![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problemă apeluri false
Last Updated: Nov 30 2021 09:11, Started by
Mundoo
, Nov 13 2021 01:55
·
0

Posted 13 November 2021 - 01:55

Salut,
Tocmai ce am auzit o problema destul de ciudata care se manifesta în felul următor: Sunt doua persoane din cercul de prieteni ce primesc apeluri cu același nr și nume de telefon trecut în agenda (de exemplu tatăl persoanei respective) dar se pare că nu este persoana respectiva, din câte mi-au spus este o voce robotica (probabil modulator audio) ce cunoaste ameninta și cunoaște diverse informații (de exemplu locația). Persoanele respective primesc apeluri unul de la altul dar nu se apelează ei, după ce primesc apelul de la o persoana din agenda si se apelează chiar iei între ei, funcționează. În momentul în care vorbeau la telefon, unul dintre ei primește un apel tot de la persoana cu care vorbea în acel timp (respectiv de la persoanele care fac măgăria asta). Telefoanele din pricina sunt: Iph 8+ și S10+. Eu ma gândesc la un malware sau un bug? Problema este ca sunt sisteme de operare diferite. Poate să ceară și un desfășurător de la operatorul de telefonie? (De menționat este faptul ca în agenda numerele mu se schimba). Edit: Tocmai ce a mai primit un apel "fake" și se pare că persoanele ce inițiază apelul respectiv cunosc mesajele de pe social media. Tind sa cred ca este un malware. Ce părere aveti? |
Posted 13 November 2021 - 03:05

Quote cunoaste ameninta și cunoaște diverse informații |
Posted 13 November 2021 - 05:54

Si eu cred ca este o persoana malware. Sau serviciile.
|
Posted 13 November 2021 - 07:26

”Știu ce ai făcut astă vară, și nu spun nimănui!”
Și tu te-ai gândit că apelurile sunt false. ![]() Edited by ericmario, 13 November 2021 - 07:36. |
Posted 13 November 2021 - 07:42

In desfășurător se vad doar apelurile efectuate.
Să pună acel număr in blacklist o perioada. Cat de des apar apelurile? Am înțeles eu nu e oare? A și B sunt cele 2 persoane. Ele primesc apeluri de la C? Dar și A de la B și B de la A? Ele au in agenda trecut persoana C identic? A și B să pună pe C in blacklist. |
Posted 13 November 2021 - 08:15

In desfășurător se vad doar apelurile efectuate. Să pună acel număr in blacklist o perioada. Cat de des apar apelurile? Am înțeles eu nu e oare? A și B sunt cele 2 persoane. Ele primesc apeluri de la C? Dar și A de la B și B de la A? Ele au in agenda trecut persoana C identic? A și B să pună pe C in blacklist. Ideea e că un moș pervers sună fetele alea! ps, Eu m-am născut ud. |
Posted 13 November 2021 - 09:45

Matematician pe naiba. Inginer.
![]() Decât o pagină de povestiri mai bine o schema. C->A C->B A<->B Unde săgețile înseamnă apeluri. Daca erau doar primele 2 condiții: era clar un pervers. Dar cu ultima condiție....???? Dar A și B de fapt nu se suna între ei. Ce sa fie oare? Totuși oare am înțeles eu bine? Vorbește A cu B și în același timp A primește apel de la B? Că în textul lui sunt multe ciudățenii acolo. De erau câteva virgule era mai bine.
. Persoanele respective primesc apeluri unul de la altul dar nu se apelează ei, după ce primesc apelul de la o persoana din agenda si se apelează chiar iei între ei, funcționează. În momentul în care vorbeau la telefon, unul dintre ei primește un apel tot de la persoana cu care vorbea în acel timp Sau așa ai înțeles tu? |
Posted 13 November 2021 - 12:48

Matematician pe naiba. Inginer. ![]() Decât o pagină de povestiri mai bine o schema. C->A C->B A<->B Unde săgețile înseamnă apeluri. Daca erau doar primele 2 condiții: era clar un pervers. Dar cu ultima condiție....???? Dar A și B de fapt nu se suna între ei. Ce sa fie oare? Totuși oare am înțeles eu bine? Vorbește A cu B și în același timp A primește apel de la B? Că în textul lui sunt multe ciudățenii acolo. De erau câteva virgule era mai bine. Sigur e așa? Sau așa ai înțeles tu? Sunt 2 persoane A și B, A în timp ce vorbea cu B primea apel tot de la B. În recente sau agenda orice apel de la B apare ca fiind real chiar dacă suna fake-ul B. Apelurile sunt zilnice și chiar deranjante, practic persoanele respective nu pot diferenția înainte de a răspundă dacă persoana care le apelează sunt "reale". A în principal primește de câteva ori pe zi apeluri fake de la mai multe persoane din agenda, telefonul persoanei A fiind un Iph 8+. Apelurile sunt zilnice și chiar deranjante, practic persoanele respective nu pot diferenția înainte de a răspundă dacă persoana care le apelează sunt "reale". A în principal primește de câteva ori pe zi apeluri fake de la mai multe persoane din agenda, telefonul persoanei A fiind un Iph 8+. |
Posted 13 November 2021 - 22:55

"A" să puna SIM-ul in alt telefon pt o zi. Astfel vede daca e din telefon sau nu.
Totuși așa ceva e cam SF. Nu cred că există așa ceva. Posibil să aibă ceva aiureli in agenda online salvată. Nu exista sa fie apel A către B și în același timp B să îl apeleze iar pe A |
Posted 30 November 2021 - 09:11

Stiu că era posibil sa suni de pe internet cu numar fake... Nu stiu daca mai exista asemenea servicii... La sms-uri la fel... Pur si simplu treceai xe numar doresti la expeditor...
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users