![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema dermatologica ciobanesc german
Last Updated: Oct 18 2021 04:54, Started by
Testosteron
, Oct 04 2021 14:15
·
0

Posted 04 October 2021 - 14:15

Am un ciobanesc german de 9 ani caruia i-a aparut pe piele o cicatrice circulara asa cum se vede in poza.
|
Posted 04 October 2021 - 14:29

Fuga la veterinar, macar stii o treaba sigura nu numai presupuneri
|
Posted 05 October 2021 - 16:06

A-l meu are ceva similar, doar ca apar mult mai multe si sunt profunde. De la carne s-au bobite normale apare. eu ii dadeam eximtrat si dispareau, apoi nu i-am mai dat decat bobite speciale pentru alergii, dar sunt scumpe in draci.
|
Posted 05 October 2021 - 18:43

Unii spun ca ar fi pecingine care e cauzata de o ciuperca.
|
Posted 06 October 2021 - 11:49

MariusEXxTREME, on 05 octombrie 2021 - 16:06, said:
A-l meu are ceva similar, doar ca apar mult mai multe si sunt profunde. De la carne s-au bobite normale apare. eu ii dadeam eximtrat si dispareau, apoi nu i-am mai dat decat bobite speciale pentru alergii, dar sunt scumpe in draci. Edited by Freddy12, 06 October 2021 - 11:55. |
Posted 06 October 2021 - 13:42

La ciobanesc german e comun sa se linga/scarpine pana isi smulg blana daca au o alergie sau iritatie. De multe ori cauzata de mancare, dar nu exclusiv. A maica-mii a reusit de doua ori in cinci ani.
|
Posted 06 October 2021 - 15:31

A avut si unul din cainii mei intr-o vara o chestie asemanatoare, l-am dat cu Veteusan si i-a trecut.
|
Posted 14 October 2021 - 11:12

Veterinarul a spus ca este vorba despre un chist si ca trebuie operat.
|
Posted 18 October 2021 - 04:54

Povestea noastra
Nu ma bag peste veterinar,... Al meu (probabil o corcitura de ciobanesc mioritic cu ceva, dar de talie medie), avea de cand l-am luat, in lateral -zona coaste, un chist inchis de marimea unei masline aprox. A stat asa cca 3 ani pana cand veterinarul (care il stia si pe catel si chistul), din senin, s-a apucat sa il stoarca; a iesit o gramada de mizerie, puroi,..de consistenta icrelor pregatite, as zice, adica nu era lichid. Am ramas masca si cam tematori in privinta oportunitatii, consecintelor. Dupa cateva luni, cred ca ceva mai multe, chistul s-a format la loc si s-a spart singur; de atunci, a disparut total. Dupa ce la stors, banuiesc cai-a dat cu ceva, antibioticcred si, posibil, am uitat, ne-a dat si noua ceva sa i mai dam acolo (praf sau unguent?). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users