Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie
 Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE

probleme domeniu sau configuratie...

Se poate vedea on-line filmul ...
 Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...

NATO - Articolul 5

Recomandare pentru un acoperis di...

Schimbare DVR/NVR Sistem de supra...
 Suspensie sa bicicleta (fatbike)

Recomandare masina de facut cubur...

Racirea camerei

Incident in trafic
 

Pc GTA V

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
hanzu02

hanzu02

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 09.10.2021
Buna am un PC cu 4gb ram, procesor i3 2100 3,1ghz si placa video gt 420 2gb. Nu am un ssd.
Cand ma joc gta v se blocheaza des. Eu sunt constient ca trebuie sa schimb tot pc-ul sa ruleze perfect, dar vreau sa va intreb, cam ce sa imbunatatesc ca sa-mi mearga in 30-50 fps cu setari normale fara sa se mai blocheze? Cred ca un ssd ar fi necesar.

#2
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,764
  • Înscris: 30.08.2006
https://letmegooglet...um requirements
https://gpu.userbenc...T/m10183vsm7716

Edited by Leo2006, 09 October 2021 - 16:05.


#3
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,018
  • Înscris: 07.11.2006
Acel GT 420 tre' schimbat.Cu ce anume la preturile de acum,dracu stie.Eventual cu GTX 1050 sau GTX 1050Ti.Dar au niste preturi de te sperii,nu alta,pret de GTX 1080 (vremuri normale)
Procesorul duce.

#4
hanzu02

hanzu02

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 09.10.2021
Nu era greu si am cautat si eu. Indeplinesc cerintele minime. Ideea e ca am vazut oameni jucand pe i3 2100 si gta 420 in 30-50 fps fara probleme, la mine nu inteleg de ce nu merge asa.

#5
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,302
  • Înscris: 11.08.2019
Ai un singur HDD pe care e și windowsul și GTA5? Dacă da, din cauza aia se blochează des. Sunt prea multe operațiuni simultane pe el. Sigur, nici placa video nu prea te ajută.

#6
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,764
  • Înscris: 30.08.2006
Jocul a aparut in 2013 si era optimizat pentru HDD-uri. Placa video e de 3 ori mai slaba decat minimum necesar. Era un low end si in 2010 cand a aparut cu 3 ani inainte de lansarea jocului.

Edited by Leo2006, 09 October 2021 - 16:31.


#7
hanzu02

hanzu02

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 09.10.2021

View Post-TINO-, on 09 octombrie 2021 - 16:23, said:

Ai un singur HDD pe care e și windowsul și GTA5? Dacă da, din cauza aia se blochează des. Sunt prea multe operațiuni simultane pe el. Sigur, nici placa video nu prea te ajută.

Da! pai jocurile ruleaza mai bine daca le pun intr-o partitie separata? Si daca da cata memorie sa acord partitiei pt windows. Am un hard de 500gb

#8
hanzu02

hanzu02

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 09.10.2021

View PostLeo2006, on 09 octombrie 2021 - 16:28, said:

Jocul a aparut in 2013 si era optimizat pentru HDD-uri. Placa video e de 3 ori mai slaba decat minimum necesar. Era un low end si in 2010 cand a aparut cu 3 ani inainte de lansarea jocului.

M-am gandit si eu ca de la placa video ar putea fi. Imi poti recomanda una mai buna si mai de buget?

#9
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,489
  • Înscris: 19.04.2009

View Post-TINO-, on 09 octombrie 2021 - 16:23, said:

Ai un singur HDD pe care e și windowsul și GTA5? Dacă da, din cauza aia se blochează des. Sunt prea multe operațiuni simultane pe el. Sigur, nici placa video nu prea te ajută.

N-are treaba.

Da se incarca asseturile mai greu, dar nu sacadeaza/ blocheaza din cauza aia.

Un SSD mereu ajuta, dar problema acum e GPU

#10
DianaXO

DianaXO

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,819
  • Înscris: 09.12.2012
E de la memoria RAM , 4 gb e prea putin pentru gta v, mai pune 4 si o sa fie alta treaba, in rest, placa video are doar 2gb vram, fii sigur ca nu depaseste acei 2gb vram in setari.

