![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Inlocuire numere excel
Last Updated: Oct 17 2021 14:12, Started by
vdingo11
, Oct 15 2021 20:49
·
0

Posted 15 October 2021 - 20:49

Salutare.
Am un fisier excel in care intr-o coloana am amestecate foarte multe numere de genul 5.3 sau 7.4 sau 54 sau 43, etc. Ma intereseaza cum pot face sa inlocuiesc peste tot numerele de 2 cifre cu numere formate din prima cifra. a doua cifra - ex: 50 sa devina 5.0, 43 sa devina 4.3 etc. Cele care sunt deja cu punct sa ramana nemodificate. Se poate realiza asa ceva? Multumesc. |
Posted 15 October 2021 - 21:03

Pui filtru pe coloana respectiva, care sa selecteze numerele fara ".", dupa care pe coloana alaturata faci impartirea la 10 si modifici atributele celuelor astfel incat sa-ti arate una sau doua zecimale. Ulterior, copy paste values in coloana initiala.
Nu stiu daca m-am facut inteles. |
Posted 15 October 2021 - 21:11

Presupunand ca numerele tale sunt in coloana A, pui formula de mai jos intr-o coloana noua:
=if(A1<10, A1, A1/10) Apoi selectezi coloana noua, apesi Ctrl+C (copy), te duci pe coloana A si apesi Alt+E, apoi S, apoi V. La sfarsit stergi coloana noua. |
Posted 16 October 2021 - 09:02

Selectezi tabelul
Apoi "Data" si in data o sa gasesti "Sort" |
Posted 17 October 2021 - 07:13

Posted 17 October 2021 - 08:58

Alt + E=Edit, se deschide meniul de editare corespunzator
S = Paste Special, se deschide dialogul cu optiuni V = Values, inlocuieste formulele din coloana cu valorile din memorie. Apoi trebuie apasat Enter sau click OK. Nu stiu de ce nu merge, eu folosesc combinatia din 1998. Ctrl+V iti duce formula cu totul si, in cazul tau, ar trebui sa dea o eroare de referinta circulara. LE pentru moderatorul care mi-a dat, cu generozitate, un punct: Postarea ridicola la care am comentat a ramas in conversatie, desi e de o stupiditate cutremuratoare. Edited by danvlas, 17 October 2021 - 09:01. |
Posted 17 October 2021 - 14:12

Multumesc de precizari.
Ctrl+V iti duce formula cu totul si, in cazul tau, ar trebui sa dea o eroare de referinta circulara. Nu am folosit niciodata combinatiile de mai sus cu toate ca din meniul contextual am folosit de nenumarate ori. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users