![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Adaugare subtitrare externa
Last Updated: Oct 14 2021 11:48, Started by
vladcretzu2000
, Oct 12 2021 19:24
·
0

Posted 12 October 2021 - 19:24

Salut. Am un bluray player Sony bdv ef 420 2.1 3D si am cumparat recent o serie de filme bluray din Italia si evident nu exista subititrare in limba romana. Exista vreo varianta sa incarc subtitrarea de pe extern? Am introdus "regional code"-ul Romaniei in zona de subtitrari, dar nu schimba nimic!
Va multumesc. |
Posted 13 October 2021 - 17:32

Doar pe pc pe anumite playere poti incarca subtitrare externa.
|
Posted 14 October 2021 - 11:48

..Exista vreo varianta sa incarc subtitrarea de pe extern? .. probabil ca nu. Eventual cauti o solutie pentru a efectua "o copie de rezerva" sau salvare in format .iso si apoi adaugare subtitrare , dupa care rulare .iso de pe usb, daca aparatul tau "stie asa ceva", sau alegi alt format de fisier cunoscut de aparatul tau. Daca ai timp si buget cu un inscriptor blue-ray, poti sa "arzi" unul de proba. daca nu rulare de pe pc, bineinteles sa ai cu ce. Bafta! ... O solutie: How to Add Subtitles to Blu-ray Edited by costeld69, 14 October 2021 - 11:57. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users