Procesorul si restul componentelor sunt okay, la tine e problema RAM-ului si placa video, ti-ar  trebui 8GB RAM si un GTX 750 ti 4GB RAM  la mana a doua sau ma rog ca sa iti duca gta v fluent.

PS : Gta v are ceva probleme cu Windows 7, daca rulezi 7-ele schimba-l cu 10.

Edited by DianaXO, 09 October 2021 - 17:29.


#11
hanzu02

hanzu02

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 09.10.2021

View PostDianaXO, on 09 octombrie 2021 - 17:28, said:

E de la memoria RAM , 4 gb e prea putin pentru gta v, mai pune 4 si o sa fie alta treaba, in rest, placa video are doar 2gb vram, fii sigur ca nu depaseste acei 2gb vram in setari.

Procesorul si restul componentelor sunt okay, la tine e problema RAM-ului si placa video, ti-ar  trebui 8GB RAM si un GTX 750 ti 4GB RAM  la mana a doua sau ma rog ca sa iti duca gta v fluent.

PS : Gta v are ceva probleme cu Windows 7, daca rulezi 7-ele schimba-l cu 10.

Buna! aceasta e placa? https://www.olx.ro/d...AiABEgJCCvD_BwE

#12
Handicarpati

Handicarpati

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,572
  • Înscris: 11.06.2010
Poti sa schimbi pe placi video degeaba, pana nu ai 8g ram o sa se tot "blocheze" . Incepi de acolo si pe urma vezi de ssd si placa video.

#13
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,669
  • Înscris: 24.11.2015

View Posthanzu02, on 09 octombrie 2021 - 15:48, said:

Buna am un PC cu 4gb ram, procesor i3 2100 3,1ghz si placa video gt 420 2gb. Nu am un ssd.
Cand ma joc gta v se blocheaza des. Eu sunt constient ca trebuie sa schimb tot pc-ul sa ruleze perfect, dar vreau sa va intreb, cam ce sa imbunatatesc ca sa-mi mearga in 30-50 fps cu setari normale fara sa se mai blocheze? Cred ca un ssd ar fi necesar.

View Posthanzu02, on 09 octombrie 2021 - 15:48, said:

Buna am un PC cu 4gb ram, procesor i3 2100 3,1ghz si placa video gt 420 2gb. Nu am un ssd.
Cand ma joc gta v se blocheaza des. Eu sunt constient ca trebuie sa schimb tot pc-ul sa ruleze perfect, dar vreau sa va intreb, cam ce sa imbunatatesc ca sa-mi mearga in 30-50 fps cu setari normale fara sa se mai blocheze? Cred ca un ssd ar fi necesar.

Neaparat sa adaugi ram, am avut si eu aceasta problema la un laptop cu 4gb ram. Dupa ce am mai adaugat 8 mergea mai fluid. Dar placa video nu te ajuta deloc. Si un ssd ar prinde bine, sunt ieftine in acest moment. Poate si un i5/i7 generatia ta se gasesc ieftine

#14
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,302
  • Înscris: 11.08.2019

View PostLex404, on 09 octombrie 2021 - 17:16, said:


N-are treaba.

Da se incarca asseturile mai greu, dar nu sacadeaza/ blocheaza din cauza aia.

Un SSD mereu ajuta, dar problema acum e GPU

Eram la un prieten, avea un singur HDD cu win+gta 5. Sacada aiurea în porumb. Si-a pus un alt hdd pt windows si mergea perfect.

#15
vj_Heaven

vj_Heaven

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,058
  • Înscris: 19.07.2005
4GB de ram sunt putini si parte din performanta HDD e afectata si de Windows care va scrie in pagefile.

Incearca cu 8GB de ram si eventual un SSD.

#16
reventon

reventon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,743
  • Înscris: 19.12.2008
Obligatoriu 8GB ram si placa video mai buna.

#17
Tort

Tort

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 998
  • Înscris: 02.01.2016
Am jucat GTA V pe laprop cu grafica incorporata in procesor, cu 4GB RAM facea figuri, cu 8 sau 16 zbura. Mai adauga niste RAM si eventual instaleaza pachetele de GTA V ReSized. O sa fie diferenta enorma.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate