Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SteamLink Lag

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Montare pat si tip somiera

Doua comenzi - același produ...
 Sfatul FMI pentru Romania: Taxa&#...

Asigurare RCA in functie de cati ...

Suma mare cash, calatorie cu avio...

Sevraj benzodiazepine
 Calitate procesuala

Crapaturi la bloc din 1980

Masina sport britanica - Aston Ma...

Vouchere TAROM Black Friday
 Manea reclama medicament

Știrile cu Valea Prahovei

Alerte Google

Problema neintuitiva de matematica

Acte utilaje constructii

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Isaak

Isaak

Member

• Grup: Members
Va salut,

Am o intrebare pentru cei care detin utilaje de constructii pe senile (buldozere, excavatoare, etc.) : vreau sa cumpar un excavator pe senile de 18 tone. Am gasit o oferta buna, dar omul are un singur act la el: factura de vanzare-cumparare a utilajului. Intrebarea mea: acest tip de utilaje, nu ar trebui sa aiba o carte de identitate, sau vreun alt fel de document ? Inteleg ca un certificat de inmatriculare nu e necesar, ca nu circula pe sosele, dar mi se pare dubios ca un astfel de utilaj sa se vanda ca pe un sac de ciment, doar cu o factura. Ce fel de documente trebuie facute la vinzarea/cumpararea unui astfel de utilaj ?

Multumesc.

BaXXXon

BaXXXon

Senior Member

• Grup: Senior Members
Tocmai ca factura demonstreaza actul de proprietate , doar de atat ai nevoie . Faci contract v-c si devine bunul tau .

Isaak

Isaak

Member

• Grup: Members

BaXXXon, on 26 septembrie 2021 - 12:41, said:

Tocmai ca factura demonstreaza actul de proprietate , doar de atat ai nevoie . Faci contract v-c si devine bunul tau .

Dar la inregistrarea lui la primarie, nu e nevoie de o carte de identitate? Sau si acolo e suficient contractul vanzare/cumparare?

BaXXXon

BaXXXon

Senior Member

Depinde de primarie , unele cer si carte si itp si alte nebunii altele nu.

adisz

adisz

Targu Mures

Isaak, on 26 septembrie 2021 - 12:23, said:

Va salut,

Am o intrebare pentru cei care detin utilaje de constructii pe senile (buldozere, excavatoare, etc.) : vreau sa cumpar un excavator pe senile de 18 tone. Am gasit o oferta buna, dar omul are un singur act la el: factura de vanzare-cumparare a utilajului. Intrebarea mea: acest tip de utilaje, nu ar trebui sa aiba o carte de identitate, sau vreun alt fel de document ? Inteleg ca un certificat de inmatriculare nu e necesar, ca nu circula pe sosele, dar mi se pare dubios ca un astfel de utilaj sa se vanda ca pe un sac de ciment, doar cu o factura. Ce fel de documente trebuie facute la vinzarea/cumpararea unui astfel de utilaj ?

Multumesc.

Isaak, on 26 septembrie 2021 - 12:58, said:

Dar la inregistrarea lui la primarie, nu e nevoie de o carte de identitate? Sau si acolo e suficient contractul vanzare/cumparare?

Vezi daca te ajuta
http://inmatriculari...actoarelor-etc/

Epdm

Epdm

Guru Member

Isaak, on 26 septembrie 2021 - 12:23, said:

Va salut,

Intrebarea mea: acest tip de utilaje, nu ar trebui sa aiba o carte de identitate, sau vreun alt fel de document ?
Nu.

Evergreen

Evergreen

Proud "United Gashka" member

Ieri, la Romania in direct spuneau ca si de confisca dragline, excavatoare care fura nisip, balast din albiile riurilor, uneori nu le revendica nimeni.
Daca le scot la vinzare, poate iti iei un echipament din asta la pret vechi dar cu acte in regula :)

PS: Vezi ca au mai aratat la stiri pe unii care aduceau utilaje furate...

underb

underb

Guru Member

Factura e mai mult decat suficienta pt a dovedi proprietatea.

Evergreen

Evergreen

Proud "United Gashka" member

Da, de parca nu ai auzit de cite o firma din aia facuta pe un boschetar...
Sau furnizori d-astia:

[ https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=kBt9hm5r&id=E94195D4121526BB63AB5144F4E3D39D4F5376A5&thid=OIP.kBt9hm5rtfZtVB7vdftCWAHaDW&mediaurl=https%3a%2f%2fwww.necenzuratmm.ro%2fimages%2fArticole%2f2016%2fAprilie%2f27%2ffacturi.jpg&cdnurl=https%3a%2f%2fth.bing.com%2fth%2fid%2fR.901b7d866e6bb5f66d541eef75fb4258%3frik%3dpXZTT53T4%252fREUQ%26pid%3dImgRaw%26r%3d0&exph=280&expw=620&q=facturi+false+pe+colentina&simid=608026829347577071&FORM=IRPRST&ck=E8523EB385D508AD60E7A05AC133EFA0&selectedIndex=102&ajaxhist=0&ajaxserp=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate