Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Impartire bani divort

Mesaj de oroare

nici inteligenta artificiala nu m...

Recomandare suport 2 monitoare de...
 Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Full backup ?
 achizitie oculus

Romanii, cei mai fericiti din UE ...

Educatia financiara in scoli, urg...

Optiune Garmin distanta in km
 Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii

Intreaba-ma despre Termopane!- partea a II-a.

* * * - - 5 votes
  • Please log in to reply
1324 replies to this topic

StefanAga

StefanAga

New Member

• Grup: Candidate Members
Multumesc mult pentru raspuns.

Băiatul care a venit si a măsurat si apoi făcut oferta pare foarte profi. A spus ca montează el cu încă cineva. In zona sunt păreri bune despre munca lui.

Mi-a mentionat varianta cu 3 geamuri dar n-am discutat concret. Consideri ca merita investiția suplimentară? Si cam cât ar costa in plus?

O seara frumoasa!

View PostDorel-Jefuitorul, on 20 septembrie 2023 - 21:08, said:

Ca si calitate produsul pare ok, este bine configurat ca si nr. de deschideri, are profil compensator in partea superioara, profilul este gealan, seria s8000, cu 5 camere, clas b, feroneria maco, doua sticle cu argon, cam asta este, un produs mediu. Ca si calitate/pret este greu pentru mine sa ma pronunt de la Arad, sa nu-ti vina o echipa care sa-ti sugereze ca ar manca sarmale, doi baieti care se injura/cearta intre ei, unu din gara care nu recunoaste ca a scapat ranga in televizor, doar asta poate sa coste  multi bani. Daca iti vin unii linistiti, calmi care-si vorbesc frumos intre ei, vorbesc frumos cu tine, iti raspund la intrebari, sunt atenti cu lucrurile din jurul lor si cu persoanele, asta nu inseamna obligatoriu ca stiu ce fac si cum fac, sunt mai ok decat primii dar pentru ambele beneficii (si sa fie draguti si atenti si sa stie ce fac), sigur costa si mai mult. Si asta tine doar de personal, niste scule decente costa si ele, ingrijite ca atare (nivele protejate etc. astea vin la pachet cu ultima echipa).
Daca configurarea si ofertarea sunt ca urmare a unei consultari mai ample cu ofertantul, in care ti s-a explicat ca exista si posibilitatea de a pune trei sticle si ce inseamna asta cu avantaje si dezavantaje, daca ti-au fost prezentate si alte variante de produs atunci totul pare ok.
Este complicat cu raportul calitate/pret, acesta nu sta doar in ce se vede pe oferte, pe langa calitate personal, scule, consumabile, sunt inca multe lucruri care pot sa coste bani si nu apar pe oferte. Spre exemplu lucrarea ta la mine ar fi o lucrare de doua zile, la alte firme ar fi luata in calcul o singura zi, poate fi ok si una si cealalta dintre abordari, dar daca celor care iau in calcul o singura zi nu le iese, ce crezi ca inseamna asta?

Dorel-Jefuitorul

Dorel-Jefuitorul

Active Member

• Grup: Members

View Postaddx, on 20 septembrie 2023 - 17:28, said:

Nu am tablou tâmplărie .

Mie nu-mi place usa de balcon “amplasata” la terasa.

Edited by Dorel-Jefuitorul, 20 September 2023 - 21:30.

addx

addx

New Member

Pentru usa de la intrare nu suntem hotărâți,am cerut informativ sa văd un preț. Am căutat și alte modele de uși,metalice ,doar pe partea fixa sa aibă luminator, în rest sa fie închisă.Sa fie cât mai rezistenta  și în același timp sa închidă bine,desi am văzut ca sunt cam dublu la preț fata de aceasta.

Puteți sa îmi trimiteti un număr de telefon sa va contactez pentru alte detalii?

Mulțumesc

napoleono

napoleono

Junior Member

• Grup: Junior Members
Uitati-va la usile Turenwerke - au un coeficient de transfer termic foarte bun si si ca pret sunt accesibile, pentru ce ofera.

Costache86

Costache86

New Member

Vizualizare mesajconu71, pe 09 octombrie 2021 - 09:23, a scris:

Deschid partea a 2-a deoarece prima a devenit foarte mare si greu de urmarit de catre echipa de moderare.

Imi este mult mai usor sa va raspund la intrebari prin telefon, 99% din intrebarile voastre au deja raspuns pe celelalte topicuri dar este foarte greu de gasit informatia atunci cand "arde".

Ceilalti colegi va pot raspunde in scris sau pot folosi la fel de usor varianta cu telefonul.

Cand sunt multe intrebari si se asteapta un raspuns detaliat va rog folositi mesageria privata in care lasati un nr de telefon. Cateodata am stat si 2 ore la telefon cu anumiti colegi softpedisti pt a da un raspuns complet intrebarilor lor.

Cand intrebarea nu necesita un raspuns complex, puteti scrie aici si va vom raspunde(eu si ceilalti colegi) cat se poate de repede.
Salut Conu!sunt nou pe acest site si se pare ca tu esti salvarea meaPosted image !in curand o sa pun niste termopane la o casa!am lungimi marimi ,usi ,ferestre samd!Am si oferte pentru ele!Ma puteti ajuta putin cu ofertele daca sunt ce trebuie sau trebuie adaugat sau eliminat ceva!?vi le pot da oricand pe mail pentru analiza sau putem vb la telefon,in functie de disponiobilitatea dvs.Multumesc

conu71

conu71

Termopanist

• Grup: Moderators
posteaza aici mailul sau nr de telefon si le sterg de pe pagina dupa ce le am

Edited by conu71, 28 September 2023 - 08:02.

Coco053

Coco053

New Member

Salut Conu! Sunt user nou si as dori o recomandare intre doua oferte primite de la furnizori, pentru tamplaria la o casa. Las aici emailul in speranta ca ma poti consilia. Multumesc anticipat!
[email protected]

Edited by conu71, 28 September 2023 - 19:06.
adresa mail

conu71

conu71

Termopanist

am trimis mail

Coco053

Coco053

New Member

Va salut! Rog o parere despre cele doua oferte. Care ar fi mai rentabila? Configurarile difera foarte putin in functie de recomandarile primite de consultanti la intocmirea ofertei. Multumesc anticipat!🤝

Attached Files

conu71

conu71

Termopanist

View PostCoco053, on 01 octombrie 2023 - 11:22, said:

Va salut! ......

ai ceva probleme in ambele oferte. daca vrei sa discutam si sa iti optimizez oferta, lasa mi in mesaj privat un nr de telefon si iti explic ce sa ceri. succes

Coco053

Coco053

New Member

Am lasat mesaj, am trimis si mail. Multumesc

Biancus

Biancus

New Member

Buna ziua tuturor.

As vrea un sfat ptr alegerea tamplariei pvc si a termopanelor. Trebuie montate la o casa noua. Am citit destule lucruri despre subiect si inteleg beneficiile de la o tamplarie mai scumpa, dar bugetul nu este foarte mare.

Pot sa va arat o oferta initiala destul de ieftina  care mi-au facuto la firma Gasirus.  Considerati ca cele 4 usi cu termopane acum nu ma intereseaza, vreau numai sa inchid exteriorul cu geamuri si usile de exterior.

Nu am intentie sa pun usa de intrare cu termopan, as vrea usa din metal  si stiu deja ca oferta se scumpeste cu 500 de euro numai ptr usa. In total nu cred ca putem depasi 4000 de euro ca buget.  

O zi buna.

Attached Files

Edited by althea, 01 October 2023 - 13:43.

conu71

conu71

Termopanist

View PostCoco053, on 01 octombrie 2023 - 12:53, said:

Am lasat mesaj, am trimis si mail. Multumesc

te sun maine dimineata

Charlie89

Charlie89

Junior Member

Bună seara,

Garnitura exterioară a ferestrei a ieșit după cum se vede în poză.
E defect de fabricație sau a ieșit din cauza montajului defectuos? Nu e singura fereastră la care avem problema aceasta, din păcate :(

Mulțumesc anticipat de clarificări.

Attached Files

mmiclaus

mmiclaus

Member

View PostBiancus, on 01 octombrie 2023 - 13:09, said:

Buna ziua tuturor.

As vrea un sfat ptr alegerea tamplariei pvc si a termopanelor. Trebuie montate la o casa noua. Am citit destule lucruri despre subiect si inteleg beneficiile de la o tamplarie mai scumpa, dar bugetul nu este foarte mare.

Pot sa va arat o oferta initiala destul de ieftina  care mi-au facuto la firma Gasirus.  Considerati ca cele 4 usi cu termopane acum nu ma intereseaza, vreau numai sa inchid exteriorul cu geamuri si usile de exterior.

Nu am intentie sa pun usa de intrare cu termopan, as vrea usa din metal  si stiu deja ca oferta se scumpeste cu 500 de euro numai ptr usa. In total nu cred ca putem depasi 4000 de euro ca buget.  

O zi buna.

Nu prea o sa vezi raspunsuri , ai un produs low buget ,este un profil  cu adancime  de 60mm, toc 4 camere si ccv geam si usa 3 camere clasa b spre c, dar lasand la o parte profilul trebuie sa intelegem si bugetul oamenilor ( nu toti isi permit produse premium) , in oferte ai cateva probleme lipsa armatura in oferta dar sunt sigur ca este 1.2mm sau  ai lipsa in unele locuri si problema la usile de la pozitia 2 si 5 , modelul ales va face probleme  in viitor.

View PostCharlie89, on 01 octombrie 2023 - 19:35, said:

Bună seara,

Garnitura exterioară a ferestrei a ieșit după cum se vede în poză.
E defect de fabricație sau a ieșit din cauza montajului defectuos? Nu e singura fereastră la care avem problema aceasta, din păcate Posted Image

Mulțumesc anticipat de clarificări.
Au intins garnitura prea tare cand au montat pe profil , trebuie data sticla jos si repusa garnitura lejer fara sa fie intinsa .

Coco053

Coco053

New Member

conu71, on 01 octombrie 2023 - 19:16, said:

te sun maine dimineata

conu71

conu71

Termopanist

Coco053 rezolvat

Charlie89

Charlie89

Junior Member

Bună ziua,

M-ar ajuta enorm dacă aveți poze în care să se vadă cum e corect să fie montat pachetul de sticlă cu bagheta caldă în profil. La noi bagheta e toată în valuri și sticla nu pare centrată în interiorul profilului... dacă se urmărește linia de jos a pachetului de sticlă se poate observa zona în care se vede profilul alb

Mulțumesc!

Attached Files

Edited by Charlie89, 02 October 2023 - 11:25.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate