![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Identificare caracteristici antene router
Last Updated: Nov 01 2021 23:47, Started by
remus67
, Nov 01 2021 18:29
·
0

Posted 01 November 2021 - 23:21

pentru 150m in cimp liber (balta, ma rog) fara obstacole si interferente, nu cred ca ai nevoie de inbunatatiri, te complici inutil atentie la ce ti-am scris mai sus cu powerbank-ul, nu da 12v default, doar 5v Referitor la power bank, pai in specificatii spune ca da, daca clientul cere. Si ma gandesc ca routerul o sa-i ceara, nu!? Daca gresesc, scuze. Daca zici ca nu-i OK (nu l-am luat inca), da-mi alta idee te rog. |
Posted 01 November 2021 - 23:34

nu, routerul nu stie de power delivery, cauta pe aliexpress, sunt niste module care "spun" powerbank-ului sa furnizeze 12v
inainte de a face modificari testeaza cu routerul nemodificat, parerea mea ca functioneaza pe distanta aia sigur barcuta are telecomanda in 2,4 GHz ? nu cumva 27 MHz !? Edited by Modemuri3G, 01 November 2021 - 23:39. |
Posted 01 November 2021 - 23:47

Pai, marile "modificari" ale routerului vor fi incercarea lui cu antenele de care vorbeam (alea de 'jde mii de dBi). Vedem cu ale originale si apoi cu celelalte si vad daca e vreo diferenta.
Barcuta e asta: https://www.emag.ro/...1/pd/D3DN5PMBM/ 2,4 ghz. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users