![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum procedez cu USB-C -> DisplayPort?
Last Updated: Oct 28 2021 17:37, Started by
novo_
, Oct 28 2021 13:53
·
0

Posted 28 October 2021 - 13:53

Salut,
Am un laptop Dell G3 3590 (GTX 1660 Ti, i7-9750H, daca conteaza) si un monitor Dell U2414H. Intentionez sa imi extind setup-ul cu inca un monitor identic cu cel pe care il am, dar nu stiu cum ar trebui sa procedez cu conectarea. Pe monitorul pe care il am acum folosesc HDMI, dar la laptop nu mai am decat un port liber, si anume cel USB-C, care stiu ca poate fi folosit pentru conectare video prin DisplayPort. Dupa o cautare rapida pe eMag am gasit acest cablu dar nu stiu daca este alegerea cea mai buna. Aveti recomandari? Mersi |
Posted 28 October 2021 - 14:08

Posted 28 October 2021 - 14:09

Din ce vad pe net apare ca suporta Display Port over TypeC. Cumpara dintr-un magazin local precum Altex sau MediaGalaxy un dongle TypeC care sa se termine in HDMI sau DP, unul Hama, sau orice altceva dar cu ambalaj usor de desfacut si inchis. In caz ca ai probleme sa-l poti sa duci retur. Costa intre 75-150 lei.
|
Posted 28 October 2021 - 14:10

Daca portul USB stie DisplayPort over USB-C, atunci cumperi cablul, conectezi, si eventual, configurezi setarile din meniul placii video.
|
Posted 28 October 2021 - 14:11

Salut, Am un laptop Dell G3 3590 (GTX 1660 Ti, i7-9750H, daca conteaza) si un monitor Dell U2414H. Intentionez sa imi extind setup-ul cu inca un monitor identic cu cel pe care il am, dar nu stiu cum ar trebui sa procedez cu conectarea. Pe monitorul pe care il am acum folosesc HDMI, dar la laptop nu mai am decat un port liber, si anume cel USB-C, care stiu ca poate fi folosit pentru conectare video prin DisplayPort. Dupa o cautare rapida pe eMag am gasit acest cablu dar nu stiu daca este alegerea cea mai buna. Aveti recomandari? Mersi Portul USB-C e si Thunderbold, ca altfel nu o sa poti scoate video prin el. |
Posted 28 October 2021 - 14:15

Mersi de raspunsuri, voiam doar sa ma asigur ca totul ar merge ok. O sa incerc mai intai cu cablul pe care l-am mentionat in postarea principala, daca nu o sa fie in regula ii fac retur si iau un adaptor Hama putin mai scump.
|
Posted 28 October 2021 - 14:37

Nu trebuie sa fie Thunderbolt, trebuie doar sa stie DP over USB-C. Eu folosesc la lucru ceva asemanator https://www.cel.ro/u...-pMyE0PTwnMA-l/
Ramai si cu niste usb-uri libere. |
Posted 28 October 2021 - 17:37

Atentie ce vrei sa faci cu ecranul conectat la USB-C, ca apareant portul ala e "carat" de placa video Intel, nu cea de la nVidia:
https://www.dell.com...ng/td-p/7513042 |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users