Helicobacter Pylori, un pericol ignorat
#1
Posted 20 October 2021 - 19:06
Exista anumite dovezi statistice ca infectia cronica cu Helicobacter este asociata cu frecventa mai crescuta a unor cancere digestive.
Experienta personala confirma aceste dovezi, am avut colega decedata la 38 ani cu cancer de cap de pancreas la care am descoperit concentratii extreme de antigen la testul de antigen din materii fecale. Deoarece testul nu are un design pentru analiza semicantitativa am facut totusi dilutii binare din extractul din fecale, s-a pozitivat si la dilutia 8 (1/128). Specialitii germani au confirmat legatura dintre acea infectie masiva si cancerul respectiv. Bunica si mama au murit ambele in jurul varstei de 70 ani de cancere digestive, se plangeau de dureri caracteristice pentru helicobacter, dar pe vermea aia nu se testa. La destul de multe persoane infectia cu helicobacter se insoteste de o crestere a amilazei pancreatice, am introdus ca rutina in practica mea testarea pentru helicobater in caz de amilaza marita, de cele mai multe ori confirma infectia. Problema este ca Helicobacterul este ubicuitar, creste pe majoritatea mancarurilor, mai ales cele procesate la temperatura scazuta, si nu exista nimic care sa te scape de el pe termen rezonabil. Antibioticele nu oferea rezultate rezonabile, te protejaza pana la prima reinfectie, care se poate produce in 1-2 saptamani si nu este o terapie care sa o faci continuu. Terapia Rife poate fi aplicata de cate ori este nevoie, dar este incomoda, si selecteaza tulpini cu alte frecvente de rezonanta, trebuie sa stii teoria oscilatiilor si destula fizica sa Ghicesti incotro ar putea sa o ia frecventa de rezonanta. O folosesc de ceva vreme in lipsa altei solutii, am reusit sa mentin testul de antigen negativ in majoritatea timpului. Cu homeopatie cu nosode n-am obtinut rezultate consistente, dar nici n-am lucrat sistematic, nosodul de helicobacter nu se mai face la noi, trebuie cumparat de afara sau sa ti-l prepari singur dintr-o cultura de helicobacter. Din punct de vedere al imunitatii titrul de anticorpi nu este corelat cu incarcatura bacteriana nici direct si nici invers, colega respectiva avea un titru de anticorpi relativ scazut si o incarcare masiva cu antigen. Am observat o crestere progresiva a titrului de anticorpi dupa distrugerea repetata a Helicobacterului prin metoda Rife, are o explicatie logica deoarece metoda fragmenteaza bacteria si expune antigenele. (Banuiala personala este ca atunci cand helicbacterul te napadeste raspunsul imun diminua, daca ii dai o sansa cu terapia Rife raspunsul imun se intareste in timp). Spre deosebire de alte infectii cei care n-au probleme cu helicobacterul n-au anticorpi impotriva lui, imunitatea nu apara de aceasta infectie, e doar un martor al infectiei (probabil prin igenuchearea repetata a acestei bacterii prin Metoda Rife cand se ajunge la titruri de anticorpi foarte ridicate ar putea oferi o oarecare protectie, cel putin asta e perceptia personala, dar nu te apara de reinfectari accidentale masive). Edited by stdalionutpwr, 20 October 2021 - 19:14. |
#2
Posted 20 October 2021 - 19:16
stdalionutpwr, on 20 octombrie 2021 - 19:06, said:
Exista anumite dovezi statistice ca infectia cronica cu Helicobacter este asociata cu frecventa mai crescuta a unor cancere digestive. Taica meu a avut si el bacteria si la 79 ani a facut cancerul gastro-esofagian si a decedat in 1 an de la depistare, era deja in faza avansata. Edited by andreic, 20 October 2021 - 19:18. |
#3
Posted 20 October 2021 - 19:23
Din pacate efectul la antibiotice dureaza pana te infectezi iar, imunitatea nu apara impotriva acestei infectii.
Personal ma reinfectez in medie de 1-2 ori pe luna, acum stiu cand se intimpla deoarece apare pruritul anal, gastrita poate sa apara dupa cateva zile de la prurit, ultima a fost chiar ieri cu niste branza din magazin, ne-a reinfectat amanidoi, eu si sotia, si nu ne-am linistit pana nu ne-am facut Rife, dar probabil mai cere o tura de vreo juma de ora. |
#4
Posted 20 October 2021 - 19:27
Cred ca daca ne testam peste 90% o avem. E de ingrijorat daca ai si simptome gastrointestinale specifice.
|
#5
Posted 20 October 2021 - 19:29
Aproape ca parea interesant topicul pana la :
Cu homeopatie cu nosode n-am obtinut rezultate consistente, dar nici n-am lucrat sistematic, nosodul de helicobacter nu se mai face la noi, trebuie cumparat de afara sau sa ti-l prepari singur dintr-o cultura de helicobacter. |
#6
Posted 20 October 2021 - 19:40
Trebuie sa recunosti ca n-ai metode sa scapi de el, toti colegii care s-au negativat in iarna cu antibiotice sunt pozitivi la testul de antigen.
Personal nu stiu cand l-am luat prima data, probabil in urma cu vreo 15 la o carciuma de pe un pastrav, atunci am avut prima data durerea specifica, stiu ca ca mai demult testul de anticorpi i-mi iesea negativ. Dar de la povestea cu carciuma au trecut mai bine de 12 ani cu durere pana am catadicsit sa-mi fac un test ca doar le aveam in fiecare zi pe masa. A doua zi am facut si testul de antigen care a confirmat, apoi de cativa ani sunt pe on and off, cu Rife, reinfectarile masive si brutale le-m suferit de regula in carciumi dar nu exclusiv. Edited by stdalionutpwr, 20 October 2021 - 19:44. |
#7
Posted 20 October 2021 - 19:44
Cum era durerea aia specifica? Poti sa dezvolti?
Vezi ce patesti daca mergi pe la toate carciumile infecte |
#8
Posted 20 October 2021 - 19:56
Era o durere in capul pieptului ca aia de ulcer duodenal, cu reflux, dar refluxul nu era foarte acid, nu mi-a provocat nicidata esofagita de reflux, era ameliorata de mancare, in cazul meu berea o ameliora cel mai bine.
Pe vremea aia nu am realizat ca pruritul anal era provocat tot de helicobacter, abia dupa proba terapeutica Rife am realizat legatura. Pruritul este primul simptom care apare dupa reinfectie ( este o gastronterita in toata regula, asta exlica de ce mama a murit cu carcinom mucinos de colon, iar bunica cu probabil cacer de cap de pancreas, nu a fost diagnosticat precis) |
#9
Posted 20 October 2021 - 20:07
Quote Exista anumite dovezi statistice ca infectia cronica cu Helicobacter este asociata cu frecventa mai crescuta a unor cancere digestive. Extrem de rar. Este atat de des intalnita (peste 80% din populatie din ce spunea medicul meu) incat poti sa faci speculatii si sa spui ca este asociata cu orice inclusiv cu aparitia pistruilor. Recontaminarea dupa tratament este f usoara; nu poti sa faci in fiecare an tratament cu antibiotice ca mori de alte chestii. |
#10
Posted 20 October 2021 - 20:15
|
#11
Posted 20 October 2021 - 20:18
andreic, on 20 octombrie 2021 - 19:16, said:
E stiut, numai prostii ignora. E cazua no1 de ulcere si cancere de stomac. Dar sunt si persoane care au bacteria dar nu fac boala, insa riscul e mare ca la o varsta sa se declanseze. Persoanele care nu fac boala sunt, de regula persoanele care consuma frecvent probiotice- adica muraturi, varza murata, iaurt, chefir, etc... Flora lor bacteriana este diversa, Helicobacter e si ea pe acolo dar nu poate avea spor pentru ca sunt celelalte bacterii care nu-i dau voie sa avanseze. Deci echilibrul bacterian e un factor important. Totusi, cand intervine varsta inaintata.. se deregleaza mai multe sisteme in organism si atunci.. cauzele bolii sunt multiple. |
#12
Posted 20 October 2021 - 20:55
aportul mai mare in cancer il are consumul regulat de inhibitori de aciditate(pompa de protoni)!
iar la noi, e o mare moda sa se consume! inclusiv cu recomandari medicale, la greu: ptr orice, se da/cere si ,,protectie gastrica", de cele mai multe ori fiind vorba de omeprazol/esomeprazol! |
#13
Posted 21 October 2021 - 07:09
Rav_885, on 20 octombrie 2021 - 20:18, said:
Persoanele care nu fac boala sunt, de regula persoanele care consuma frecvent probiotice- adica muraturi, varza murata, iaurt, chefir, etc... Flora lor bacteriana este diversa, Helicobacter e si ea pe acolo dar nu poate avea spor pentru ca sunt celelalte bacterii care nu-i dau voie sa avanseze. Deci echilibrul bacterian e un factor important. Totusi, cand intervine varsta inaintata.. se deregleaza mai multe sisteme in organism si atunci.. cauzele bolii sunt multiple. Corect,problemele au aparut in jurul varstei de 40 ani. Sunt si alte alimente care inhiba helicobacterul, de exemplu mierea de manuca, dar la mine si la sotie nu a dat rezultate, la alte cunostinte a mers. Semintele de roscove faina nepreparate termic, cel putin in cazul meu sunt mult mai puternice ca mierea de manuca, am vazut ca la turci nu prea este helicobacter, mi-a spus un coleg venit din Persia ca nautul si lintea il inhiba si ele, la turci este obiceiul sa manince din astea. Iaurt kefir, din pacate alea din comert sunt contaminate ele, de acolo m-am infectat urat, si in genere emulsii care se prepara la temperaturi scazute in fabrici cu multa tubulatura, incepand cu ciocolata, si cremele de ciocolata, sosuri frisca, smantina si altele asemanatoare. Muraturi zeama de varza, i-mi provoaca o enterita bacteriana severa cu diaree si imposibilitatea de a iesi din casa. Antibiotice, la mine ies din calcul, cure din astea lungi in combinatii ma darima, aproape am murit in tinerete dupa o astfel de cura si nici acum nu mi-am revenit complet. Terapia Rife si-a dovedit eficienta, dar este de scurta durata la fel ca antibioticele. Experienta mea cu Rife confirma in totalitate teoria si experienta mea de electronist vechi, frecventa Hulda Clark este aprximativa, dar frecventa efectiva care negativeaza testul de antigen este in banda publiacata de ea sau putin mai jos. Personal am gasit banda 351500 -352500, dar banda efectiva pentru o tulpina data este mai ingusta in jur de 500 de hz 1.5 la mie din frecventa totala, asta confirma banuiala mea ca nu este vorba de rezonanta mecanica a celulei bacteriene deorece variabilitea in dimensiune este mult mai mare de 1.5 la mie ci de rezonanta cuantica a unei molecule componente care are structura fixa. Prezenta fenomenului de relaxare confirma in totalitate teoria si experinta, anume frecventa de rezonanta coboara pe masura ce molecula cu pricina absoarbe energie si structura ei incepe sa cedeze. Eficienta trecventelor armonice confirma si ea teoria si experienta, 1054800 armonica a treia a 351500 merge chiar mai bine decat 351500, pe armonice fenomenul de relaxare este mai putin pronuntat. La Rife mai e mult de lucru pe culturi bacteriene pentru a vedea cum se comporta bacteria in vitro si cum se schimba frecventele de rezonanta, are ca scop realizarea unui aparat rife de masa tip cutie in care sa bag mancarea inainte de a o consuma. Edited by stdalionutpwr, 21 October 2021 - 07:12. |
#14
Posted 22 October 2021 - 12:07
stdalionutpwr, on 20 octombrie 2021 - 19:23, said:
Din pacate efectul la antibiotice dureaza pana te infectezi iar, imunitatea nu apara impotriva acestei infectii. Personal ma reinfectez in medie de 1-2 ori pe luna, Rav_885, on 20 octombrie 2021 - 20:18, said:
Persoanele care nu fac boala sunt, de regula persoanele care consuma frecvent probiotice Rav_885, on 20 octombrie 2021 - 20:18, said:
Flora lor bacteriana este diversa, Helicobacter e si ea pe acolo dar nu poate avea spor pentru ca sunt celelalte bacterii care nu-i dau voie sa avanseze. Edited by andreic, 22 October 2021 - 12:15. |
#15
Posted 22 October 2021 - 13:47
S-au convins si altii ca multa din mancarea procesata industrial e contaminata, n-ai cu sa te feresti de el, si carciumile asemnea,
Guma de mastic, mastik gum e un protector, merita incercata impreuna cu terapia Rife. Probabil niste virusuri bacteriofage ar fi utile. https://www.frontier...020.549084/full Personal cred ca tulpinile astea virulente au venit din jaonia, cand am mancat niste kit-kat facut acolo a fost dezastru. In plus de asta japonezii publica mult despre helicobacter, deci la ei pare ca reprezinta o problema. https://bmcgastroent...876-021-01764-y Altceva care mi-a aprins beculetul, la japonezi este destul de cunoscut carcinomul mucinos digestiv, la noi este aproape necunoscut, mama a murit de asa ceva. Edited by stdalionutpwr, 22 October 2021 - 13:56. |
|
#16
Posted 22 November 2021 - 20:27
Terapia Rife este singura cu care il pot opri rapid fara sa fac praf flora intestinala dar e incomoda, contaminarea se face foarte rapid ceea ce impune sa servesc Rife la sculare si culcare, in plus exista anumita variabilitate in legatura cu frecventa, fapt ce i-mi da mari dureri de cap.
Anume tupinile virgine au frecventa ceva mai mare 352000 si peste, cele deja trecute prin Rife au fecventa ceva mai mica 351500-35200. Din acest motiv mi-am indreptat atentia spre inhibitorii metabolici si enzimatici, deoarece sunt mai specifici si mai utili ca antibioticele. am gasit cateva articole intresante, merita incercat, doarece cu mastic gum, faina de roscove, n-am obtinut nici un rezultat, infectarea s-a produs sub tratament si tot la Rife am ajuns, si la durerea de cap cu gasitul frevcentei care il distruge. https://pubs.rsc.org...4/sc/c4sc01443j https://journals.plo...al.pone.0168944 Referitor la high temperature requirement A (HpHtrA) protein si la clivarea E-cadherin, totusi Rife il ingenuncheaza rapid, dezorganzarea epiteliului mucoasei si inflamatia si durerea sunt oprite pe loc, totusi nu stiu ce pattern urmeaza frecventele de rezonanta ale acestei bacterii, probabil daca targetez direct acea HpHtrA as putea sa nu mai alerg dupa frecvente, indiferent daca frecventa omoara bacteria cum este cea de 352000, sau doar distruge enzima cu pricina. In paralel cu asta experimentez si interferenta laser asemanator cu spectroscopia Raman inversa pe cultura de H. pylori. trebuie tintit in ceva inalt conservat fara de care bacteria cu pricina nu poate exista, atfel variabilitatea te face sa alergi dupa solutie, probabil ceva frecvente de zeci sau sute de Ghz care distrug structuri inalt conservate. Attached Files |
#17
Posted 23 November 2021 - 08:35
Ultimul protocol Rife stabilit personal pentru helicobacter, verificat cu test de antigen, 1059 KHz pana la 1054KHz coborator din khz in khz cate 5 min fiecare apoi de la capat de 3 ori.
Frecventele astea sunt armanica a treia a celor de mai sus in teorie merg, in practica merg chiar mai bine decat cele de 350khz, existand o variabilitate mai smplu este scanarea intregii benzi, este posibil ca anumite tulpini care merg intre 1059 si 1056 sa nu mearga sub 1055, si cele care merg la 1054-1055 sa nu merga peste 1056. |
#18
Posted 20 December 2021 - 17:36
Update, unele tulpini necesita coborat pana la 1052-1051 KHz.
Un alt aspect: am gasit la o minoritate de pacienti test de antigen pozitiv si test de anticorpi negativ, practic au bacteria, dar nu dezvolta iumunitate impotriva ei, evident o pot transmite. Rolul imunitatii este neclar in infectia asta, probabil cei ce nu dezvolta imunitate nu au epiteliul mucosei invadat de bacterie, posibil variante genetice ale E-cadherin rezistente la proteaza bacteriana. Abordarea acestei infectii prin terapie Rife are un rezultat oarecum diferit de abordarea cu antibiotice, anume titrul anticorpilor poate creste de cateva zeci de ori, insotit de teste de antigen, de regula negative, si de aspect endoscopic normal. Probabil prin metoda Rife antigenele ascunse sunt expuse si stimuleaza raspunsul imun, nu se stie daca acest raspuns imun ofera o minima protectie impotriva acestei infectii. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users