Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Belastingdienst aangifte Olanda. ...

La multi ani @d4m4g3!

La multi ani @AlexEn!

La multi ani @arg!
 SynthGPT - AI-ul intra și pe...

Banca online cont pers juridica c...

Massey Ferguson 65 - Ulei Motor?

Jucatori Fifa 23
 Mașina familie SH 30000Euro

Camera supraveghere masina in par...

contorul inteligent chiar intreru...

Doresc sa cer sprijin la Booking....
 conectare la samsung smartmonitor...

The Three Musketeers: D'Artag...

Factory Settings

Masina noua - buget 13000 euro

Coasta Amalfi

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

mynameismada

mynameismada

Senior Member

• Grup: Senior Members
Eu am fost de doua ori pe coasta Amalfi. Prima oara a fost acum vreo...4 ani (cred) in februarie si ultima oara anul asta, in vara (sfarsitul lui iulie).

As recomanda de 1000x vizita in extra-sezon. A fost mai putin aglomerat, am putut vizita "pe indelete" zona si am reusit sa gasesc parcare. Si (cel putin eu) am reusit sa prin vreme foarte buna la sfarsitul lui februarie: soare si 18-20 grade ziua.

giuliani

giuliani

Senior Member

mynameismada, on 18 octombrie 2021 - 16:22, said:

Eu am fost de doua ori pe coasta Amalfi. Prima oara a fost acum vreo...4 ani (cred) in februarie si ultima oara anul asta, in vara (sfarsitul lui iulie).

As recomanda de 1000x vizita in extra-sezon. A fost mai putin aglomerat, am putut vizita "pe indelete" zona si am reusit sa gasesc parcare. Si (cel putin eu) am reusit sa prin vreme foarte buna la sfarsitul lui februarie: soare si 18-20 grade ziua.

Eu am fost in 2017 in luna de miere, 14-21 septembrie, apoi cateva zile in Napoli. A fost aglomerat, dar stiu pe cineva care a fost in aceeasi perioada anul trecut si cu pandemia asta era mult mai lejer.
Ideea e ca mi-am propus si eu sa merg o data macar in extrasezon, sa inchiriez o masina si sa ma plimb pe coasta.
Cum e atmosfera in februarie, exista ceva restaurante deschise, sau esti foarte limitat din pct asta de vedere?
Ca si vegetatie, din cate imi amintesc sunt multi pini in zona, ar trebui sa fie cat de cat verde.

mdt

mdt

Senior Member

Si eu am fost in februarie, o tura scurta. Sunt restaurante deschise, cafenele, tarabe cu fructe (e sezonul portocalelor pe sfarsite atunci) exista si turisti (dar mai putini). E haios ca sunt inchise toate magazinele alea cu haine de plaja/vara si vezi in spatele usilor ca hainele sunt puse la adapost pentru sezonul urmator. (Nota: am fost inainte de pandemie). In Sorrento stiu ca am intrat intr-un Esprit, deci magazinele “all season” 😁  sunt deschise, doar cele de tip accesorii de plaja nu.

Edited by mdt, 19 October 2021 - 09:56.

camsonat

camsonat

Senior Member

A nu se rata desertul fantastic, pe care il gasiti doar acolo, DELIZIA AL LIMONE. Se face cu lamaile alea gigant.

Attached Files

giuliani

giuliani

Senior Member

Sa nu incepem cu mancarea ca ma ia cu transpiratii. Posted Image

camsonat

camsonat

Senior Member

Asta nu e mancare, e drog. Eu eram disperat si am adus si acasa 4 lamai sa incerce sotia o reteta.

giuliani

giuliani

Senior Member

camsonat, on 19 octombrie 2021 - 14:24, said:

Asta nu e mancare, e drog. Eu eram disperat si am adus si acasa 4 lamai sa incerce sotia o reteta.

Eu dupa ce am gustat prajitura aia prima data am spus din start ca e cea mai buna pe care am mancat-o vreodata. Si asa a ramas.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate