![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare receptor digital Rcs
Last Updated: Nov 21 2021 20:13, Started by
mr_api
, Oct 17 2021 18:51
·
0

Posted 17 October 2021 - 18:51

Salutare
am un tv Samsung HD Ready luat acum 10 ani,a mers pe un abonament Digi satelit si puteam vedea programele HD din grila,am trecut pe cablu/fibra optica si neavand receptor digital in el acum merge doar grila analogica,pot cumpara un receptor digital din comert sa am si grila Hd+digitala? am gasit acest model,e ok? ms |
Posted 17 October 2021 - 19:01

Dai 152 de lei, îl testezi pe ieșire HDMI și dacă nu-ți place, îl returnezi.
Nu sunt mulți posesori de TV HD ready care să-l fi încercat înaintea ta. Edited by Mircel, 17 October 2021 - 19:01. |
Posted 17 October 2021 - 19:02

cu receptoru respectiv doar programele care nu sunt codate, in rest doar cu receptoarele oferite de RCS-RDS
ps. ce tv Samsung ai (serie)? vezi ca la firma costa doar 99 Lei https://www.elstar.r...price&order=ASC Edited by STARTREK1, 17 October 2021 - 19:05. |
Posted 17 October 2021 - 19:13

Posted 17 October 2021 - 22:18

Nu cred ca prin satelit prindeai canale HD prin DVB-T. Eu am unul din 2012 si este compatibil chiar si cu smart card-ul de la Digi. Bine, a trebuit sa fac un artificiu si sa selectez Suedia sau Finlanda ca sa mearga pe Digi.
Cand selectezi o tara , iti apare cable sau Antenna? Edited by Leo2006, 17 October 2021 - 22:27. |
Posted 17 October 2021 - 23:59

n-ar fi rau un receptor care sa stie de hdmi-cec, sa-l poti opera tot cu telecomanda televizorului, sa nu trebuiasca sa folosesti doua telecomenzi.
|
Posted 18 October 2021 - 03:17

userul Fane cu pistolul de la avatar e politist, asa pare.
initiator ia de la Digi receptor digital. https://www.digi.ro/...viziune-satelit https://www.digi.ro/...ica/echipamente |
Posted 18 October 2021 - 09:58

nope bre! ala din avatar e un foarte bun prieten de al meu care acu nu mai e printre noi iar pistolul din poza e cu aer comprimat...
|
Posted 18 October 2021 - 11:07

eu am facut asa ceva dintr-un raspberry pi cu Kodi. interfata e super, se opereaza prin hdmi-cec (adica cu telecomanda televizorului) dar e scump (o placuta raspberry pi 4, carcasa, alimentator si un tuner DVB-C pe usb costa destul de mult mai ales acu cu scumpirea cipurilor) si necesita si niste skill-uri sa faci totul sa mearga.
|
Posted 18 October 2021 - 13:13

Salutare am un tv Samsung HD Ready luat acum 10 ani,a mers pe un abonament Digi satelit si puteam vedea programele HD din grila,am trecut pe cablu/fibra optica si neavand receptor digital in el acum merge doar grila analogica,pot cumpara un receptor digital din comert sa am si grila Hd+digitala? am gasit acest model,e ok? ms |
Posted 21 November 2021 - 20:13

am rezolvat,mi-au dat ei unul gratuit
dar o problema cu el: nu pastreaza lista de programe favorite sau daca editezi lista curenta si omiti din ele(exista o functie pt asa ceva), dupa cetva ore lista e la fel ca inainte si cea de favorite e goala ms |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users