Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @EmyBoss7!

La mulți ani @Gif2D!

Ce fel de conexiune la internet a...

Operatori telefonie mobila, ț...
 echivalente utilaje procesare suc...

mouse gesture software

Service Pompa centrala Vaillant -...

Comanda platita și nelivrata
 DJI Spark - Upgrade baterie

Nu mai creste numarul de kilometri

Focus Sat - baza de date piratata

Masina foarte ieftina 4x4
 Problema ciudata, BMW e46 316i

Dacia Logan 3 - Conectare la Waze

Pilonul II de pensii - mostenire ...

Lynk & Co 01
 

Windows 11 RTM - 21H2

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
820 replies to this topic

#757
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,811
  • Înscris: 06.04.2005
Probabil ca odata cu lansarea lui 22H2 windows 11 sa fie rezolvate majoritate problemelor si ceva brizbrizuri vizuale si sa ajunga ce trebuia sa fie la lansare.

#758
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,563
  • Înscris: 18.09.2008

Vizualizare mesajomg99, pe 27 iunie 2022 - 11:18, a scris:

Probabil ca odata cu lansarea lui 22H2 windows 11 sa fie rezolvate majoritate problemelor si ceva brizbrizuri vizuale si sa ajunga ce trebuia sa fie la lansare.

Nu cred, îl testez acum și nu e cine știe ce. Nu rupe norii. Cine nu vrea un pic mai multă transperență și tab-uri nativ în File Explorer, poate rămâne liniștit pe 11.

#759
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,734
  • Înscris: 03.07.2019

 omg99, pe 27 iunie 2022 - 11:18, a scris:

Probabil ca odata cu lansarea lui 22H2 windows 11 sa fie rezolvate majoritate problemelor si ceva brizbrizuri vizuale si sa ajunga ce trebuia sa fie la lansare.
Aia e in noiembrie!

#760
AndyM

AndyM

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,918
  • Înscris: 01.08.2005
Salut! Am si eu o problema, si las un mesaj aici ca sa nu fac un topic nou pentru o chestie atat de mica.
Pe Windows 11 am setat Keyboard Layout in English (United States) si English (United Kingdom) si pe ambele am doua butoane care nu se mai potrivesc.
Si anume " este inlocuit de @ si invers.
Arond-ul ar trebui sa fie ca si second key pentru tasta "2", corect? Fiindca mie imi pune ghilimele duble ( " ).
Cum pot face sa readuc layout-ul normal inapoi?

#761
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,661
  • Înscris: 05.01.2006
" este pe UK parcă... Sigur ai făcut switch pe us și nu apare @? Este us sau ceva internațional?

#762
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    Windows 11 este FREEMIUM!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,734
  • Înscris: 03.07.2019
Daca nu gasesti rezolvarea, ca o solutie adiacenta ai
https://keytweak.en.softonic.com/

Eu il folosesc ca sa dezactivez caps-lock.

#763
AndyM

AndyM

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,918
  • Înscris: 01.08.2005
Hop, stai ca am descoperit ceva interesant.
Am English (United States) si mai jos apare United Kingdom.
Cum vine asta? Posted image

Attached Files



#764
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,661
  • Înscris: 05.01.2006
Caută în setările Win ce opțiuni ai de layout și pune us normal și șterge ce nu folosești

#765
AndyM

AndyM

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,918
  • Înscris: 01.08.2005
Am rezolvat.
Desi era tastatura English (United States), acolo jos aparea UK. Am inlaturat-o si am adaugat United States - International.
Acum Arond-ul este la locul lui.,
Multumesc mult! Posted image

Attached Files


Edited by AndyM, 01 July 2022 - 22:14.


#766
precupromulus

precupromulus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 526
  • Înscris: 09.02.2017
Buna.Stie cineva de ce pe laptop nu merge Netflix in 4k?laptopul e Asus oled 4k.

#767
Mundoo

Mundoo

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 19.02.2016
Aveti idee daca pot deschide task manager in Click dreapta pe Taskbar ca la Windows 7/8/10 ?

#768
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,699
  • Înscris: 22.12.2005
adica ai incercat si n-a mers?

#769
Andreih51

Andreih51

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 01.01.2019
Pentru task manager click stanga pe start

#770
adiharan

adiharan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,596
  • Înscris: 24.03.2002
ctrl+shift+escape. Asta de ani de zile.

#771
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,161
  • Înscris: 26.10.2021
Sau îl pui în bara.

#772
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,699
  • Înscris: 22.12.2005
inca una
2 laptop-uri IDENTICE, bussines.
unul pe w10, altul pe w11
un folder cu programe (diverse- de la prezentare pana la acces remote si grafica).
in plina prezentare (da, Murphy), laptopul cu w10 ramane fara baterie si fara incarcator (Deh,utilizatori "de top" care uita incarcatoarele si nu anunta)
evident timpul fiind critic trec pe lpt cu w11 . sa mai zic? niciunul din prg. de rulau perefct in w10  ( thinapp, VMWare, portable) NICI MACAR NU PORNEAU pe saracia asta.
asta in timp ce aia fierbeau..eu la fel.

#773
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,661
  • Înscris: 05.01.2006

Vizualizare mesajfoxbat, pe 12 iulie 2022 - 19:22, a scris:

2 laptop-uri IDENTICE, bussines.
Aaaaaa.... Iei încărcătorul de la cel cu w11 și alimentezi pe cel cu w10?
:tomato: :huh: :D

#774
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,531
  • Înscris: 25.01.2002

Vizualizare mesajfoxbat, pe 12 iulie 2022 - 19:22, a scris:

inca una
2 laptop-uri IDENTICE, bussines.
[...]
in plina prezentare (da, Murphy), laptopul cu w10 ramane fara baterie si fara incarcator
[...]
evident timpul fiind critic trec pe lpt cu w11 . sa mai zic? niciunul din prg. de rulau perefct in w10  ( thinapp, VMWare, portable) NICI MACAR NU PORNEAU pe saracia asta.
[...]

nu era mai simplu sa iei incarcatorul/bateria de la laptopul cu win 11?

inca nu am intilnit program uzual sa nu functioneze pe win 11. e drept, nu am folosit thinapp. dar de ce ai folosi thinapp la serviciu?

LE
uite ca m-a "batut" @Ravy, a fost mai rapid decit mine :)

Edited by tEo, 12 July 2022 - 19:31.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate