Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @Therockstar!

Finala UCL 2023: Man. City vs Int...

Trotineta electrica E-SLIDE -ES10...

Problema PC - posibil cu memoria ...
 Ce plante recomandati in zonele u...

Recomandare trotineta pentru adul...

Dezactivare swipe

vuiet/zgomot dupa montare rulment...
 Autoritate de lucru judecat provi...

Urmatoarea mașina

OS nu mai vede existenta cip audio

Display amoled ,,ingalbenit'&...
 Cum transformi 16:9 aspect ratio ...

Problema windows

Omul si tehnologia

Pareri despre motorul Mercedes OM...

Oprire alerte Bitdefender

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Pudu

Pudu

Member

• Grup: Members
Am Bitdefender Total Security instalat pe calculatorul de acasa si primesc, in coltul din dreapta al monitorului, alerte ca aceea din captura de cate ori blocheaza ceva. Nu doresc sa ma anunte, ci doar sa-si faca treaba. Insa nu am gasit in setari optiunea de a dezactiva acel popup. Ori este foarte bine ascunsa, ori nu exista. Daca ma poate ajuta cineva sa opresc cumva acea fereastra de alerta...

Attached Files

• Attached File  bdf.jpg   9.58K   37 downloads

eiffel

eiffel

BusyWorm

• Grup: Moderators
Windows 10 ?
Ai verificat in setarile windosului ptr notificari ?

Pudu

Pudu

Member

Am windows 7.

PiticVerde

PiticVerde

Senior Member

• Grup: Senior Members
Intresant ca eu nu am primit nciodata notificari de la Bitdefender Total.Le gaseam in setari la desfasurator actiuni daca doream.

adisz

adisz

Targu Mures

View PostPudu, on 20 octombrie 2021 - 19:06, said:

Am Bitdefender Total Security instalat pe calculatorul de acasa si primesc, in coltul din dreapta al monitorului, alerte ca aceea din captura de cate ori blocheaza ceva. Nu doresc sa ma anunte, ci doar sa-si faca treaba. Insa nu am gasit in setari optiunea de a dezactiva acel popup. Ori este foarte bine ascunsa, ori nu exista. Daca ma poate ajuta cineva sa opresc cumva acea fereastra de alerta...

Setezi gradul de agresivitate a actiunilor antivirusului.

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Poate videoclipul de mai jos te ajuta
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/pFWw-vI9SP0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pudu

Pudu

Member

Am aceleasi setari ca in video, dar tot apare mesajul respectiv. Si apare de multe ori, in cascada.
Nu cred ca dispare decat daca dezactivez complet una din functiile de protectie online, ceea ce nu doresc.

Este aberant sa nu existe posibilitatea de oprire a acelor mesaje la un antivirus care exista pe piata de multi ani.
Lasa impresia de produs neterminat...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate