![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cineva sau ceva imi acceseaza contul.
Last Updated: Nov 03 2021 21:01, Started by
asdfa34
, Nov 02 2021 21:43
·
0

Posted 02 November 2021 - 23:33

Ce sistem de operare ai pe pc? Ce antivirus? Pe el ai VPN-ul setat? Ce VPN?
|
Posted 02 November 2021 - 23:37

Posted 03 November 2021 - 00:15

Verifica dacă mac-ul din router al iphonul ui este același cu cel din telefon.
La mine, și iPhone 11 și ipadu au Mac-uri diferite în router față de ce afișează ele. Pățesc ca se blochează routerul de la ele. Sa nu fie și la tine ceva de genul din cauza asta. |
Posted 03 November 2021 - 05:43

Primesti notificare cand te conectezi tu. Mai primesc si eu incercari de conectare din Bucuresti , eu fiind la Braila. Sunt erori in sistem.
|
Posted 03 November 2021 - 07:20

Notificarea aia iti zice ca cineva s-a conectat, nu ca incearca sa se conecteze. Iar daca tu bifezi ca nu ai fost tu, Facebook te pune automat sa schimbi parola.
Vezi in ce aplicatii/siteuri te conectezi cu contul Facebook... Edited by Dany_Darke, 03 November 2021 - 09:23. |
Posted 03 November 2021 - 21:01

Verifica dacă mac-ul din router al iphonul ui este același cu cel din telefon. La mine, și iPhone 11 și ipadu au Mac-uri diferite în router față de ce afișează ele. Pățesc ca se blochează routerul de la ele. Sa nu fie și la tine ceva de genul din cauza asta.
Primesti notificare cand te conectezi tu. Mai primesc si eu incercari de conectare din Bucuresti , eu fiind la Braila. Sunt erori in sistem.
Notificarea aia iti zice ca cineva s-a conectat, nu ca incearca sa se conecteze. Iar daca tu bifezi ca nu ai fost tu, Facebook te pune automat sa schimbi parola. Vezi in ce aplicatii/siteuri te conectezi cu contul Facebook... Dar de-acum o sa bifez ca am fost eu pe cont, ca sa nu ma mai puna sa schimb parola. Cat despre aplicatii, m-am scos din toate aplicatiile. Erau vreo 30, acum mai sunt 2 (eMAG si una de la nvidia) Mersi frumos tuturor! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users