Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Anevrism de aorta ascendenta

Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...
 Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...

Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov
 Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024

Recomandare router portabil wifi

Plata internaționala
 Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...

In ce an ati facut scoala de sofe...

Problema masina de spalat
 

Site-uri ce NU pot fi accesate prin reteaua RDS fiber

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#1
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021
Bun gasit!
In acest topic aduc in atentia DVS. o situatie ce se cere remediata si anume, imposibilitatea accesarii unor site-uri Internationale si romanesti. Am folosit pluralul fiindca exista posibilitatea ca un numar de site-uri sa nu poata fi accesate, desi eu m-am izbit numai de unul singur. Acest site la care voi lasa LINK, merge accesat din Vodafone, Orange, Next-Gen, Telekom si alti provideri locali. Folosind DNS-urile providerului RDS, folosind si alte DNS-uri de la Google,Cloudflare, OpenDNS tot nu am reusit accesarea site-ului. Dar folosind un VPN, cel de la browserul OPERA, am reusit fara probleme in reteaua RCS-RDS fiber.
Alti colegi inclusiv eu, am incercat de pe Vodafone si a mers perfect.Altii au incercat din alte retele mentionate mai sus in descriere - site accesabil.
Conexiunea noastra este cu IP fix, abonament Corporate.
Va las LINK catre site sa-mi spuneti cei ce aveti RDS, daca il puteti accesa fara VPN:
https://www.reveltro...-programmer-usb
Atasez si 2 prinscreen-uri cu dovada accesarii prin VPN si imposibilitatea accesarii prin RDS cu DNS-urile implicite sau altele dar fara VPN!
Va rog frumos sa incercati si DVS. cei cu RDS fiber sa accesati fara VPN acest site din LINK si sa-mi spuneti daca reusiti.
Va multumesc!
Cu stima, Cosmin M!

Attached Files


Edited by routerboard70, 12 October 2021 - 13:54.


#2
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,280
  • Înscris: 05.01.2006
Da, se poate

#3
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,577
  • Înscris: 16.12.2006
Merge fara probleme. ;)

#4
crursu

crursu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,256
  • Înscris: 05.12.2010
Merge.

#5
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021
Va multumesc. La mine, pe IP-ul de la firma, NU!

#6
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,280
  • Înscris: 05.01.2006
Vezi să nu fie de la router... :tomato:

#7
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021
Ramane sa vedem cauza la nivel de retea, eventual adaugam un VPN temporar pana se rezolva la nivel de provider.
Va multumesc tuturor!

Acolo o sa facem investigarea.
Culmea este ca alte zeci de site-uri ce le accesam in interes de serviciu, functioneaza foarte bine!

#8
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,853
  • Înscris: 15.06.2004
Vezi poate ai un filtru pe retea.
Nici eu n-am probleme.

IP fix, abonament Corporate si aici.

#9
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,399
  • Înscris: 25.10.2008
fa un traceroute si vezi unde-i buba

#10
gushpi

gushpi

    cârcotaș

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,348
  • Înscris: 17.01.2012
își face de cap administratorul de sistem :P

...pe orange se-ncarcă... tot la corporate...

#11
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021
Va multumesc inca odata tuturor pentru timpul acordat.
Verificam de la router - server - clienti.
Va anunt daca am remediat.

Doar ca info, un tracert catre site, gazduit de un hosting polonez, de unde este si pagina:

Attached Files



#12
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,720
  • Înscris: 26.11.2001
Mai mult ca sigur IP-ul vostru e banat in firewall-ul site-ului respectiv.
Se intampla des cu IP-uri de Romania.

#13
Turcalet

Turcalet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 26.12.2020
Digi in Chiajna, Ilfov. Merge.

#14
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021
Cred ca aici este problema fiindca tocmai am facut test cu conexiune PPPoE imediat dupa ONT-ul ce ne da Internet in firma si... sula sa putem accesa acest site.
Aceasta indica faptul ca nu avem reteaua interna cu probleme, noi facand testele inainte de intrarea in vreun router intern, switch, server.
Clar IP banat. De ce... nu stim. Cert este ca prin VPN am reusit sa si comandam 2 programatoare de acolo si nicio problema de refuz sau ceva.
Asa ca eu consider problema rezolvata, NU este RDS de vina ceea ce ne bucura, nici reteaua interna.
Va multumesc pentru implicare si timpul acordat!

L.E. - @Courage, dau o lada de bere... pana alaltaieri site-ul a functionat normal din reteaua noastra cu IP-ul fix si fara VPN.
Problema persista de numai 48 de ore - clar IP banat. Nu ar fi motive dar cine stie. Polonezul ne-a dat confirmare la comanda si nicio problema ca l-am fi deranjat aiurea cu ceva.
Asta ca info!Posted Image
Cu stima!

Edited by routerboard70, 12 October 2021 - 14:55.


#15
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,508
  • Înscris: 14.10.2008
RDS Business Slatina, merge.

#16
narciso

narciso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 18.03.2009
Rds Galati , merge!

#17
saremareah

saremareah

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 09.10.2021

View PostCourage, on 12 octombrie 2021 - 14:41, said:

Mai mult ca sigur IP-ul vostru e banat in firewall-ul site-ului respectiv.
Se intampla des cu IP-uri de Romania.
sunt de aceasi parere. e cea mai buna explicatie

#18
The Stressmaker

The Stressmaker

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,275
  • Înscris: 25.10.2005
Sunteti sigur ca certificatele de criptare sunt la zi pe sistemul afectat?
La fel am patit cu un iphone cu ios mai vechi la care aveam aceeasi eroare si pana nu am instalat certificatele noi de criptare nu au functionat. Pur si simplu serverul polonez refuza conexiunea din cauza unui certificat de criptare expirat pe 29 septembrie sau 30 septembrie. Poate a fost activat un backup dinaintea acestor date.
PS: merge si la mine in cta.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate