![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vreau TV gratis
Last Updated: Oct 12 2021 10:13, Started by
Moniq567
, Oct 12 2021 05:48
·
0

Posted 12 October 2021 - 09:00

Cred că ai înțeles bălării. Poate a avut o ofertă promoțională, de genul "plătești net, ai TV gratis". Am avut și eu ceva similar.
În orice caz, nu cred că are mare importanță. Spune-i că i-ai bulit aranjamentul și aia e. În general, în cadrul unui contract de închiriere, îți poți instala genul ăsta de servicii în funcție de necesități, așa mi se pare normal. |
Posted 12 October 2021 - 09:06

TV gratis nu exista decat pe DVB-T sau posturile free to air de pe satelit. Pe cablu/fibra nu exista, este logic si normal.
|
Posted 12 October 2021 - 09:25

Din ce stiu nici tvr1 si 2 nu se mai pot prinde acum cu furculita, antena pe bloc etc. Trebuie musai sa vorbesti cu un provider
![]() |
Posted 12 October 2021 - 09:26

Explicația poate fi, așa cum au intuit și colegii mai devreme, că proprietarul spațiului anulase contractul pentru tv, dar providerul nu venise să scoată mufele.
Și mergea încă tv-ul. La aia s-a referit cu tv gratis. Dubioasă chestia cu Quote Recent m-am mutat intr-un apartament unde proprietarul m-a anuntat ca am televiziune gratis. Mi a explicat cum e gratis, dar nu mai tin minte exact. Tu ca și chiriaș nu ai treabă cu ce manțogării făcuse proprietarul, când te muți închizi contractul cu providerul de net, ura și la gară. Edited by waterman, 12 October 2021 - 09:28. |
Posted 12 October 2021 - 09:35

Se explica daca era TV de pe casa scarii, de la ONT-ul din cutia de FTTB, pe internet poate ca au venit cu ONT in apartament si i-au anulat cablurile de pe holul blocului.
![]() |
Posted 12 October 2021 - 09:43

Moniq567, on 12 octombrie 2021 - 05:48, said: ... Recent m-am mutat intr-un apartament unde proprietarul m-a anuntat ca am televiziune gratis. Mi a explicat cum e gratis, dar nu mai tin minte exact. Tot recent am semnat si un contract pentru internet fix, au venit cei cu internetul si au instalat internetul, dar au deconectat televizorul. Eu nu am optat și pentru televiziune, deci televizorul a rămas inutilizabil. Intrebarea mea este daca dupa ce reziliez contractul cu internetul, televizorul poate sa fie conectat la fel ca inainte? Pe cine ar trebui sa contactez sa ma ajute sa il conectez ca inainte? Ce imi scapa? PS: sau este vorba de fostul proprietar? Edited by pustiu_22, 12 October 2021 - 09:44. |
Posted 12 October 2021 - 10:03

Posted 12 October 2021 - 10:04

@pustiu_22 Nu prea ai cum sa te trezesti tu (ca proprietar) cu contract la diversi furnizori cat timp chiriasul isi face abonamentul pe numele sau in baza contractului de inchiriere (daca se cere).
Ontopic, probabil proprietarul "il cunostea pe baiatu' de la cablu". Mare mister. Edited by Znevna, 12 October 2021 - 10:06. |
Posted 12 October 2021 - 10:13

Znevna, on 12 octombrie 2021 - 10:04, said:
@pustiu_22 Nu prea ai cum sa te trezesti tu (ca proprietar) cu contract la diversi furnizori cat timp chiriasul isi face abonamentul pe numele sau in baza contractului de inchiriere (daca se cere). Ontopic, probabil proprietarul "il cunostea pe baiatu' de la cablu". Mare mister. Posibil si cazul proprietarului din topicul asta ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users