![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Set Top Box 4K in curand la Orange
Last Updated: Apr 04 2023 19:04, Started by
becali
, Sep 22 2021 11:23
·
7

Posted 22 September 2021 - 11:23

De ceva timp am primit sondaje de la Orange cu privire la testarea unui device revolutionar pe piata TV, un nou set top box 4K
Se pare ca Orange ofera clientilor spre testare noul device, apoi acesta ramane la clienti, perioada de testare cca 2 saptamani. Am gasit pe net varianta asta, din Slovenia [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/WnXLIQrjyqk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] SO Android, pare peste VTV Eventual betatestterii sa posteze |
Posted 22 September 2021 - 11:34

Oricum ceva scump nu vor oferi nici ei. Ar trebui să-i bage și chirie ca lumea. Piața din România nu e pregătită pentru ceva premium.
|
Posted 22 September 2021 - 11:36

Interesant device, cred ca are hardware mai puternic decat VTV, ceea ce le permite sa ofere Play Store si Google Assistant...si totul e pe IPTV, deci fara coaxial de infipt in plus, dar sa vdm si la ce bitrate.
Daca va fi ca in clipul sloven, e clar peste VTV per total. |
Posted 22 September 2021 - 12:15

Posted 22 September 2021 - 12:24

Mesajul primit prin SMS (si email chiar la unii clienti)
Attached Files |
Posted 22 September 2021 - 16:52

Posted 23 September 2021 - 11:18

Posted 23 September 2021 - 12:23

Ai dreptate, dupa am vazut in articol pozele. Daca cel care apare acum suporta iptv cum are Telekom il iau in secunda 2.
|
Posted 23 September 2021 - 14:43

Dar posturile tv 4k nu se pot recepționa prin Ci+? Trebuie decodor desta?
|
|
Posted 23 September 2021 - 14:53

Cardul ci este pentru DVBC (cablu digital)
IPTV (exclusiv intrernet) e alta liga, atat ca grila cat si functionalitate.
Ai dreptate, dupa am vazut in articol pozele. Daca cel care apare acum suporta iptv cum are Telekom il iau in secunda 2. cred ca asta e principalul motiv, Telekom are cateva zeci de mii abonati IPTV si trebuiesc preluati, eu sper cresterea cat mai mare pe acest segment. si, mai ales ca Orange lasa receptoarele betatesterilor, cred ca asa va fi... Edited by becali, 23 September 2021 - 14:54. |
Posted 25 September 2021 - 12:51

Pentru IPTV nu stiu cat de indicat e sa se foloseasca Wi.fi, bine, daca dau si ONT cu wi.fi 6....
|
Posted 19 October 2021 - 20:19

O alta aberatie, boxurile sunt depasite astazi, mai bine veneau cu o aplicatie gen Netflix pentru replay tv si CI plus pentru canalele live, restful este can can, televizoarele de astazi fac totul….
|
Posted 09 February 2022 - 12:47

Dezgrop acest topic, se mai aude ceva despre acest STB?
Specificatiile celui din Slovacia : https://www.androidt...range-slovakia/ |
Posted 28 April 2022 - 16:51

Orange tv box 4k cu Android 10 a fost lansat in Republica Moldova-Orange Moldova.Uite asa..ca sa fim noi ultimii in Europa.Bravo Moldova! Tu ai si televiziune digitala terestra,IPTV,cablu,ce vor muschii tai.Felicitari!
Doamna Ludmila, noi astia din Romanica cat mai asteptam tv box-ul 4k de la Orangina??? Edited by valitv, 28 April 2022 - 16:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users