Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare nume strada se schimba ...

¨Pentru ca ti-a placut Einstein &...

Produsele marca proprie ar putea ...

Slabire burta
 Extender microtik

Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar
 VLC Media Player

WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902
 Baterie Macht

Complex termogenic opinii ( Arzat...

Reteta compensata dupa scrisoare ...

aerofoto mapn dji mini 4 pro
 

schimbare rezolutie Tv

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
redsnake74

redsnake74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 18.05.2020
Am un laptop conectat la un Tv LCD . Tv-ul are rezolutia 1366X768 (HD) . Vreau sa joc un joc folosind Tv ca monitor . Dar in rezolutia optima 1366X768 nu intra in formatul Tv toata imaginea , nu stiu de ce . Pot folosi alta rezolutie , mai mica decat a Tv-ului , fara sa stric televizorul ?

#2
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,921
  • Înscris: 14.12.2007
Ce crezi că s-ar putea strica?

#3
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,955
  • Înscris: 05.06.2002
nu strici nimic. daca rezolutia nu-i suportata nu afiseaza nimic sau afiseaza incorect. windows dupa ce schimbi rezolutia iti pune un pop up care te anunta ca rezolutia a fost schimbata, te intreaba daca o pastrezi, daca apesi ok aia ramane, daca nu apesi nimic in 10 secunde revine la rezolutia anterioara tocmai pt situatii din astea cand nimeresti pe o rezolutie care nu-i suportata de monitor / televizor.

#4
me_iauras

me_iauras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,313
  • Înscris: 08.01.2009
Umbla la setarea de Overscan; acea setare ar trebui sa incadreze corect sursa trimisa in ecran .

#5
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,117
  • Înscris: 22.02.2017
Spune bine me_iauras.

Pe LG cauta Just scan/doar scanare, pe Sony parca era Toti Pixelii, pe Samsung era Incadrare ecran.. la aspect ratio acolo trebuie umblat sau Display.

Din calculator umbli degeaba, pe televizor e setat prost.

#6
redsnake74

redsnake74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 18.05.2020
L-am setat de la TV . Sigur nu se strica nici daca ii dau 1960x1080 ? Tv-ul meu suporta doar 1366x768 .

#7
Raz0rblade

Raz0rblade

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 18.08.2021

View Postredsnake74, on 02 noiembrie 2021 - 09:37, said:

L-am setat de la TV . Sigur nu se strica nici daca ii dau 1960x1080 ? Tv-ul meu suporta doar 1366x768 .
Nu se strica, doar ca nu o sa iti afiseze imagini cu pixel rate superior celui nativ, sau daca iti afiseaza te doare capu' daca te uiti mai mult la imaginea aia. AM si eu un LG LCD mai vechiutz, e doar HD, am fortat FHD pe el da se vedea terci. After all, sunt ochii tai la mijloc...

#8
redsnake74

redsnake74

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 18.05.2020
Am un joc care schimba rezolutia la 1920X1080 de aia intreb .

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate