Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Probleme la browsing pe chrome

conectare 2 monitoare

Intel management engine
 Cum pot sa scot dintr-o mufa mama...

Sotie ce refuza sa-si ingrijeasca...

Electrician in Canada

spațiu transfer
 Reclamatie produs neconform

La Multi Ani Aether(Nicu)!

Contractele de inchiriere - de de...

Motorola Edge 30 Pro
 Asociație de Proprietari car...

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Problema grupe bms

Windows 8.1 Error Code: 0x800
 

Windows 11 RTM - 21H2

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
820 replies to this topic

#793
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,498
  • Înscris: 05.01.2006
Dar totuși... De ce au pus w11 pe ele? Așa au "venit" sau decizie internă?

#794
sys

sys

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,859
  • Înscris: 27.03.2010

View Postfoxbat, on 03 septembrie 2022 - 20:48, said:

ma refeream la ce tampenie au facut ieri. suna telefonul la mine ca au ramas utilizatorii fara posibilitatea de a accesa aplicatiile ( edge-ul nu mai pornea).
Partea proasta este ca si eu am patit-o tot ieri, tot cu Edge care nu mai pornea, dar pe windows 10.

#795
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,495
  • Înscris: 22.12.2005

View PostRavy, on 03 septembrie 2022 - 23:59, said:

Dar totuși... De ce au pus w11 pe ele? Așa au "venit" sau decizie internă?

Au venit cu 10 dar deh, obrazul subtire cu "w11 " se tine. E bine ca e doar pe cateva, dupa ce "gherle"(iertare dar sunt inca suparat ) da W11 -ele - il consider un "Vista".

Este incredibil ce miscare proasta au facut cu acest SO.

View Postsys, on 04 septembrie 2022 - 06:31, said:

Partea proasta este ca si eu am patit-o tot ieri, tot cu Edge care nu mai pornea, dar pe windows 10.

Multumesc de info!

La mine s-a intamplat doar pe w11 (pana acum). Dar si maine e o zi :)

si rezolvarea:

https://www.windowsl...-how-to-fix-it/

#796
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,076
  • Înscris: 17.09.2007
Ciudat, am testat si eu Edge chiar adineaori si n-am avut probleme pe 21H2.
Pana acum nu am avut probleme pe sistemul meu, exceptie la folosirea unui switch virtual HyperV care cam buseste rutele.
Pe acelasi laptop folosesc fara probleme 3 vpn: Forticlient, Wireguard si Windows.

#797
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 03.07.2019
Conform si eu ca pe sistemele performante, merge ca uns!

#798
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,495
  • Înscris: 22.12.2005
Dupa cum scrie in articol,problemele sunt  cu varianta 105.xx .Fiind bug,nu apare in toate cazurile.

#799
Chios01

Chios01

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 23.10.2021
Salut. Ma poate ajuta cineva cu eroarea asta c:\windows\system32\logfiles\str\srt trail.text
Nu se întâmplă mereu dar atunci când dau drumu la leptop nu se deschide și îmi rămâne ecranul negru. I-am dat drumul la automatic repair și mi-a arătat eroarea de mai sus. Problema e ca am încercat cam tot ce am găsit pe google, Youtube și tot degeaba. Am reinstalat și Windows-ul aveam 11 pro am pus 10 am revenit la 11 și tot degeaba.

#800
Chios01

Chios01

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 23.10.2021
Am mai observat ceva la boot priority trebuie sa apară și SSD-ul pe care îl am ca mie nu îmi apare decât stick-ul cu Windows-ul pe el.

#801
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 03.07.2019
Intra in Boot Menu si alege UEFI SSD.
La Gigabyte, e F12.

#802
Chios01

Chios01

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 23.10.2021
Asa apare la mine

Faza este ca nu mereu rămâne cu ecranul negru. Astăzi nu am avut probleme ieri am pornit leptopul de 5 ori și de 2 ori nu sa mai aprins a trebuit să-l închid forțat și dupăia a mers. Poate sa fie și vreo problema hardware. Oricum am mai luat un nvme pe care să-l țin pentru Windows și asta vechiul să-l țin de stocare. Un program cu care sa fac clona la partia c sa nu fiu nevoit să-l reinstalez? Sau este mai bine să-l reinstalez pentru a nu avea vreo problema?

Attached Files


Edited by Chios01, 05 September 2022 - 17:08.


#803
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 03.07.2019
Pare un sistem mai cu vechime...
Daca SSD-urile sunt amandoua Samsung, poti sa clonezi fara probleme. Exista un utilitar. La celelalte marci, nu stiu.

#804
Chios01

Chios01

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 23.10.2021
Nu este chiar vechi este modelul 2020-2021
Bios-ul este foarte sărăcăcios
ACER Nitro 5 AN515-44-R0XU, AMD Ryzen 5 4600H pana la 4.0GHz, 15.6" Full HD, 16GB, SSD 512GB, NVIDIA GeForce GTX 1650Ti 4GB, Free DOS, negru
Pe el a venit cu SSD nvme WD și cel de l-am luat este un Samsung 980. Cel puțin e bine ca nu îmi face probleme mereu 😁. Ar mai fi ceva, am 16gb ram pe un singur slot, dacă mai una tot de 16 sa fie dual chanel aduce ceva îmbunătățire sesizabile sau nu prea se merită?

#805
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 03.07.2019
Sincer, eu nu pun mare pret pe laptop-urile Acer. Parerea mea. :)
Depinde ce faci cu el. Daca crezi ca ai nevoie de 32GB, poti sa plusezi. Dar eu nu iti recomand. 16GB, in principiu, sunt sufiecienti pt. 2022. Eu am 8GB la un laptop Asus si sunt multumit.

#806
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,498
  • Înscris: 05.01.2006
16GB sunt minim necesar în 2022, din punctul meu de vedere... E okay-iș și cu 8 giga dacă folosești calculatorul să consumi curent...
:tomato:

@Chios01: și pe W10 aveai probleme sau ai pus direct W11?
Poți atașa aici acel fișier menționat?
Cel c:\windows\system32\logfiles\str\srt trail.text

Edited by Ravy, 05 September 2022 - 21:55.


#807
Vlad_22

Vlad_22

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,918
  • Înscris: 16.07.2015
Depinde de nevoi... 8gb sunt încă ok, dacă nu folosești la nu știu ce. Asta cu 16gb minim necesari sunt basme. 12-16gb sunt recomandați dacă ții device-ul o perioadă mai lungă, ori folosești anumite programe, ori ești gamer, editare foto-video, nu știu ce randări etc., dar de aici la a spune că sunt "minim" necesari e cale lungă... Mai lipsește să spunem că fără 32gb RAM, nu mai facem nimic.
Lumea are use-case și nevoi diferite.

Edited by Vlad_22, 05 September 2022 - 22:04.


#808
Chios01

Chios01

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 23.10.2021

View PostRavy, on 05 septembrie 2022 - 21:52, said:

16GB sunt minim necesar în 2022, din punctul meu de vedere... E okay-iș și cu 8 giga dacă folosești calculatorul să consumi curent...
:tomato:

@Chios01: și pe W10 aveai probleme sau ai pus direct W11?
Poți atașa aici acel fișier menționat?
Cel c:\windows\system32\logfiles\str\srt trail.text
Aceasta eroare apare când dau startup repair nu cred ca am cum sa atașez fișier. Da și pe 10 am aceasi problema, dar asta după ce am avut problema și pe 11. Leptopul îl am de un an și jumătate și pana acum o săptămână nu am avut probleme cu el. Într-adevăr pana sa vad ca am aceasta problema am primit un ecran albastru dar nu mai știu din ce cauza. Am întrare manager toate softurile sunt fără probleme, am verificat și SSD-ul cu utilitarul de la WD și nu sunt probleme. Oricum cred ca o sa dau plăcută de 16 GB și o sa pun doua 2 de 8gb. Nu îl folosesc la cine știe ce mai un joc, film și ale lucruri banale. Aș putea să-l trimit și în garanție dar nu prea cred ca face obiectul garanției asa ceva neavând fizic nimic.

#809
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,076
  • Înscris: 17.09.2007
Pentru eroarea aia sunt propuse multe solutii, vezi https://www.auslogic...od-error-win10/

#810
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 03.07.2019

View PostChios01, on 06 septembrie 2022 - 05:42, said:

Aceasta eroare apare când dau startup repair nu cred ca am cum sa atașez fișier. Da și pe 10 am aceasi problema, dar asta după ce am avut problema și pe 11. Leptopul îl am de un an și jumătate și pana acum o săptămână nu am avut probleme cu el. Într-adevăr pana sa vad ca am aceasta problema am primit un ecran albastru dar nu mai știu din ce cauza. Am întrare manager toate softurile sunt fără probleme, am verificat și SSD-ul cu utilitarul de la WD și nu sunt probleme. Oricum cred ca o sa dau plăcută de 16 GB și o sa pun doua 2 de 8gb. Nu îl folosesc la cine știe ce mai un joc, film și ale lucruri banale. Aș putea să-l trimit și în garanție dar nu prea cred ca face obiectul garanției asa ceva neavând fizic nimic.
Nu mi se pare o idee buna. Nu o sa mai poti face upgrade ulterior.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate