![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Huawei Watch GT 3
Last Updated: Nov 08 2023 02:08, Started by
Dany_Darke
, Oct 23 2021 00:33
·
25

Posted 21 February 2022 - 10:59

Salut. L-am cumparat ieri. Sper sa fie la fel de durabil ca GT2, de care m-am despartit extrem de multumit. Dupa 2 ani pe bicicleta, prin munti, nu a avut zgarieturi, autonomie buna, etc. Sper ca GT3 sa-i calce pe urme. La prima strigare, ca plusuri vs GT2 observ un ecran mai luminos si o fluiditate exceptionala. De autonomie urmeaza sa ma conving, dar daca tine 5 zile cu toate functiile active mai putin truesleep, ma declar multumit.
|
Posted 25 February 2022 - 23:45

A mai experimentat cineva măsurători eronate ale SPO2? La mine arată cu 2% mai puțin decât un pulsoximetru. Iar când adorm, am pățit asta și seara dar și ziua: când ma pun sa dorm, ceasul efectiv nu mai înregistrează nimic, m am uitat pe grafice și imi apărea ca și când l am dat jos de la mână. Am avut și Gt2 înainte și nu am avut niciodata astfel de probleme. E al meu defect sau toate sunt așa? Sa se rezolve cu un update de software?
|
Posted 01 April 2022 - 10:08

Update nou 2.1.0.258 (64mb) se pare ca doar optimizare la antrenamente
Attached FilesEdited by prof28, 01 April 2022 - 10:11. |
Posted 05 April 2022 - 20:02

ninel, on 08 februarie 2022 - 11:09, said:
........ Geamul ceasului a capatat deja o zgarietura fara sa-l expun la agresiuni externe. Honorul, dupa doi ani de utilizare nonstop, in conditii grele gen, polizare, sudura, mecanica la masina cu el la mana este impecabil estetic. Nu are zgarieturi sau uzura la carcasa. GT3 m-i se pare mult mai slab ca rezistenta. .... Dupa ultimul update parca se descurca ceva mai bine cand raspund sau initiez un apel telefonic de pe ceas. |
Posted 10 April 2022 - 12:30

ninel, on 05 aprilie 2022 - 20:02, said: Dupa doua luni de utilizare nu au mai aparut alte zgarieturi pe ecran sau carcasa. Acum sunt convins ca zgarietura de care vorbeam cand l-am cumparat, pur si simplu a venit cu ea din fabrica. Eu nu am observat-o in momentul in care am dezlipit plasticul de pe ecran. Nu am avut ochelarii la indemana si nu cautam defecte fiind convins ca este impecabil estetic. Dupa ultimul update parca se descurca ceva mai bine cand raspund sau initiez un apel telefonic de pe ceas. Exact asta am remarcat și eu. Ceasul mi a sosit de dimineață, iar seara deja avea niște zgârieturi urâte. L am înlocuit, iar acesta, după vreo 2 luni, nu are absolut nimic, deși l am supus la destule lovituri de unde puteau rezulta zgârieturi pe ecran. Actualul nu are absolut nimic, e impecabil. Deci rezulta ca a venit din fabrică cu acele zgârieturi, fine, dar totuși sesizabile la atingere. Ma interesează dacă a mai pățit cineva să nu i inregistreze pulsul sau somnul în anumite perioade (cam 1 ora, 1 ora 30). Iar Spo2 dacă l ati testat cu un pulsoximetru și vă dă rateuri la fel cum îmi dă mie, între 2%-5% |
Posted 19 April 2022 - 09:42

Are cineva GT3-ul legat la IPhone , cum se comporta in general ?
|
Posted 24 May 2022 - 08:16

update de mai la versiunea 2.1.0.278
New: Added wallet feature when connected to iOS devices. Added “multi-function widget” preset dial, you can customize dial area functions, such as steps, weather, heart rate, etc. You can install a respiratory health research application to achieve preliminary screening for a lung infection (not supported with an iOS smartphone connection). Added smart diagnosis feature, which can detect and troubleshoot watch buttons, touch screen, microphone, etc., and provide detection results. Optimization: Optimize the trajectory of Import and export features Optimize the accuracy of outdoor motion trajectories. Optimize the system stability of some scenarios. |
Posted 02 June 2022 - 14:56

nu ai cum, nu are un asemenea senzor. confunzi cu gt3 pro, singurul watch cu acest senzor pe piata EU
|
Posted 02 June 2022 - 16:09

Nici gt3 pro nu masoara tensiunea arteriala. Singurul smartwatch de la huawei care masoara tensiunea arteriala este Huawei Watch D. Exista si Samsung Galaxy Watch 4 care masoara tensiunea arteriala + alte chinezarii care se lauda cu acest lucru. Cert e ca valorile masurate nu au relevanta unui aparat medical...
|
Posted 06 July 2022 - 12:09

Altfel spus, GT3 Pro citeste si tensiunea arteriala…
Attached Files |
Posted 07 July 2022 - 15:18

Da, da, da ...
Frectie !!!... Ia apasa pe "Masuratori tensiune", vezi ce zice ...??!!! Ca trebuie sa asociezi un dispozitiv ce-ti masoara tensiunea. 122/88 imi arata si mie, pe Watch 3 Pro. Insa valorile alea sunt ca ora din pozele de pe fetele de ceas, din galerie. Daca nu ma insel, chiar in descrierea ceasurilor, in My Huawei, scrie clar ca inca nu pot masura tensiunea; poate in viitor, dupa un posibil update. LE: GT 3 Pro l-am avut si eu, inainte de a-l schimba cu Watch 3 Pro ... Nu arata tensiunea. Attached FilesEdited by shymano, 07 July 2022 - 15:19. |
Posted 18 July 2022 - 22:40

Ceas smartwatch Huawei Watch GT3, 46mm, Active Edition, Black. Pe 16 iulie l-am cumparat de pe E....g. Am avut inainte GT2. Imi plac
|
|
Posted 19 July 2022 - 06:49

Salut, cei ce aveti huawei health, puteti da export gpx unui workout facut cu ceasul? De exemplu o alergare.
|
Posted 19 July 2022 - 09:31

Watch 3 Pro, Mate40 pro, vad ca apare optiune de partajare ...
Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users