![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cablu coaxial interferente langa HDMI
Last Updated: Nov 23 2021 09:40, Started by
Grady31
, Nov 22 2021 09:42
·
0

Posted 22 November 2021 - 09:42

Salutare, am tras recent un canal cablu pentru alimentare, coaxial și conexiune HDMI. Din păcate nu m-am gândit să le fac separat astfel că în momentul în care intră în funcțiune cablul HDMI, acesta interferează cu semnalul TV.
Întrebarea este, dacă aș merge pe un cablu coaxial mai calitativ, eventual ceva triplu ecranat (la acet moment este doar dublu), ar fi șanse să rezolv aceste interferențe de semnal? Dacă aveți alte idei prin care aș putea rezolva, sunt deschis la sugestii. |
Posted 22 November 2021 - 09:58

Cred că totuși cablul Hdmi e problema. Incearca sa schimbi cablul cu unul de calitate.
|
Posted 22 November 2021 - 10:03

Poti sa incerci si cu o folie de aluminiu alimentara pentru izolare. Se gaseste in orice bucatarie.
|
Posted 22 November 2021 - 10:05

gymy, on 22 noiembrie 2021 - 09:58, said:
Cred că totuși cablul Hdmi e problema. Incearca sa schimbi cablul cu unul de calitate. Leo2006, on 22 noiembrie 2021 - 10:03, said:
Poti sa incerci si cu o folie de aluminiu alimentara pentru izolare. Se gaseste in orice bucatarie. Edited by andreic, 22 November 2021 - 10:16. |
Posted 22 November 2021 - 10:23

Ceva imi spune ca nu ai facut impamantare la ecranul cablului coaxial...
|
Posted 22 November 2021 - 11:37

Salut, este retea de apartament, de obicei stiu ca acestea au impamantarea facuta in caseta generala. Aș încerca să pun un izolator galvanic la intrarea semnalului în casă, am văzut că nici costul nu ar fi unul mare.
|
Posted 22 November 2021 - 11:51

Pai nu prea e facuta - daca e vorba de coaxialul care vine de pe casa scarii de la un furnizor gen Digi e posibil ca undeva pe parcurs sa nu mai fie impamantare.
Multi monteaza splittere si nu le conecteaza la impamantare... Daca vine dintr-un GPON, zero impamantare - doar daca are TV-ul - si nu prea sunt multe TV-uri cu asa ceva. |
Posted 22 November 2021 - 14:31

Am mai umblat putin acum, impamantare sigur nu e facuta, am atins putin televizorul si curentul s-a descarcat prin mine
![]() Ca exemplu, TV-ul este pus pe suport de perete ajustabil, în momentul în care trag TV-ul cu suportul în față pentru a umbla mai ușor în spatele acestuia, semnalul este ok, când împing la loc suportul ajung de la 9-100% calitate la 15-20% calitate. |
Posted 22 November 2021 - 15:18

Later edit: HDMI-ul nu facea probleme la acel moment deoarece nu avea conexiune activa, cablul era conectat insa device-ul la care era conectat era oprit..
|
Posted 23 November 2021 - 09:40

Daca apar fluctuatii de semnal cand misti TV-ul ai si contacte imperfecte la mufa cablului coaxial...
Ori mufa de pe cablu nu e mufata bine, ori nu e contact ok intre ea si mufa TV-ului. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users