ar face reconversie profesională. Stai liniștit, că în IT și altele nu e cum se spune, sunt destui angajați pe ochi frumoși și acolo. Livratorii, curierii, angajații din retail au fost printre eroii din pandemie, nu Aitistii dragii de ei, angajați de companii de outsourcing, dar cu pretenții de Silicon Valley.
Eu zic că mai bine angajații de la companiile de utilități, telecom, drumuri, electricieni, mecanici, salubritate, vidanjori etc. să-și găsească altceva de lucru, să văd cum scoți tu r*hatul din canal. Ideea este că unii ar trebui remunerați mai bine, nu cu 1500-2000 Ron, nu știu, spun și eu. Bani ar fi, dar deh... E mai important de umplut matul cu chipsuri și Cola la miez de noapte, de la nonstop.

Edited by Vlad_22, 04 December 2021 - 00:55.


#47
Al3xandrus

Al3xandrus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,308
  • Înscris: 10.09.2007

 Vlad_22, on 04 decembrie 2021 - 00:50, said:

Cine te-ar mai servi prin magazine, dacă toți ar face reconversie profesională. Stai liniștit, că în IT și altele nu e cum se spune, sunt destui angajați pe ochi frumoși și acolo. Livratorii, curierii, angajații din retail au fost printre eroii din pandemie, nu Aitistii dragii de ei, angajați de companii de outsourcing, dar cu pretenții de Silicon Valley.
Eu zic că mai bine angajații de la companiile de utilități, telecom, drumuri, electricieni, mecanici, salubritate, vidanjori etc. să-și găsească altceva de lucru, să văd cum scoți tu r*hatul din canal. Ideea este că unii ar trebui remunerați mai bine, nu cu 1500-2000 Ron, nu știu, spun și eu. Bani ar fi, dar deh... E mai important de umplut matul cu chipsuri și Cola la miez de noapte, de la nonstop.

Daca tu doar atat ai inteles de la inceputul discutiei, atunci ce pot sa zic, mergi in continuare in directia asta Posted Image Eu am inceput replyul meu constatand cum lumea este peticita emotional maxim in perioada asta si suntem mai dezbinati ca oricand datorita situatiei care nu se mai termina (si in curand in martie se fac 2 ani deja), dar e mai simplu sa aruncam cu noroi in fiecare decat sa incercam sa gasim oarecare solutii Posted Image Just carry on si va rog neaparat sa faceti si ceva petitii pentru salvarea vanzatorilor de la supermarket pe timp de seara Posted Image (pentru ca neacsu sau altii sa poata sa-si asigure micile placeri/"nevoi") nu care cumva sa vedeti the "bigger picture" , este fix cum se intampla la nivel macro - politicienii arunca ceva samanta de scandal si lumea pac pac in loc sa-si lase micile nevoi/problemute/frustrari deoparte :)

Heh, ironica confruntarea asta mica de mai sus (acum ma gandeam), chiar arata clar o mica imagine la nivel macro de cum se intampla (vaccinatii vs nevaccinatii, cei care cred in covid vs cei care nu cred, etc. etc.)...

Edited by Al3xandrus, 04 December 2021 - 02:19.


#48
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,840
  • Înscris: 26.02.2010
Ieri am fost într-un centru comercial mai vechi din București, de anul trecut și până în prezent s-au închis etajele 3 și 4, la etajul 2 mai erau câteva magazine și vânzătoarele abătute, ne invitau să le trecem ușa, că poate le mai cumpărăm câte ceva.
Doar doua magazine de haine mai erau deschise la etajul 3, cu acces din propriile magazine de la etajul 2.

#49
Numitorul_comun

Numitorul_comun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 535
  • Înscris: 21.09.2021

 aris86, on 04 decembrie 2021 - 09:09, said:

Ieri am fost într-un centru comercial mai vechi din București, de anul trecut și până în prezent s-au închis etajele 3 și 4, la etajul 2 mai erau câteva magazine și vânzătoarele abătute, ne invitau să le trecem ușa, că poate le mai cumpărăm câte ceva.
Doar doua magazine de haine mai erau deschise la etajul 3, cu acces din propriile magazine de la etajul 2.

Dar cumparatori sunt prin mall?

#50
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,840
  • Înscris: 26.02.2010
Nu prea erau. Oricum intrarea a fost la liber, printr-un magazin. A fost ok, că altfel nu puteam să intru.

#51
toto_riina

toto_riina

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,565
  • Înscris: 20.08.2014
@aris86: pai se duce lumea la China Mall, unde gasesti aceleasi produse de 3-4 ori mai ieftine! S-au inmultit magazinele chinezesti ca ciupercile in ultima "peroada".Posted Image

#52
FlyMe2

FlyMe2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 825
  • Înscris: 30.01.2019

 lupini, on 03 decembrie 2021 - 02:06, said:



Și eu le-am boicotat din cauză că...nu m-au lăsat să intru. :nanana:
La unele s-a intrat cu test de anticorpi, care arata imunitatea naturala. Chiar si unele institutii publice le-au acceptat. :)

#53
Numitorul_comun

Numitorul_comun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 535
  • Înscris: 21.09.2021

 toto_riina, on 04 decembrie 2021 - 10:02, said:

@aris86: pai se duce lumea la China Mall, unde gasesti aceleasi produse de 3-4 ori mai ieftine! S-au inmultit magazinele chinezesti ca ciupercile in ultima "peroada".Posted Image

Nu cer nici certificat verde acolo😃
Asta inseamna cu 60% mai multi potential clienti.

#54
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,840
  • Înscris: 26.02.2010

 FlyMe2, on 04 decembrie 2021 - 10:15, said:


La unele s-a intrat cu test de anticorpi, care arata imunitatea naturala. Chiar si unele institutii publice le-au acceptat. :)

In București, majoritatea sunt speriați și aplica la extrem legea. În provincie lumea mai relaxată și accesul la liber.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate