Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV
 Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML
 PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 "Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa
 

Tv Horizon memorare haotica a posturilor TV

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Salut,

Am cumparat un TV Horizon 32HL6330F.
La cautarea automata a posturilor le aseaza intr-o oridine ciudata. (de ex pe pozitia 13 este DaVinci)
Mai am un Samsuns si un LG iar acestea memoreaza posturile in aceeasi ordine (la pozitia 13 este Digi24HD, iar la majoritatea posturilor HD inaintea lor este varianta SD).
Am vreo solutie sa memoreze si Horizon-ul in aceeasi ordine ca LG si Samsung?

Multumesc

#2
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,431
  • Înscris: 11.08.2019
Nu ai ce face, ca TV nu stie sa citeasca posturile din NIT la Digi, ci doar le pune in ordine alfabetica sau in ordinea frecventelor. La Samsung bifezi Digi la cautare, dar Horizon nu are Digi implementat.

#3
gymy

gymy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,004
  • Înscris: 29.11.2005
Ai posibilitatea sa alegi LCN când faci căutarea. Nu înțeleg totuși de ce as accepta lista propusa de digi.
Eu șterg 50% din canale și restul le aranjez cum a-mi place mie.
Atentie, dacă selectezi LCN nu te mai lasă să ștergi și să aranjezi canalele.

#4
e_bulu

e_bulu

    parabulum

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,352
  • Înscris: 29.12.2009
Mergi la editare posturi tv. Are?

#5
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005

 gymy, on 19 noiembrie 2021 - 07:27, said:

Ai posibilitatea sa alegi LCN când faci căutarea. Nu înțeleg totuși de ce as accepta lista propusa de digi.
Eu șterg 50% din canale și restul le aranjez cum a-mi place mie.
Atentie, dacă selectezi LCN nu te mai lasă să ștergi și să aranjezi canalele.

Ce e "LCN"? Daca selectez asa ceva le pune in ordinea de la Digi?

 -TINO-, on 19 noiembrie 2021 - 01:59, said:

Nu ai ce face, ca TV nu stie sa citeasca posturile din NIT la Digi, ci doar le pune in ordine alfabetica sau in ordinea frecventelor. La Samsung bifezi Digi la cautare, dar Horizon nu are Digi implementat.

Multumesc! :(

 e_bulu, on 19 noiembrie 2021 - 09:17, said:

Mergi la editare posturi tv. Are?

Am editare dar e chinuiala mare sa muti fiecare post. :(

#6
gymy

gymy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,004
  • Înscris: 29.11.2005
https://ro.g-m-i.net...-lcn-on-tv.html

#7
e_bulu

e_bulu

    parabulum

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,352
  • Înscris: 29.12.2009

 coaca, on 19 noiembrie 2021 - 09:26, said:

Am editare dar e chinuiala mare sa muti fiecare post. Posted Image
O faci o singura data, e o joaca.

#8
m-amintors

m-amintors

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 26.07.2021
Are posibilitate importare/exportare lista canale pe usb?
Daca DA, dai export la lista "haotica" bagi usb ul la pc cauti programul chansort le aranjezi cum vrei tu le salvezi pe stick bagi stickul in tv dai import.
Pare complicat dar e f simplu.

#9
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Nu are importare/exportare lista canale pe usb.
Asa fac eu pentru un LG. :)

#10
ZamrA

ZamrA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 27.09.2015
Am avut si eu Horizon, și aceasi problema le aranjează într-o ordine numai de el stiuta, dar indiferent cat am butonat la el, nu am reușit sa îl fac sa aranjeze lista cu toate canalele la fel ca pe restul televizoarelor. Singura soluție a fost sa creez o lista cu favorite. Noroc ca l-a spart fimiu si asa am trecut la lg

#11
neoliviu

neoliviu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 921
  • Înscris: 09.09.2004
Are export canale: Meniu 7935
am unul identic (43HL6330F) si am folosit ChanSort
bafta!

#12
misterpresident

misterpresident

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 608
  • Înscris: 26.12.2010
Am si eu un horizon telecomanda e sub orice critică am putut să aranjez canalele dar la 750 lei ce să ceri se uită ai mei la el.

#13
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005

 neoliviu, on 19 noiembrie 2021 - 15:18, said:

Are export canale: Meniu 7935
am unul identic (43HL6330F) si am folosit ChanSort
bafta!

Mi-a salvat pe stick-ul USB 2 fisiere :  settingsDB.db si settingsDBBackup.db. Nimic legat de canale :(

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate