Coasta Amalfi
Last Updated: Oct 19 2021 14:37, Started by
Groh
, Oct 17 2021 19:15
·
0

Posted 18 October 2021 - 16:22

Eu am fost de doua ori pe coasta Amalfi. Prima oara a fost acum vreo...4 ani (cred) in februarie si ultima oara anul asta, in vara (sfarsitul lui iulie).
As recomanda de 1000x vizita in extra-sezon. A fost mai putin aglomerat, am putut vizita "pe indelete" zona si am reusit sa gasesc parcare. Si (cel putin eu) am reusit sa prin vreme foarte buna la sfarsitul lui februarie: soare si 18-20 grade ziua. |
Posted 19 October 2021 - 09:37

mynameismada, on 18 octombrie 2021 - 16:22, said:
Eu am fost de doua ori pe coasta Amalfi. Prima oara a fost acum vreo...4 ani (cred) in februarie si ultima oara anul asta, in vara (sfarsitul lui iulie). As recomanda de 1000x vizita in extra-sezon. A fost mai putin aglomerat, am putut vizita "pe indelete" zona si am reusit sa gasesc parcare. Si (cel putin eu) am reusit sa prin vreme foarte buna la sfarsitul lui februarie: soare si 18-20 grade ziua. Eu am fost in 2017 in luna de miere, 14-21 septembrie, apoi cateva zile in Napoli. A fost aglomerat, dar stiu pe cineva care a fost in aceeasi perioada anul trecut si cu pandemia asta era mult mai lejer. Ideea e ca mi-am propus si eu sa merg o data macar in extrasezon, sa inchiriez o masina si sa ma plimb pe coasta. Cum e atmosfera in februarie, exista ceva restaurante deschise, sau esti foarte limitat din pct asta de vedere? Ca si vegetatie, din cate imi amintesc sunt multi pini in zona, ar trebui sa fie cat de cat verde. |
Posted 19 October 2021 - 09:54

Si eu am fost in februarie, o tura scurta. Sunt restaurante deschise, cafenele, tarabe cu fructe (e sezonul portocalelor pe sfarsite atunci) exista si turisti (dar mai putini). E haios ca sunt inchise toate magazinele alea cu haine de plaja/vara si vezi in spatele usilor ca hainele sunt puse la adapost pentru sezonul urmator. (Nota: am fost inainte de pandemie). In Sorrento stiu ca am intrat intr-un Esprit, deci magazinele “all season” 😁 sunt deschise, doar cele de tip accesorii de plaja nu.
Edited by mdt, 19 October 2021 - 09:56. |
Posted 19 October 2021 - 12:25

A nu se rata desertul fantastic, pe care il gasiti doar acolo, DELIZIA AL LIMONE. Se face cu lamaile alea gigant.
Attached Files |
Posted 19 October 2021 - 14:24

Asta nu e mancare, e drog. Eu eram disperat si am adus si acasa 4 lamai sa incerce sotia o reteta.
|
Posted 19 October 2021 - 14:37

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users