Catea care se comporta ciudat
Last Updated: Sep 28 2021 23:03, Started by
tiestodj20
, Sep 25 2021 15:00
·
0

Posted 26 September 2021 - 17:44

Daca gasesti sursa,poate ne spui și noua. Mai învățăm ceva.
|
Posted 27 September 2021 - 08:46

cel mai mult sunt impresionați de zgomotele cu tonalități joase, vibrante
la ceva kilometri de mine este un poligon al armatei când sunt trageri cu mitraliere nu-i bai, dar când vin tunarii - 3 căței am, toți trei vor în beci ![]() și nu se aude tare, ba chiar tre să te-ntrebuințezi să auzi bubuitul dar ei, fiind mai „urechiați”, aud foarte bine și se sperie în schimb, viața lor sunt pocnitorile de artificii - latră-ntr-o veselie cât durează distracția! ![]() deci, ia ascultă cu atenție - în perioadele când este cățeaua speriată, nu cumva sunt astfel de zgomote p-acolo? ![]() Edited by gushpi, 27 September 2021 - 08:46. |
Posted 27 September 2021 - 09:16

Nu a zis nimeni ca e vinovata de ceva, dimpotriva, vreau sa o ajut sa nu mai fie asa speriata, nu inteleg de ce se sperie in ultima vreme. Am dat 200 de euro sa o scap de parvoviroza, crede-ma, nu eutanasiez nimic. Oopsie, DE CE A FOST NEVOIE sa o tratezi de parvo? In alta ordine de idei, GANDESTE ca ei; pentru cateii nosri, noi suntem dumnezeu. Ar facea orice sa stea cu noi tot timpul. Nu exista in sufletul lor bucurie mai mare, asa ca asteapta-te sa nu inteleaga ca noi nu-i iubim atat cat ne iubesc ei. Putoarea mea mica nu intelege de ce trebuie s-o las singura sa castig bani sa poata manca. Ea e doar trista. Si seara, cand se baga-n pat langa noi si isi pune capul pe piciorul meu si ofteaza inainte sa adormim, stiu ca e fericita. |
Posted 28 September 2021 - 08:09

A fost nevoie pentru ca am luat-o de pe strada, cand avea cam o luna, pe strada nu ii vaccineaza nimeni de parvo. Pana sa o duc la veterinar s-a imbolnavit si a trebuit tratata cu perfuzii, zilnic.
Edited by tiestodj20, 28 September 2021 - 08:09. |
Posted 28 September 2021 - 23:03

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users