Oprire alerte Bitdefender
Last Updated: Oct 20 2021 22:49, Started by
Pudu
, Oct 20 2021 19:06
·
0

Posted 20 October 2021 - 19:06

Am Bitdefender Total Security instalat pe calculatorul de acasa si primesc, in coltul din dreapta al monitorului, alerte ca aceea din captura de cate ori blocheaza ceva. Nu doresc sa ma anunte, ci doar sa-si faca treaba. Insa nu am gasit in setari optiunea de a dezactiva acel popup. Ori este foarte bine ascunsa, ori nu exista. Daca ma poate ajuta cineva sa opresc cumva acea fereastra de alerta...
Attached Files |
Posted 20 October 2021 - 19:15

Windows 10 ?
Ai verificat in setarile windosului ptr notificari ? |
Posted 20 October 2021 - 19:27

Intresant ca eu nu am primit nciodata notificari de la Bitdefender Total.Le gaseam in setari la desfasurator actiuni daca doream.
|
Posted 20 October 2021 - 19:38

Am Bitdefender Total Security instalat pe calculatorul de acasa si primesc, in coltul din dreapta al monitorului, alerte ca aceea din captura de cate ori blocheaza ceva. Nu doresc sa ma anunte, ci doar sa-si faca treaba. Insa nu am gasit in setari optiunea de a dezactiva acel popup. Ori este foarte bine ascunsa, ori nu exista. Daca ma poate ajuta cineva sa opresc cumva acea fereastra de alerta... Setezi gradul de agresivitate a actiunilor antivirusului. |
Posted 20 October 2021 - 20:20

Poate videoclipul de mai jos te ajuta
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pFWw-vI9SP0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 20 October 2021 - 22:49

Am aceleasi setari ca in video, dar tot apare mesajul respectiv. Si apare de multe ori, in cascada.
Nu cred ca dispare decat daca dezactivez complet una din functiile de protectie online, ceea ce nu doresc. Este aberant sa nu existe posibilitatea de oprire a acelor mesaje la un antivirus care exista pe piata de multi ani. Lasa impresia de produs neterminat... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users