Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare
 Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.
 Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...
 Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS
 

Viteze internet RDS / DIGI si inca ceva

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#1
dd80

dd80

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 28.07.2012
La minim 2 ani de la semnarea contractului cu DIGI/RDS poți merge pentru semnarea unui nou contract și beneficiezi de 4 luni cu reducere 50%, dar ai și o noua perioadă contractuala de 2 ani

Daca nu mergi, ți se facturează in continuare la același preț și ai avantajul că poți rezilia oricând.

La orice abonament viteza este GARANTATA numai pe conexiune cablu in laptop sau PC.
- EXEMPLU - daca ai Fiberlink 500, va merge cu 500 pe laptop/PC conectat prin cablu
- pe restul dispozitivelor va functiona la o viteza GARANTATA mai mica, in cazul meu este de 90-95 Mbps.

SINGURA CERTITUDINE ESTE VALOAREA FACTURII

#2
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
a. Nu ne-ai explicat cum ne pacaleste.
b. Nu sunt sigur ca intelegi cum functioneaza retelele si Internetul. Dar esti sigur ca te pacalesc altii - logic, nu?
c. Esti sigur ca scrie in contract ceva cu "garantata"?

Edited by dexterash, 23 October 2021 - 22:55.


#3
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,293
  • Înscris: 12.08.2006
Viteza nu este garantata decat la business.
Dar abonamentul costa mult mai mult.

Referitor la ce zici tu digi nu-ti poate garanta functionarea aparatelor tale in mod wireless.

Edited by alexa32, 23 October 2021 - 22:56.


#4
m-amintors

m-amintors

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 378
  • Înscris: 26.07.2021
Si cum vrei sa iti garanteze 500 pe wifi daca tu ai placa la 56 sau 300?

#5
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,281
  • Înscris: 08.11.2016
Aoleu! Muta-te de la ei daca nu-ti convine. Eu pana acum n-am de ce sa ma plang de Digi.

View Postdexterash, on 23 octombrie 2021 - 22:55, said:

Esti sigur ca scrie in contract ceva cu "garantata"?

In mod clar nu scrie asa ceva.

#6
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,028
  • Înscris: 23.09.2005
Oricum navigarea pe net pe telefon, e cam o parodie. PC-ul e sfant. :)

#7
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014

View Postdd80, on 23 octombrie 2021 - 22:48, said:

Daca nu mergi, ți se facturează in continuare la același preț și ai avantajul că poți rezilia oricând.

este perfect normal, cata vreme tu ai un contract cu ei. partea nasoala care o vad la multi si inclusiv la tine ca nu o intelegeti este faptul ca acel contract este valabil in temeiul tuturor articolelor inscrise in el pana la rezilierea lui.

iar asta nu e o pacaleala, cel putin nu din partea lor, dat fiind ca nu intelegi ce inseamna un contract si efectele sale

View Postdd80, on 23 octombrie 2021 - 22:48, said:

La orice abonament viteza este GARANTATA numai pe conexiune cablu in laptop sau PC.

pt garantarea vitezei ai nevoie de abonamente bussiness, esti sigur ca ai bani de un asemenea abonament pt viteze garantate?

pachetul nu-ti garanteaza viteza, ci iti  spune ce viteza maxima vei avea. iei de 500, pai maxim 500 vei avea, nu minim.

de asemenei, acea viteza maxima este clar ca prin cablu o vei putea obtine, asa ca ajungem la ideea de mai sus, vei avea maxim 500, ca vrei pe cablu sau wifi e problema ta, insa pe wifi iti asumi echipamentul si problemele specifice de wifi. daca nu folosesti un echipament al lor, ci pe al tau, dar culmea, unul care stii ca este foarte bun ca doar il ai de ani de zile, car de fapt e doar de 300, atunci de unde mai mult?

stii vb aceea, de unde nu e, nici d-zeu nu cere.

#8
persona695

persona695

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,599
  • Înscris: 17.07.2014
RDS iti da internet prin fir, nu prin aer. E normal sa-ti garanteze doar pe fir.
Eu cred ca tu nici nu ai placa de retea de 1Gbps ca sa tragi peste 100Mbps.
Pentru 35 de lei eu zic sa renunti la ei.

#9
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014
postarea ta mi pare doar o refulare a unor probleme de la tine din casa, exagerate pt ca nu intelegi cum functioneaza conexiunile si/sau un contract, insa nu o problema de furnizor, culpabila

nu e pacaleala lor, ci doar nestiinta din partea ta

#10
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,477
  • Înscris: 30.08.2017

View Postdd80, on 23 octombrie 2021 - 22:48, said:


- EXEMPLU - daca ai Fiberlink 500, va merge cu 500 pe laptop/PC conectat prin cablu
- pe restul dispozitivelor va functiona la o viteza GARANTATA mai mica, in cazul meu este de 90-95 Mbps.

SINGURA CERTITUDINE ESTE VALOAREA FACTURII

Viteza pe wifi nu ți-o poate garanta nimeni în lumea asta. Distanta față de router, interferente cu alte semnale wifi...astea nu sunt sub controlul lor.

Ei pot garanta doar ce vine pe cablu, restul e la tine în curte. Cumpără un router capabil și o să tragi cu 500Mbps dacă permite telefonul sau laptopul.

Edited by george_alexandru, 23 October 2021 - 23:19.


#11
dd80

dd80

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 28.07.2012

View Postpersona695, on 23 octombrie 2021 - 23:11, said:

Eu cred ca tu nici nu ai placa de retea de 1Gbps ca sa tragi peste 100Mbps.
De unde stii?

View PostDany_Darke, on 23 octombrie 2021 - 23:14, said:

postarea ta mi pare
Da, doar ti se pare!

#12
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,221
  • Înscris: 05.01.2006

View Postdd80, on 23 octombrie 2021 - 22:48, said:

.
- EXEMPLU - daca ai Fiberlink 500, va merge cu 500 pe laptop/PC conectat prin cablu
Ai uitat să menționezi că doar prin cablul lor - dacă folosești un cablu de prin casă, din 1900 toamna sau mai recent dar mufat de tine, este posibil să ai maxim 100 sau chiar doar 10 viteza... Aaaaa și nu va merge cu 500 nici pe calculatorul lui Bunicu' nici cu cablul "lor"...

Dammmmm, nici măcar un cablu și un calculator decent nu-ți dau la banii ăia...

:tomato:

#13
dd80

dd80

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 28.07.2012

View Postgeorge_alexandru, on 23 octombrie 2021 - 23:17, said:

Cumpără un router capabil și o să tragi cu 500Mbps dacă permite telefonul sau laptopul.
Am un ROUTER instalat de ei, odata cu serviciul Fiberlink 500, conform contractului semnat (cu ei), asa cum am agreat cu agentul de vanzari (tot al lor)

[...]

Edited by Dany_Darke, 23 October 2021 - 23:58.


#14
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,221
  • Înscris: 05.01.2006

View PostDany_Darke, on 23 octombrie 2021 - 23:14, said:

nu e pacaleala lor, ci doar nestiinta din partea ta
da' nu este clar la câte detalii tehnice a menționat ca este "as"? Chiar că nu ne pricepem noi...

#15
dd80

dd80

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 28.07.2012

View PostRavy, on 23 octombrie 2021 - 23:32, said:

da' nu este clar la câte detalii tehnice a menționat ca este "as"? Chiar că nu ne pricepem noi...

Omule, daca ai de ales intre Fiberlink 300, 500 si 1000 - dar pe wifi toate merg la 90 Mbps - nu ti se pare normal sa ti se explice asta inainte de alege?

E suficient sa scrie mic undeva pe contract ca viteza pe care o promit ei in reclame este doar pe CABLU?

Noi nu avem avem niciun dispozitiv conectat pe cabu, pentru ca ... mobilitate.

Edited by dd80, 23 October 2021 - 23:36.


#16
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,221
  • Înscris: 05.01.2006
Nu, în nici un caz înainte...

Pentru că ei nu pot garanta că tu folosești ce trebuie tehnic să atingi acea viteză sau că ai înțelege ce este necesar tehnic să prinzi acea viteză...
Dar poți cere ajutor, fără circ, pe aria dedicată de pe acest forum, de exemplu

#17
dd80

dd80

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 28.07.2012

View PostRavy, on 23 octombrie 2021 - 23:38, said:

Nu, în nici un caz înainte...

Pentru că ei nu pot garanta că tu folosești ce trebuie tehnic să atingi acea viteză sau că ai înțelege ce este necesar tehnic să prinzi acea viteză...
Dar poți cere ajutor, fără circ, pe aria dedicată de pe acest forum, de exemplu


Nu fac circ, dar de ce apar comentarii de genul

[flame]

Edited by Dany_Darke, 24 October 2021 - 00:00.


#18
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,221
  • Înscris: 05.01.2006
Roșu, caps, exagerări, nu detalii contract, nu detalii tehnice... +ETC...
Și zici că nu faci circ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate