Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Charging station cu 20 usb

P.M.B. (Primaria Capitalei) si ar...

Canon 75-300mm II USM - funcț...
 Mai multe detalii despre roti din...

transfer continut video VHS pe PC

Refacere terasa la mansarda, din ...

Chenare albe la geamuri
 Filme Dolby-Vision pe un Sony OLED

cum pot conecta

Unde mai gasesti oamenii dupa adr...

Site nou in wordpress
 Intrebare touchpad

Win7 pe HDD sau SSD?

Precontract vanzare cumparare apa...

Ce scula de debitat pal e folosit...
 

Windows 11 RTM - 21H2

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
820 replies to this topic

#55
ionutztm1990

ionutztm1990

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 27.06.2016
win 11 consuma mai mult ram sau mi se pare mie? :D

#56
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,677
  • Înscris: 30.08.2006

View PostStephenson_2-18, on 06 octombrie 2021 - 00:27, said:

Cum ai reusit totusi?Ca si eu am sistem incompatibil si-mi spune clar ca sistemul meu nu indeplineste minimul de cerinte pt a putea fi instalat win 11 pe el.
Fisierul install.esd din kitul de windows 10 se inlocuieste cu versiunea din W11. Va face verificarea de compatibilitate cu W10 si va instala W11.
Pentru upgrade de la W10 la W11 prin Windows Update se pare ca merge si prin modificari in registri.

Edited by Leo2006, 06 October 2021 - 05:14.


#57
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,446
  • Înscris: 07.06.2014

View PostGT_Xpress, on 05 octombrie 2021 - 22:42, said:

Pe internet este un tutorial care cu niste simple comenzi de registrii in CMD se rezolva problema cu incompatibilitatea.
Am instalat Windows 11 pe un laptop vechi de vreo 7 ani: Lenovo G500 si acum totul e super ok.
Pe acel laptop e un CPU Intel Core i3 31250M si placa video dedicata AMD Radeon™ HD8750 2GB. Driver pentru placa video e luat de pe amd.com .

View PostOClaudiu, on 05 octombrie 2021 - 22:53, said:

Întrebare : dacă pun Windows 11 prin artificii pe un laptop care nu îndeplinește cerințelor, își va face update in viitor ?

raspunsurile sunt chiar pe aceasta arie

https://forum.softpe...pc-urile-vechi/

#58
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,333
  • Înscris: 18.09.2008
Pana la urma, PC-ul de la munca suporta Windows 10. Se pare ca placa video totusi ar fi OK.

#59
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,971
  • Înscris: 15.06.2004
Am adaugat in primul post linkul catre pagina cu solutiile de instalare precum si instructiunile Microsoft ptr TPM Bypass - oficial.

Edited by eiffel, 06 October 2021 - 10:04.


#60
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,132
  • Înscris: 15.12.2009
Facut upgrade de la Win10 cu pastrare de aplicatii si documente. N-a dat nicio eroare, n-am gasit inca niciun bug. Ma sperie treaba asta :lol:

#61
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,333
  • Înscris: 18.09.2008
Am facut upgrade si merge inclusiv placa video. A trebuit sa pun un driver mai vechi, din 2015, dar merge ceas.

#62
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,132
  • Înscris: 15.12.2009

View Postionutztm1990, on 06 octombrie 2021 - 01:45, said:

win 11 consuma mai mult ram sau mi se pare mie? Posted Image

Si la mine am observat ca mananca mai mult. Probabil se va optimiza treaba asta cu update-uri.

Edited by Ann0nyym0us, 06 October 2021 - 11:54.


#63
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,677
  • Înscris: 30.08.2006
Cu antivirus cu tot , sub 3GB de ram. Fara antivirus 2.6GB ram. Instalare de  la zero.
Attached File  Screenshot (2).png   71.86K   65 downloads

Edited by Leo2006, 06 October 2021 - 15:29.


#64
SOIMMALTEZ

SOIMMALTEZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,578
  • Înscris: 04.11.2020
Asta este consumul meu de RAM in Windows 11 instalat pe hardware suportat si pe curat, nu prin updatare de la 10.
La pornire este unde va la 1.5 GB, si dupa 10 ore de mers urca si se stabilizeaza la 2.0 / 2.2 GB RAM.

Ieri am primit si un BIOS la placa de baza (GIGABYTE B550M-DS3H), care spune ca este pentru compatibilitate cu Windows 11.

Attached Files



#65
ionutztm1990

ionutztm1990

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 27.06.2016
la pornire windows in task manager imi arata la ram 2.1gb ram.
am auzit pe net ca cica ar fi un bug cu memory ram. ramane blocat.
sper sa vina un update :D

#66
djbiti1

djbiti1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 628
  • Înscris: 27.06.2009
RAM-ul neutilizat e irosit. Am instalat win 11 pe curat. 1 tab de Firefox, Windows Defender activ, Discord si MSI Afterburner consuma 3.5GB din 16 GB disponibili. Eu zic ca e decent.

Ma asteptam totusi la mai multe de la Windows 11, deocamdata pare doar interfata putin amestecata. Treaba cu show more options la meniul de click dreapta e o aiureala... Si faptul ca nu mai sunt optiuni cand dai click dreapta pe taskbar iar e aiurea...

#67
Fly_85

Fly_85

    #5

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,756
  • Înscris: 15.06.2014
salut, a venit la cineva win 11 prin update sau e prea devreme ?

#68
GT_Xpress

GT_Xpress

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,434
  • Înscris: 18.07.2018

View PostFly_85, on 06 octombrie 2021 - 20:32, said:

salut, a venit la cineva win 11 prin update sau e prea devreme ?
Ieri a venit prin Update dar si Media Kit de facut ISO de instalat pe curat.

Modul bypass TPM prin registrii este cel mai usor, direct si sigur mod de rezolvare.

#69
Pieptoasa

Pieptoasa

    38G

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,755
  • Înscris: 31.07.2011
Poate o intrebare mai ciudata dar.. un pc compatibil ar avea de suferit pe partea de performanta neglijand acest bypass si avand active toate capitolele de securitate? adica.. ar fi mai util sa bypass chiar si pt userii declarati compatibili?

#70
DianaXO

DianaXO

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,646
  • Înscris: 09.12.2012
Inca se poate dezactiva VBS , care afecteaza si performanta PC-urilor suportate in mod oficial, deci nu e necesar sa faci bypass ca sa poti dezactiva VBS, in viitor n-am idee ce va fi.

Edited by DianaXO, 06 October 2021 - 21:38.


#71
e2k

e2k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,972
  • Înscris: 15.10.2004
Am si eu o intrebare, sper sa nu se fi mai pus ca nu am avut rabdare sa citesc tot.

Laptopul pe care il am aici in Anglia are procesor suportat (Ryzen 3500U) si cu cateva saptamani in urma am facut upgrade prin Windows Insider la versiunea Windows 11 Beta. Cu cate zile un urma am dezactivat Windows Insider si am ramas cu 11-le deja instalat insa acum efectiv nu stiu daca versiunea care ruleaza pe sistemul meu e aia oficiala care s-a lansat sau o versiune beta. Cum as putea sa aflu? In Windows Insider nu cred ca mai sunt pentru ca atunci cand ma duc in Settings -> Windows Update -> Windows Insider imi apare un buton cu care pot sa intru in program. Va multumesc pentru raspunsuri. Posted Image

#72
DianaXO

DianaXO

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,646
  • Înscris: 09.12.2012
Apesi pe start si scrii " winver " fara ghilimele, iti va aparea o fereastra in care ti se descrie versiunea build-ului, RTM-ul e 22000.194 , daca apare asa inseamna ca rulezi si tu versiunea actuala lansata recent in mod oficial catre public (RTM).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate