Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...
 

Nevoia de sfaturi

* * * - - 6 votes
  • Please log in to reply
169 replies to this topic

#37
foreverbanned

foreverbanned

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,965
  • Înscris: 06.05.2020

 ambr0zie, on 05 octombrie 2021 - 10:42, said:

n-am pierdut nimic.
Doar timp.

#38
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,539
  • Înscris: 04.01.2006
Nu postez cand am ceva important de facut :)

#39
Cr1spy

Cr1spy

    Pixie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,252
  • Înscris: 22.11.2009

 ambr0zie, on 05 octombrie 2021 - 10:42, said:

Exclus nu-i. Tin minte ca in alte vremuri, cand mIRC-ul era la putere, stiam oameni care isi inventau cate o viata complet fictiva de la un moment dat aproape credeau si ei, cu lux de amanunte etc. E usor sa spui orice sub anonimat.
Eu merg de la prezumtia ca povestea e adevarata, iar daca nu-i, n-am pierdut nimic.
Si aici este la fel. Mint oamenii destul de mult. Dacă ești atent la unele detalii iti dai seama ca nu se pupa ceva.

#40
CrinImperial

CrinImperial

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 04.10.2021

 Cr1spy, on 05 octombrie 2021 - 02:02, said:


Eu cred ca doamna minte cu nepoțica orfana. Exact ptr a obține genul asta de sfaturi a adăugat "un copil nevinovat" în poveste.

Cum sa minti cu asa ceva, asta e lucru cu care sa glumesti sau sa minti? In plus, nu am scris ca sa primesc sfaturi raportate la o situatie falsa, ca asa nu am facut nicio treaba, e o pierdere de vreme, am scris situatia intocmai ca sa pot primi sfaturi, pareri, idei obiective/la subiect in legatura cu situatia reala, nu am ce sa fac cu niste sfaturi bazate pe povesti.
In orice caz, multumesc pentru sfatul de a-mi speria nepoata cu treaba ca santajul e ilegal, insa nu prea as vrea sa recurg la asa ceva, in sensul ca nu cred ca "m-ar tine curelele" sa incep sa o amenint sau sa o santajez si eu, mi-as dori o solutie pasnica, si tot trag nadejdea ca se poate, sau poate doar ma autosugestionez nu stiu. De fapt ea mi-a prezentat cam care ar fi "solutia" ca sa "uite" totul, doar ca nu imi permit asa ceva, nici material si nici nu as avea ce explicatii sa le dau celor din familie pentru asa ceva. Domnisoara vrea sa-i cumpar o casa, care sa fie ori o "viluta" ori un apartament " de luxut", acum doi ani cand am vrut cu sotul sa-i cumparam un apartament normal cu 2 camere nu a vrut, i s-a parut prea "putin",  ar mai vrea o anumita suma in cont, o suma de mi-a cazut parul numai cand am auzit, nici nu am suma respectiva, si chiar daca as fi avut-o ar fi fost in comun cu sotul, nu puteam sa i-o dau ei peste noapte, poate doar daca aveam de gand sa mancam paine goala pana la sfarsitul vietii, si ar mai vrea sa o trecem asociat la firma noastra a mea si a sotului, cu motivul ca vrea ea sa se stie asigurata, pentru ca noi avem 4 nepoti, pe cea mica de la fiu, pe ea de la fiica, iar fiica mea mai are 2 baieti de 15 ani si de 18 ani, si probabil ii e teama ca o sa se imparta tot ce avem intre atatea persoane, iar ea vrea sa fie asigurata, asta mi-a zis-o clar, insa ce pretinde ea chiar nu am cum sa-i dau, chiar de as vrea si tot nu as putea.
Daca ii tai "cascavalul" cum au spus multi aici, si chiar o sa spuna tot ce stie, mai mult ca sigur imi voi pierde familia, daca nu am pierdut-o acum 11 ani cand am crezut ca o sa o pierd, cu siguranta acum asta s-ar intampla. Si aici ma refer la treaba cu fostul ginere, ca treaba cu "tinereii" mai treaca mearga, dar pentru treaba cu ginerele nu cred ca o sa primesc iertare in veci. Dupa ce a aflat de treaba cu fostul ginere, pe care nu am idee de unde a putut sa o afle, singura varianta la care m-am gandit ar fi ca m-o fi auzit vorbind cu prietena mea despre asta, altfel nu prea vad cum, nu s-a lasat, s-a dus sa vorbeasca cu el, l-o fi zapacit si pe el de cap, iar el i-a recunoscut, dupa asta acasa m-a incoltit pe mine, nu s-a lasat pana nu mi-a zgandarit toate ranile vechi si pana  nu mi-am iesit din minti, am trantit cu mainile in masa si am tipat ca da da da e adevarat, e adevarat, ce mai vrei de la mine, poftim e adevarat, acum lasa-ma in pace, domnisoara mi-a zambit larg, a zis ca sunt cea mai buna bunica din lume, a avut grija sa-mi dea pupiceii de rigoare, si a scos telefonul ala de care nu se mai dezlipeste si m-am auzit in telefon cum zbieram ca e adevarat, dupa care nici nu mai are rost sa mai zic ca au curs ironiile si intepaturile garla. Iar fiica mea si sotul si probabil si baietii fiicei cu fostul ginere, nu cred ca m-ar ierta in veci pentru asa ceva, as pierde tot ce conteaza pentru mine, am ajuns sa ma sperii din orice, am ajuns sa tresar la orice tranteala de usa, am inceput sa am probleme si cu tensiunea, si de ce, ca s-a gandit persoana cea mai draga mie ca asa ar fi propice, sa profite de bunica ei, nu stiu nu stiu si iar nu stiu unde o sa ajung.


#41
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,539
  • Înscris: 04.01.2006

Quote

mi-as dori o solutie pasnica, si tot trag nadejdea ca se poate, sau poate doar ma autosugestionez nu stiu
Eu nu cred.
Mi-e greu sa cred ca la experienta de viata pe care o aveti si la cate spuneti ca s-au intamplat, inca mai credeti ca se poate rezolva amiabil.

Mai cred ca daca e asa cum spuneti, chiar daca i-ati cumpara viluta, masinuta si un cont cu un milionut de euruti, pana la urma tot va da in gat.

Eu alta solutie nu vad decat sa inteleaga ca poate avea de suferit daca insista cu acest santaj, oricat de nepoata va este.
Altfel, veti ajunge sa vindeti tot din casa si sa faceti si un imprumut ca sa ii satisfaceti pretentiile.

Am sa va dau un exemplu, la intensitate 0.0001% din ce patiti, si nu am fost santajat, ci luat de fraier. Aveam un prieten care s-a rugat cu cerul si pamantul sa il imprumut cu o suma de bani, ca era la ananghie. Fiind in toane bune, l-am ajutat si am acceptat termenul impus de el pentru returnare (o luna). Dupa 4 luni s-au intamplat toate necazurile din lume
- in vacanta unde era, s-a imbolnavit nevasta si a trebuit s-o prelungeasca, asa ca a cheltuit (aveam asa o banuiala ca nu a fost in niciun concediu, cel putin nu cu nevasta)
- s-a stricat masina
- s-a stricat centrala
- nu a primit de la munca un bonus pe care se baza
Asa ca pana la urma am schimbat si eu foaia si mi-a picat o fisa, l-am intrebat daca stie nevasta lui de banii astia si ce parere are.
In jumatate de ora era la mine acasa cu banii in mana si plecaciuni si iertari.

Nu are nicio legatura cu acest topic, dar atunci mi s-a confirmat ca un om care te ia de fraier te va considera din ce in ce mai fraier si va profita cat poate. Asta pana vede ca nu esti chiar ultimul fraier.
Dumneavoastra faceti cum stiti, dar daca macar 10% din ce ati spus despre nepoata e adevarat, eu nu vad o solutie cu vorba buna.

Edited by ambr0zie, 05 October 2021 - 16:28.


#42
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,492
  • Înscris: 05.06.2009
Dar nepoata asta diabolica nu are și ea niște secrete, niște chestii urate din trecutul ei, cu care sa poți riposta? Refuz sa cred ca nu a făcut nicio greșeală în viata ei. Probabil ca a devenit maestra în șantaj și manipulare, ia scotoceste puțin în trecutul ei, poate găsești ceva cu care s-o ai la mana.
Ai putea încerca să blufezi, sa ii spui calm și detașat ca te-ai decis sa mărturisești totul fiicei tale și soțului, pentru ca oricum ai da-o tot în impas ești, asa ca alegi varianta de a mărturisi, pentru ca nu-i poți satisface pretentiile. Doar nu e atât de proasta încât să-și taie craca de sub picioare, sa fie alungata din casa, sa rămână fără sursa de venit și fără traiul comod cu care s-a obișnuit, sa devina oaia neagra a familiei și motivul destrămării căsniciei/familiei tale.
Ba poate ca ar fi bine sa înregistrezi aceasta discuție, ca să poți arata familiei adevărată fata a acestei creaturi cinice și fără scrupule, când și dacă va fi cazul s-o demasti.
Pana una alta ai grija, la cât e de perversa mintea acestei fatuci, ar fi în stare să-ți strecoare ceva în mâncare sau bautura, sa te aducă în stadiul de leguma, dacă tot nu ii vei mai fi de folos...nu degeaba se spune ca viata bate filmul...


#43
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,047
  • Înscris: 29.01.2016

 CrinImperial, on 05 octombrie 2021 - 15:01, said:

Cum sa minti cu asa ceva, asta e lucru cu care sa glumesti sau sa minti? In plus, nu am scris ca sa primesc sfaturi raportate la o situatie falsa, ca asa nu am facut nicio treaba, e o pierdere de vreme, am scris situatia intocmai ca sa pot primi sfaturi, pareri, idei obiective/la subiect in legatura cu situatia reala, nu am ce sa fac cu niste sfaturi bazate pe povesti.
In orice caz, multumesc pentru sfatul de a-mi speria nepoata cu treaba ca santajul e ilegal, insa nu prea as vrea sa recurg la asa ceva, in sensul ca nu cred ca "m-ar tine curelele" sa incep sa o amenint sau sa o santajez si eu, mi-as dori o solutie pasnica, si tot trag nadejdea ca se poate, sau poate doar ma autosugestionez nu stiu. De fapt ea mi-a prezentat cam care ar fi "solutia" ca sa "uite" totul, doar ca nu imi permit asa ceva, nici material si nici nu as avea ce explicatii sa le dau celor din familie pentru asa ceva. Domnisoara vrea sa-i cumpar o casa, care sa fie ori o "viluta" ori un apartament " de luxut", acum doi ani cand am vrut cu sotul sa-i cumparam un apartament normal cu 2 camere nu a vrut, i s-a parut prea "putin",  ar mai vrea o anumita suma in cont, o suma de mi-a cazut parul numai cand am auzit, nici nu am suma respectiva, si chiar daca as fi avut-o ar fi fost in comun cu sotul, nu puteam sa i-o dau ei peste noapte, poate doar daca aveam de gand sa mancam paine goala pana la sfarsitul vietii, si ar mai vrea sa o trecem asociat la firma noastra a mea si a sotului, cu motivul ca vrea ea sa se stie asigurata, pentru ca noi avem 4 nepoti, pe cea mica de la fiu, pe ea de la fiica, iar fiica mea mai are 2 baieti de 15 ani si de 18 ani, si probabil ii e teama ca o sa se imparta tot ce avem intre atatea persoane, iar ea vrea sa fie asigurata, asta mi-a zis-o clar, insa ce pretinde ea chiar nu am cum sa-i dau, chiar de as vrea si tot nu as putea.
Daca ii tai "cascavalul" cum au spus multi aici, si chiar o sa spuna tot ce stie, mai mult ca sigur imi voi pierde familia, daca nu am pierdut-o acum 11 ani cand am crezut ca o sa o pierd, cu siguranta acum asta s-ar intampla. Si aici ma refer la treaba cu fostul ginere, ca treaba cu "tinereii" mai treaca mearga, dar pentru treaba cu ginerele nu cred ca o sa primesc iertare in veci. Dupa ce a aflat de treaba cu fostul ginere, pe care nu am idee de unde a putut sa o afle, singura varianta la care m-am gandit ar fi ca m-o fi auzit vorbind cu prietena mea despre asta, altfel nu prea vad cum, nu s-a lasat, s-a dus sa vorbeasca cu el, l-o fi zapacit si pe el de cap, iar el i-a recunoscut, dupa asta acasa m-a incoltit pe mine, nu s-a lasat pana nu mi-a zgandarit toate ranile vechi si pana  nu mi-am iesit din minti, am trantit cu mainile in masa si am tipat ca da da da e adevarat, e adevarat, ce mai vrei de la mine, poftim e adevarat, acum lasa-ma in pace, domnisoara mi-a zambit larg, a zis ca sunt cea mai buna bunica din lume, a avut grija sa-mi dea pupiceii de rigoare, si a scos telefonul ala de care nu se mai dezlipeste si m-am auzit in telefon cum zbieram ca e adevarat, dupa care nici nu mai are rost sa mai zic ca au curs ironiile si intepaturile garla. Iar fiica mea si sotul si probabil si baietii fiicei cu fostul ginere, nu cred ca m-ar ierta in veci pentru asa ceva, as pierde tot ce conteaza pentru mine, am ajuns sa ma sperii din orice, am ajuns sa tresar la orice tranteala de usa, am inceput sa am probleme si cu tensiunea, si de ce, ca s-a gandit persoana cea mai draga mie ca asa ar fi propice, sa profite de bunica ei, nu stiu nu stiu si iar nu stiu unde o sa ajung.

Naspa, ai recunoscut, te-a inregistrat, te are la mana. Chiar daca negi, nu vei mai fi credibila, mai ales daca incepe sa se auda inregistrarea.
Ai gresit ! Ai GRESIT ! Ai gresit ca ai recunoscut !
Trebuia sa negi si negare ar fi trebuit sa ramana, pt ca nu avea nimeni cum sa dovedeasca contrariul. Nu aveai de ce sa recunosti in fata rahatului cu ochi (ca asta este din ce rezulta prin descrierea faptelor sale).
Da, urata situatie, dar, trebuie sa fii pregatita si pentru tot ce e mai rau, asta este...
Te va juca cum va vrea ea, chiar daca ai ajunge pentru moment la o intelegere. Un santajist se opreste foarte greu, mai ales daca stie ca ii merge.
Mai repede, as zice sa o ameninti ca o tai de tot de la mostenire, de la tot si ca o dai afara din casa daca te mai ameninta. Dar spune-i cu zambetul pe buze, asa cum iti zambeste si ea in timp ce manevreaza sforile de papusar...
Si cauta ceva cu care sa o santajezi si tu, sa ai si tu o polita de asigurare, trebuie sa fi facut ceva la un moment dat de care sa nu vrea sa se afle. Scormoneste, cauta in trecut orice de care te poti agata si care poate fi un motiv indeajuns de serios sa faceti 1-1 la santaj.

@corinadaniela, e a doua oara cand suntem fix pe aceeasi idee Posted Image
jur ca nu am apucat sa citesc pana sa postez ceea ce am scris mai sus ca sa constat ca si tu ai venit cu astfel de ideiPosted Image

#44
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,539
  • Înscris: 04.01.2006
Descrierea nepoatei

Quote

Ea are 26 de ani, nu lucreaza, in general isi ocupa timpul cu calatorii, iesiri, barbati, cu ingrijirea fata de propria persoana

Nu ai cu ce avea la mana o asemenea persoana.
Ca e libertina? Barbatii cu care umbla probabil stiu asta.

Interesant ca la 26 de ani nu lucrezi, dar ai finantele pentru calatorii. As fi vrut si eu asa, numai ca-s urat.

Raman la parerea, si n-o zic cu bucurie, ca pana la urma fata va ciripi indiferent ca primeste sau nu ce tot pretinde. Asta daca nu intra frica in ea.
Citind postarile doamnei, vi se pare imposibil de crezut un scenariu prin care e toata familia la o masa festiva si nepoata se ridica si spune "Inchin paharul pentru buni, cea mai cool bunica din lume, care la varsta ei inca atrage tinerii sexosi si cand nu, pe gineri?"
Eu nu aprob comportamentul doamnei, dar nu despre asta e vorba. Treaba e ca acea tanara nu ar avea remuscari sa distruga niste oameni. Pe mama ei, pe bunica, evident, pe bunic, ca sa nu mai zic de verisoara mai mica.

#45
CrinImperial

CrinImperial

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 04.10.2021

 ambr0zie, on 05 octombrie 2021 - 16:27, said:


Da, iti inteleg punctul de vedere, doar ca atunci cand e vorba de cineva atat de apropiat, ti se pare totul o gluma proasta, si in sinea ta tot speri si tot speri ca e doar ceva de moment, ca o sa treaca, ca o sa aveti din nou relatia sincera si apropiata de pana atunci si asa mai departe. Probabil tocmai de asta am cerut niste pareri de la necunoscuti,  ca eu fiind implicata direct poate vad lucrurile distorsionat.
De vandut nu am inceput sa vand din casa, insa am ajuns sa nu mai imi permit micile sau marile mele placeri, pentru ca banii cu care mi-as fi cumparat sau mi-as fi facut eu una alta, ii tin ca sa-i dau ei, si cu toate astea mai e si ironica si obraznica, pentru ea mereu totul e asa distractiv, vine si imi spune "buni, ar trebui sa iti mai faci o mica injectiuta de intretinere, uite ai un mic ridulet aici, hiii de fapt ai doua, pai ce facem buni, nu mai suntem divine?", cand stie foarte bine ca banii pentru "micile injectiute" ii dau ei si cate si mai cate. Chiar zicea cineva aici ca de fiecare data cand domnisoara primeste o anumita suma de bani, aceeasi suma sa o depozitez si pentru cea mica, si daca ne gandim ca mai am inca doi nepoti, probabil in curand ma gasiti cersind pe la metrou, o zic in gluma dar...
M-a amuzat povestea cu prietenul tau, si i-am inteles povata, deci voi cei care vedeti treaba din afara, cam asa imi spuneti, ca atat timp cat vede ca merge, nici prin cap nu i-ar trece sa se opreasca si ca ar trebui sa schimb foaia. Asta ramane sa ma gandesc cum. Probabil Corina are dreptate cand spune ca daca vede ca nu ii mai merge, nu ar fi atat de fraiera sa riste ce are acum pentru nimic, ca daca vorbeste nu o sa-i aduca niciun beneficiu financiar, asa macar atat timp cat e in relatie buna cu buni, de unde de neunde are tot ce vrea. Dar nu exclud nici varianta ca intr-un acces de furie ar vorbi si asta ma ingrozeste.
De asemenea, m-ai amuzat si cu exprimarile a la domnisoara, "viluta", "masinuta", "euruti", ea chiar asa vorbeste, numai in diminutive, nu spune "euruti" dar spune "transferut" sau "contut", mai imi zice "buni,mi-ai facut micul meu transferut in micul meu contut?", si numai mici nu sunt "transferutul" si "contutul", si de asta zic ai imitat-o foarte bine.

Edited by althea, 06 October 2021 - 11:21.
editare citat inutil


#46
Mike1alike

Mike1alike

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,991
  • Înscris: 02.08.2020
Eu iti recomand sa discuti in primul rand cu nepotica asta a ta. Pune in cuvinte tot ce ai expus si aici. E ca elefantul roz dintr-o camera, il vede toata lumea, dar... Isi poate imagina si ea efectele a ceea ce a facut si face, insa ar fi foarte bine sa ai cu ea aceasta discutie in care sa spui in cuvinte cum te simti din cauza ca iti face asa. Cat de mult o iubeai si cum nu iti vine sa crezi ca ea a ajuns sa faca ceea ce face. Cat de tare te doare cand vezi cum se comporta cu cealalta nepoata si astfel isi face si ei foarte rau pt ca este un om pur si simplu rau. Si nu are nimic de castigat comportandu-se asa, insa cu siguranta o chinuie enorm pe nepoata cu care se comporta asa. Spune-i cum simti referitor la santajul ei, ca nu ai cum sa ii dai ceea ce cere (si de cerut cu siguranta va cere mereu mai mult si mai mult, indiferent ce i-ai da) si mai mult de atat nici nu vrei sa ii mai dai nimic. Si probabil prin ceea ce a facut, desi ii pare ca a castigat foarte mult prin acele sume extorcate de la tine, in realitate a pierdut foarte mult pt ca oricum ii dadeai de toate si poate i-ai fi dat pana in cele din urma mai mult decat a extorcat ea si in plus ti-a nefericit atatia ani din viata. Si spune-i ca nu mai vrei sa raspunzi la santaj, ca esti pregatita de consecinte, te vei elibera daca va spune, insa ori daca spune ori daca isi tine gura, sa nu mai vorbeasca niciodata despre asta. Sa taca si sa faca ce alege sa faca, insa sa fie constienta ca si viata ei se ve schimba, va fi afectata dupa ce va spune, daca alege sa spuna.

#47
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,572
  • Înscris: 12.06.2010
Ei bine, pana nu spui primul NU ca sa vezi reactia ei nici n-o sa fii convinsa ca nu ai alta cale. Cand o sa incepi sa-i tai macaroana vei avea si revelatia ca nepoata nu va ezita nici un moment sa te arda. E care pe care. Esti slaba si ti-e frica prea mult de consecinte. Si pentru ca nu a intampinat nici o rezistenta din partea ta, miza va creste. Sa nu te mire cand o sa-ti ceara mai in gluma, mai in serios sa treci partea ta de firma pe numele ei si eventual si jumatate din casa in care stai. Abia atunci, cand n-o sa mai valorezi nimic pentru ea, o sa-ti dai seama ca ai pierdut tot si de fapt urmeaza sa-i pierzi si pe cei care tin la tine. Adica cei care te-ar ierta daca ar sti povestea. Iar ea nu va avea nici o remuscare sa-ti dea un picior in fund. O sa-ti zica ca asa meriti!

#48
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,344
  • Înscris: 21.04.2014
Eu as cumpara o caseta de bijuterii identica cu cea pe care o am si as umple-o cu paianjeni, cind as sti ca vine diavolita sa se autoserveasca din bijourile mele. Daca nu face pe ea de frica, poate ar scapa din miini telefonul de care nu se dezlipeste si praful s-ar alege din santajul ei. :devilred:

Daca ar incepe iarasi cu amenintari, i-as spune verde in fata prostutei ca n-are nimic de cistigat prin divulgarea unui secret personal. Bunicutu' n-o sa-i cumpere nici viluta, n-o sa-i pompeze nici banuti in contut si nici firmuta n-o trece pe numele ei. La divort, totul se imparte intre bunicuta si bunicutu'. Game over. :P





#49
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,492
  • Înscris: 05.06.2009
Crin, singura nu te poți lupta cu dracoaica de nepoata. Cel mai bine ar fi să-i spui soțului despre șantaj în primul rand, roagă-l să-ți fie alături, când o vei anunța sec ca s-a terminat perioada ei de glorie, ca nu te mai poate stoarce de bani, pentru ca ai mărturisit totul. Ii promiți soțului ca ii vei spune motivele șantajului DUPA confruntarea cu nepoata. O dai afara din casa în secunda a doua, ii spui ca o să-i trimiți a doua zi toate bagajele la adresa unde va locui. Rupi orice cale de comunicare cu ea.
Crezi/ești sigura ca sotul ți-a fost fidel în căsnicie? Poate te-a înșelat și el cândva, asa ca sunt șanse sa te ierte la un moment dat, după ce trece peste socul dezvăluirilor și al confruntării cu nepoata.

#50
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,572
  • Înscris: 12.06.2010
Filmuletul e salvat in clouds, n-are sens sa incercati. Are backup, nu-si permite sa piarda atuurile. As mai avea niste comentarii dar pe masura ce se mai animeaza discutia. Vreau sa aud ca s-a spus primul nu.

#51
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,539
  • Înscris: 04.01.2006
Asta ma pregateam eu sa spun acum.
Cine are o inregistrare compromitatoare, de pe urma careia vrea sa castige foloase materiale mari, plus mai gandeste si diabolic de inteligent, ca nepoata, sigur are salvat backup.
Si nu unul.
Spartul telefonului ar aduce probabil o "amenda" de vreo 5 ori cat pretul lui.

Si mai cred ca daca nu e o cacealma si chiar are de gand sa dea secretele in vileag daca nu primeste viluta, milionutul si masinuta va face cumva incat sa nu spuna direct.

Toate prostiile astea ar fi trebuit taiate de la inceput, acum e tardiv si nu stiu ce solutie e mai buna.

#52
CrinImperial

CrinImperial

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 04.10.2021

 Hider141, on 04 octombrie 2021 - 07:13, said:


Gandeste-te la cea mica, la cat sufera zi de zi fiindca nu mai are parinti, si la cat de mult sufera cand mucoasa asta isi mai si bate joc de ea.
Vei vedea ca "adevarul te va elibera", si vei putea sa-ti indrepti apoi toata iubirea si atentia catre nepoata care locuieste cu voi.


Pe tema cu cea mica am discutii cu ea zilnic sau daca nu, la cateva zile. L-a zapacit si pe copilul asta de tot, pana a spus "mamaie imi pare rau ca parintii mei au murit si ca din cauza mea va certati mereu", i-am explicat ca nu mamaie nu ai tu nicio vina, nu se cearta nimeni din cauza ta si asa mai departe, dar se mai intampla sa auda si copilul cine stie ce idei isi face, o mai si sperie cu tot felul de tampenii, a fost copilul racit cam acum o luna si ea o speria cu toate prostiile "oare esti doar racituta sau ai covidut, trebuie sa mergem sa facem un mic testulet, oare vor veni domnii in costumase sa te ia?" de s-a speriat si copilul. Imi ies din minti cand o aud.
Da, adevarul ma va elibera de cam toata familia ca sa zic asa. Cea mica este din punct de vedere legal in custodia fiicei mele, dar din punct de vedere practic eu si sotul ne-am asumat ingrijirea ei, fiica mea daca i-a adresat copilului 10 replici in 4 ani, ea abia are timp de ai ei de-apoi de altii, toata ziua nu o vezi (asta e un fel de a zice, ca de vazut daca o vedem o data la nu stiu cat timp) decat muncind muncind si iar muncind, insa la cum o cunosc daca doamne fereste ar afla adevarul, o sa-mi ia fetita val vartej, nici nu ar sta la discutii, dar ar face-o ca sa ma loveasca si ea la randul ei, asa ca nu doar ca nu as mai putea sa-mi indrept grija si atentia asupra ei, dar as zice merci daca as mai vedea-o din an in Paste.

#53
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,344
  • Înscris: 21.04.2014

 lucianburjuiul, on 06 octombrie 2021 - 17:13, said:

Filmuletul e salvat in clouds, n-are sens sa incercati. Are backup, nu-si permite sa piarda atuurile.

Poate ar fi timpul ca bunica sa-si intrebe nepoata, daca isi permite sa faca inchisoare de la unu la cinci ani. Pentru ca astfel de fapte nu ramin nepedepsite. :)

#54
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,572
  • Înscris: 12.06.2010
@albinuțo
Trebuie sa faca plangere penala, sa organizeze flagrantul. Mi-e greu sa cred ca initiatoarea e dispusa sa organizeze show-ul asta. Inca e in cautarea unei solutii care sa impace capra, varza si lupul. Au trecut 10 ani de tacere in care n-a gasit momentul potrivit sa spuna adevarul. Orice calatorie incepe cu primul pas, pe care ii e teama sa-l faca. Poate doar fortata sa reactioneze, prefera sa incaseze lovituri.
Ce te face sa crezi ca va pune mana pe telefon? Probabil i se destainuie prietenei si "bocesc" impreuna negasind solutia in tot acest timp. Sfanta procrastinare nu va rezolva nimic. Piciorul in prag, vazut ce reactie genereaza primul refuz si apoi fie ce-o fi, cartile pe fata. In fata adevarului nepoata are mainile legate, plus ca e destul de isteata sa evalueze viitorul nesubventionat.
Ca fapt divers pentru stigmatul crinului tatuat pe umar vezi Alexandre Dumas, Cei trei muschetari. Cam mare potriveala cu nickul initiatoarei.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate