![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sfat achizitie camera video
Last Updated: May 03 2008 20:35, Started by
TheGod
, Jun 29 2005 12:52
·
0

Posted 29 December 2007 - 21:48

salut! miam akizitionat de craciun o camera video SONY DCR S32E si sunt multe chestii pe care nu le stiu despre ea! :D va rog frumos daca puteti sami raspundeti la cateva intrebari simple si la obiect :P 1. conectez camera la PC/LAPTOP, scot MPG-ul dorit si: A ) e foarte mare (1 minut = cativa zeci de mega) B ) nu pot sal vizionez pe PC/LAPTOP, imi trebuie codecuri! stiu ca trebuie un soft sau mai multe... care sunt si ce face fiecare!? ce codecuri imi trebuie??? MULTUMESC! :D Edited by andreic, 29 December 2007 - 21:52. |
Posted 29 December 2007 - 22:49

E normal sa fie mare, camera lucreaza MPEG 2 la calitate apropiata de dvd normal medium quality sau daca vrei spre comparatie, ca televiziunea digitala pe cablu, probabil ca la camera ta e si VBR in jur de 4-7mbiti ceea ce te duce la 30-50MBytes per minut, cam 70-80 min pe un DVD de 4.5GB. Deci evident, ai nevoie de codec si player de MPEG 2. Powerdvd merge sigur. ok f misto!!! dar "powerdvd" imi ruleaza filmele exact asa cum le scot din camera. eu vreau ceva cu care sa le transform in filme normale! sa le COMPRESEZ!!! sau daca ar exista niste codecuri astfel incat sa le pot vedea cu bsplayer sau windows media player deci sa nu fie nevoie de un player in plus ar fi perfect. :D MULTUMESC |
Posted 31 December 2007 - 11:37

Salutare si La Multi Ani.
Am un HDR SR 5E si sunt f multumit. Calitatea pe HD LP este net superioara fata de SD HQ. CyberLink PowerDVD deschide fara probleme fisierele .m2ts dar am reusit sa le deschid si cu bsplayer instaland AviSynth si XP-Codec-Pack .Se vede chiar mai bine si cursiv cu bsplayerul. Cu vdubmod le trec lejer in avi la calitate f buna.Mai sunt citeva editoare care lucreaza cu m2ts dar eu m-am oprit la vegas 7.0e ptr ca ma lasa sa fac ce vreau cu codecurile . Perfer sa le las in format m2ts ca sa le bag inapoi in camera si de pe iesirea HDMI sa le vad in HD. Asta pina o sa apara pe piata playere ptr HD la preturi accesibile. Daca stiti voi un link unde pot uploada , pun cu placere un film de un minut in format m2ts sa va jucati cu el.Bafta.. |
Posted 31 December 2007 - 12:33

ok f misto!!! dar "powerdvd" imi ruleaza filmele exact asa cum le scot din camera. eu vreau ceva cu care sa le transform in filme normale! sa le COMPRESEZ!!! sau daca ar exista niste codecuri astfel incat sa le pot vedea cu bsplayer sau windows media player deci sa nu fie nevoie de un player in plus ar fi perfect. :D MULTUMESC Merge f bine pt compresie divx,xvid f bine Magic DVD Ripper http://www.soft-best...=...&submit.y=5 sau ,sau tmpg xpres 4 http://www.soft-best...=...&submit.y=3 |
Posted 01 January 2008 - 15:40

CyberLink PowerDVD deschide fara probleme fisierele .m2ts dar am reusit sa le deschid si cu bsplayer instaland AviSynth si XP-Codec-Pack .Se vede chiar mai bine si cursiv cu bsplayerul. Cu vdubmod le trec lejer in avi la calitate f buna.Mai sunt citeva editoare care lucreaza cu m2ts dar eu m-am oprit la vegas 7.0e ptr ca ma lasa sa fac ce vreau cu codecurile . |
Posted 01 January 2008 - 17:13

m2ts urile mele sunt la 1440x1080 si le trec in avi la aceeasi rezolutie.Daca setez xvidul la maxim (si nu cistigi prea mult) randeaza cu o viteza de 3 frameuri/s; daca pun setarea din poza randeaza cu 9 si citeodata 15 f/s (depinde de cit de static si incarcat este filmul).Daca trec in avi cu rezolutia 720x540 creste viteza la 20 f/s.
La 720x540 se vede clar scaderea de calitate(naspa). Incearca si ffdshow din care alegi tot xvid merge putin mai greu dar comprima mai bine. PS Am un core2duo la 3G si 2G de ram. Attached FilesEdited by valt3r, 01 January 2008 - 17:18. |
Posted 02 January 2008 - 10:53

E normal sa fie mare, camera lucreaza MPEG 2 la calitate apropiata de dvd normal medium quality sau daca vrei spre comparatie, ca televiziunea digitala pe cablu, probabil ca la camera ta e si VBR in jur de 4-7mbiti ceea ce te duce la 30-50MBytes per minut, cam 70-80 min pe un DVD de 4.5GB. Deci evident, ai nevoie de codec si player de MPEG 2. Powerdvd merge sigur. Daca fac un film de 60 min si il pun pe un DVD, il voi putea vedea pe un DVD player? DVD playerele comune au de regula MPEG 2 ? Sunt necunoscator si poate intrebarea mea suna deplasat... Multumesc pentru intelegere |
Posted 02 January 2008 - 12:47

Posted 02 January 2008 - 13:46

Hmm, ceva e putred... Ce codecuri ai instalate in afara de xvid? Sau ai doar ffdshow? Si inca ceva - pe ce display vezi xvid-urile de 1440x1080? Ai monitor de 22"? Ai dreptate ca pe un monitor de 19" nu vezi diferenta de calitate la rezolutii mari dar poate pe viitor vor fi dvdplayere care vor citi avi la rezolutii mari.Si cred ca e bine sa ai rezolutia mare sa ai de unde taia.De exemplu tai lateralele sa treci din 16:9 in 4:3. |
Posted 05 January 2008 - 14:39

Pentru sorinoco si lache:
Pana la urma am luat un Sony DCR HC96. Sunt supermultumit de ea (desi nu are decat 2-3 sapatamani, am tras 4 casete :) ). Doua sfaturi: 1. pe siturile romanesti exista si camere NTSC, aveti grija ce alegeti. 2. Am gasit (din pacate dupa ce comandasem deja in alta parte dupa criteriul cel mai mic pret) un site ce oferea 2 an garantie, in loc de 1... pt cei mai precauti ;) O zi maxima! |
|
Posted 07 January 2008 - 00:19

Un acemegacodec vechi , XP-Codec-Pack si AviSynth. Ai dreptate ca pe un monitor de 19" nu vezi diferenta de calitate la rezolutii mari dar poate pe viitor vor fi dvdplayere care vor citi avi la rezolutii mari.Si cred ca e bine sa ai rezolutia mare sa ai de unde taia.De exemplu tai lateralele sa treci din 16:9 in 4:3. |
Posted 07 January 2008 - 09:05

Doua sfaturi: 1. pe siturile romanesti exista si camere NTSC, aveti grija ce alegeti. 2. Am gasit (din pacate dupa ce comandasem deja in alta parte dupa criteriul cel mai mic pret) un site ce oferea 2 an garantie, in loc de 1... pt cei mai precauti ;) Salut. 1. Care-i smecheria cu NTSC / PAL? Mentionez ca nu ma pricep deloc la chestiile astea, insa intentionez sa rog pe cineva care e momentan in state sa-mi ia de-acolo o camera Sony HDR-SR5 si as vrea sa ma asigur inainte in legatura cu cumpatibilitatea acesteia cu standardele uzuale la noi. 2. In legatura cu garantia? Ai idee in ce masura se aplica garantiile internationale la noi? Bafta maxima! |
Posted 07 January 2008 - 19:35

HDR SR5E
42 secunde de m2ts https://www.mediafire.com/?1filyzlymkk 42 sec avi la 50 de frameuri/sec acelasi film https://www.mediafire.com/?01jwy1cgdp4 folositi gspot.. PS Vreau sa vad si eu citeva secunde filmate cu altfel de camera .Multumesc anticipat Edited by valt3r, 07 January 2008 - 19:38. |
Posted 07 January 2008 - 19:43

A mai zis parca cineva diferenta dintre PAL si NTSC.
Cred ca modelele noi de televizoare cunosc ambele sisteme. Pentru vazut pe PC nu cred ca este vreo problema iar daca lucrezi cu un editor video le faci cum vrei si pal si ntsc. |
Posted 08 January 2008 - 07:41

Eu tocmai am achizitionat o camera Panasonic NV 320 EP-S la pretul de 1550 ron, raport pret calitate foarte bun.
O singura dezavantaj pe care o are este unghiul wide, in rest sunt multumit.Problema pe care am spus-o se poate elimina prin obiectivul de 37mm VW-LW 3707ME un obiectiv de conversie wide. |
Posted 09 January 2008 - 22:36

Salutare.dupa vreo 2 saptamani de zburdat pe net in cautarea camerei potrivite mie timp in care am sarit de la Sony (SR190)la Panasonic (GV500) si apoi la Canon am decis: Canon HG10 .Ce parere aveti?si inca ceva: daca o s-o procur din state in format ntsc e vreo problema?multam
|
|
Posted 18 January 2008 - 19:06

A aparut Sony vegas pro 8.0b care lucreaza cu m2t si m2ts si poti salva tot in format m2ts sau m2t.
E belea. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users