![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
S21 Ultra - debranduire Orange
Last Updated: Oct 04 2021 21:01, Started by
otvos-bruno
, Sep 20 2021 21:08
·
0

Posted 20 September 2021 - 21:08

Bună seara,
Am ales S21 Ultra. Am găsit unul sigilat la pret ok și cu încărcător original cadou. E peste tot ceea ce am avut pana acum. Am o mica "problema"...De cand l-am activat si am bagat cartela, mi s-au instalat vreo 3 aplicatii Orange..si evident ca nu se pot dezinstala. App Center, Orange Manual Selector si Orange. Nu sunt in meniu, dar sunt in lista de aplicatii instalate.Le-am dezactivat momentan. Stie cineva cum se pot dezinstala? Am inteles ca ar trebui schimbat ROM-ul sau ceva adb??? Are cineva rabdare sa-mi explice ce si cum se face? 😀 Pe vechiul A70, luat de la Orange nu am avut asa ceva... Va multumesc! Edited by otvos-bruno, 20 September 2021 - 21:13. |
Posted 21 September 2021 - 21:44

Daca nu te deranjeaza, lasa-le acolo. Oricum ai spatiu cacalau...
|
Posted 24 September 2021 - 13:27

Buna,
Nu pot sa zic ca ma deranjează neapărat, dar daca nu e ceva complicat, as vrea sa le pot dezinstala. Mulțumesc |
Posted 25 September 2021 - 10:13

Asta nu e branding. Fiind user Orange, ti au dat niște Aplicații pe care le poți folosi și care te pot ajuta.
|
Posted 25 September 2021 - 11:44

user orange era poate ala ce l-a vandut, nu obligatoriu initiatorul.
|
Posted 25 September 2021 - 19:03

Telefonul a fost luat de nou, nu a fost activat. Eu l-am activat si m-am trezit cu aplicatii Orange pe care nu le pot dezinstala...sunt pe Orange.
Stiu ca nu e branding (nu eu am pus titlul topicului😀 ) Înainte aveam tot un Samsung, luat la prelungire de abonament si nu am avut aplicatii Orange pe el... E aiurea să-ți bage operatorul aplicatii pe care sa nu le poți dezinstala. Inițial am crezut ca e codat, dar Orange nu mai vinde telefoane codate. Edited by otvos-bruno, 25 September 2021 - 19:12. |
Posted 25 September 2021 - 20:32

Eu am luat telefonul la liber de la Altex. Sunt abonat Orange si mi s au instalat automat 3 aplicații Orange.
|
Posted 01 October 2021 - 15:12

le dezactivezi din aplicații, așa am procedat cu cea de Facebook
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users